Blije Doos

Blije Doos folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Blije Doos

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Prénatal
Babypark
Baby & Tiener
Baby-Dump
Dirck III
Van Asten BabySuperstore
Pink or Blue
Name It
Blije Doos
Kleertjes.com
Babyveilig
Ik Ben Zo Mooi
Noppies
BabyBjörn
Kixx Online
BabyPlanet
Cottonbaby
MamaLoes

Populaire folders

Tips voor Blije Doos korting

Folder Blije Doos

Als je een kindje verwacht is dat natuurlijk heuglijk nieuws. Je bent niet alleen blij maar wilt het kindje natuurlijk ook het beste geven dat mogelijk is. Om meteen goed te beginnen kun je als je in verwachting bent de Blije Doos bestellen voor je kindje. Dit is een cadeaupakket met allerlei leuks voor je baby en voor jezelf als aanstaande ouders natuurlijk ook.

Wat krijg je als je een Blije Doos aanvraagt?

De Blije Doos wordt verzorgd door WIJ en dat betekent meteen dat je ook het magazine WIJ ontvangt. Dit wordt vier keer per jaar uitgebracht en je leest er allerlei informatie in die belangrijk voor je kan zijn als aanstaande ouders. Behalve de doos en het magazine krijg je iedere week een update via de mail en ontvang je maandelijks een nieuwsbrief. Als leuk extraatje kun je binnen zes weken nadat je kindje geboren is een mutsje met de voornaam erop bestellen. Het magazine blijf je overigens ontvangen totdat je kindje één jaar oud is.

Toegang tot de community van WIJ

Inschrijven is zo gepiept en doe je via de website van de Blije Doos. Geef je gegevens door en meld je eenvoudig aan. Als je je eenmaal hebt ingeschreven krijg je ook toegang tot WIJ.nl en tot de community van WIJ. Zo krijg je toegang tot een site waarop je allerlei informatie kunt vinden over de zwangerschap, over de geboorte van je kindje, de ontwikkeling die hij of zij doormaakt en nog veel meer. Je kunt er allerlei artikelen, blogs enzovoort lezen zodat je de nodige inspiratie kunt opdoen en allerlei tips & tricks krijgt.

Forum, deskundigen en een testpanel bij WIJ

Binnen de community vind je bijvoorbeeld ook een forum dat je kunt raadplegen en waar je zelf een vraag kunt achterlaten. Er is tevens team van deskundigen te vinden waaraan je je vragen kunt stellen en een testpanel. Dit panel kijkt naar bepaalde artikelen zodat je weet wat hun ervaringen ermee zijn. Je kunt zelf uiteraard ook lid worden van dit panel om zo andere mensen weer vooruit te helpen. Zo kun je je ervaringen met anderen delen en hen goede tips geven en ideeën aan de hand doen.

Volg de Blije Doos en WIJ op social media

Bij de Blije Doos en WIJ wordt geen folder uitgebracht met speciale acties maar als er wat nieuws te vertellen is of er een aanbieding geldt, kun je deze altijd op de website van zowel de Blije Doos als WIJ terugvinden. Voor meer inspiratie en ideeën kun je ook altijd de blogs lezen die je op de site vindt. Wil je niks missen van alle nieuwtjes op babygebied? Volg WIJ dan ook op social media. WIJ is actief op Facebook, Instagram en YouTube dus er is altijd wel een kanaal te vinden waarop jij ook zit.

Stel je vraag over de Blije Doos of iets anders aan WIJ

Op social media kun je je vragen achterlaten maar als je nu net iets anders wilt weten over WIJ of over de Blije Doos dan kun je ook op een andere manier contact leggen. Je kunt WIJ benaderen door ze een mailtje te sturen. Er wordt naar gestreefd je binnen twee werkdagen een antwoord te sturen. Nu is jouw vraag misschien niet zo uniek als jij wel denkt en is deze al eerder door andere mensen gesteld. Is dat het geval, dan heb je grote kans dat je vraag ook tussen de veelgestelde vragen op de website van WIJ staat. Kijk daar, voordat je contact opneemt, ook altijd even naar. Staat je vraag ertussen dan heb je namelijk meteen je antwoord te pakken en hoef je geen nader contact te leggen.

Persoonlijk geboortekaartje maken via de site van WIJ

Een leuke service die geboden wordt door WIJ is dat je een geboortekaartje kunt laten maken via de site. Je hebt een ruime keuze uit tal van leuke en unieke kaartjes die je ook nog eens helemaal persoonlijk kunt maken. Met de speciale ontwerptool kun je het kaartje zo aanpassen zoals jij het hebben wilt en wordt het helemaal naar jouw smaak en stijl gemaakt. Is het kaartje naar je zin? Dan kun je een proefexemplaar bestellen om te zien hoe het er in het echt komt uit te zien. Is het eindresultaat helemaal zoals jij wilt? Dan kun je de kaartjes bestellen als je deze nodig hebt en er bijpassende enveloppen, sluitzegels en postzegels bij kopen zodat je meteen alles compleet hebt.

Over Blije Doos

Als je zwanger bent, is dat uiteraard een onwijs speciaal moment. Om je tijdens de zwangerschap perfect voor te bereiden op de komst van je kleine wonder, is de Blije Doos opgericht. De Blije Doos is een gratis cadeaupakket waarin allerlei handige items voor jouw toekomstig kind zitten.

De Blije Doos is een initiatief van de website WIJ.nl. Als je je gratis aanmeldt voor de Blije Doos, krijg je ook nog 4x per jaar het magazine ‘WIJ’. Dit magazine is bedoeld voor zwangere vrouwen en voor jonge moeders. Met dit magazine kan je je verdiepen in het opvoeden van jouw baby en bovendien vind je in dit magazine allerlei handige tips en informatie.

De Blije Doos is veel meer dan het hierboven genoemde magazine. Het is namelijk een volledig cadeaupakket met daarin handige en praktische cadeaus. Deze cadeaus worden beschikbaar gesteld door verschillende partners van het magazine WIJ. Bij het bestellen van het cadeaupakket kan je exact inzien welke externe partners helpen met het samenstellen van het pakket.

Indien je binnen zes weken na geboorte ook nog de gegevens van je baby aan WIJ doorgeeft, ontvang je een gratis mutsje met de voornaam van jouw baby daarop. Uiterst leuk, maar je moet uiteraard wel rekening houden met de privacy. Het bedrijf achter de Blije Doos geeft echter aan dat zij de privacy hoog in het vaandel hebben staan en de huidige wetgeving volledig volgen.

Bij het inschrijven voor de Blije Doos dien je allerlei gegeven in te vullen, waaronder de verwachte geboortedatum van je baby. Heb je nog vragen over de Blije Doos? Daarvoor kan je terecht bij de klantenservice van WIJ; [email protected] is daar het aangewezen e-mailadres voor. De Blije Doos is al met al een handig en leuk cadeaupakket voor (aanstaande) moeders.