Eyelove

Eyelove folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Eyelove

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Eyelove
Specsavers
Hans Anders
Pearle
Beter Horen
Eye Wish Opticiens
Ray-Ban
Zonnebrillen
Eyes and more
Sunglasses Shop
Vision Direct
Bastiaan optiek
Bos optiek
Broeders brillen
Charlietemple
De brilledoos
De haas opticien
Ergra optiekspecialisten

Populaire folders

Populaire Eyelove winkels

Eyelove weetjes en feiten

 1. Eyelove is één van de populairste brillenketens in ons land
 2. In de reclames van Eyelove is regelmatig Rene Froger te zien
 3. Eyelove heeft 160 verkooppunten in Nederland en België
 4. De klantenservice van Eyelove is van maandag tot en met vrijdag te bereiken
 5. Je kunt je bij Eyelove inschrijven voor de nieuwsbrief
 6. De nieuwsbrief wordt door Eyelove gemiddeld één keer per maand verstuurd
 7. Eyelove heeft een shop in shop concept, waarbij de medewerkers worden opgeleid
 8. Eyelove bespaart veel geld, doordat het geen eigen winkels heeft
 9. Eyelove levert complete brillen op iedere sterkte
 10. Je hebt bij Eyelove keuze uit enkelvoudige brillen, multifocale brillen en (multifocale) computerbrillen
 11. De collectie van Eyelove bestaat uit ruim 1.000 monturen
 12. Bij een Eyelove verkooppunt kun je eenvoudig een bril aanschaffen en informatie inwinnen
 13. Eyelove streeft ernaar om binnen 14 dagen je bril te leveren bij het verkooppunt waar je de bril besteld hebt
 14. Eyelove biedt haar klanten een gratis oogmeting aan
 15. In alle verkooppunten kun je je ogen geheel gratis laten meten zonder afspraak
 16. Het is bij Eyelove niet mogelijk om 1 glas van de bril te vervangen
 17. Het is bij Eyelove niet mogelijk om online een bril aan te schaffen
 18. Eyelove houdt zich aan de internationale richtlijn (ISO 9002) om de kwaliteit te garanderen
 19. De kwaliteit van Eyelove wordt ook continu bewaakt door hun eigen opticiens
 20. Eyelove biedt 1 jaar fabrieksgarantie op het montuur en 1 jaar op coating van de glazen
 21. Als je een klacht hebt, verzoekt Eyelove je om naar een verkooppunt te gaan om daar je klacht te bespreken
 22. Het logo van Eyelove is rood met witte letters en is vrij simplistisch
 23. Eyelove is te vinden op Facebook, Twitter en Instagram
 24. Op de website van Eyelove kun je al inspiratie opdoen wat betreft de monturen
 25. Eyelove maakt gebruik van de nieuwste technologische apparatuur op het gebied van oogmetingen
 26. Het oogmeet apparaat van Eyelove zorgt voor een uitermate, accurate oogmeting
 27. De klantenservice van Eyelove is ook via Facebook of Twitter te bereiken
 28. Eyelove is een concept van Orangelight BV
 29. Eyelove levert sinds 2010 brillen op sterkte tegen een aantrekkelijke prijs
 30. Eyelove vraagt drie meter vrije ruimte voor het wandmeubel in een shop-in-shop
 31. Het verkooppunt ontvangt marge over ieder verkochte bril van Eyelove en heeft geen inkooprisico
 32. De brillen van Eyelove worden onder meer bij drogisterijketens verkocht, waaronder DA
 33. Op de website van Eyelove vind je meer informatie over de vergoeding wat betreft zorgverzekeringen

Tips voor Eyelove korting

Eyelove folder

Sinds 2010 levert Eyelove brillen en zonnebrillen op sterkte voor scherpe prijzen in verschillende winkels. Dit zijn vaak shop-in-shops en je herkent het duidelijke rood-witte logo direct in de winkels. De brillen worden voornamelijk verkocht in drogisterijen en apotheken en er zijn om en nabij de 160 verkooppunten te vinden in Nederland en België. De zonnebrillen en brillen zijn zeer scherp geprijsd en dat komt vooral omdat het merk niet met eigen winkels werkt, maar in verkooppunten te vinden is. Zo voorkomen ze hoge huurkosten en daar heb jij als klant dan weer het voordeel van. Een muur van drie meter bedekt de collectie van Eyelove en zo is dit in elk verkooppunt te vinden.

Aangename prijzen

Het grote voordeel aan deze manier van verkopen is niet alleen dat jij er scherp geprijsde brillen door kunt kopen, ook verkooppunten hebben er voordeel aan. Door zo’n Eyelove wand te laten plaatsen, hebben ze geen inkooprisico en ontvangen ze een marge over elke verkochte bril. Dit maakt dat zowel jij als de winkel veel voordeel hebben van een shop-in-shop. Al veel winkels zijn aangesloten bij het brillenmerk en de verkoop ervan gaat van een leien dakje. Aangezien de brillen zo aangenaam geprijsd zijn, zul je als klant eerder geneigd zijn er meerdere van aan te schaffen. Zo kun je afwisselen met verschillende Eyelove monturen en deze soms ook aanpassen op je kledingstijl.

Oogmeting

Wanneer je een bril koopt van Eyelove koop je niet zomaar een bril. Je kunt namelijk ook gewoon een oogmeting laten doen net zoals bij elke opticien. Het bedrijf gebruikt altijd de nieuwste technologische apparatuur en deze apparatuur zul je dus ook gewoon in bepaalde verkooppunten kunnen vinden. Doordat dit oogmeetapparaat echt met de tijd meegaat, gaat dit misschien anders dan je normaal gewend bent. Met de machine wordt een zeer precieze oogmeting gedaan en wordt je sterkte zeer nauwkeurig gemeten. Je kunt zowel de veraf sterkte als leessterkte laten meten. Mocht je lenzen hebben dan zijn er ook nog weer bepaalde voorwaarden. Bij zachte lenzen kan een meting gedaan worden als de lenzen 15 minuten uit zijn, bij harde lenzen is een oogmeting niet mogelijk.

Deskundig advies

Mocht je je sterkte al weten en ben je tevreden over de sterkte van je oude bril, dan hoef je geen oogmeting te laten doen. Als je je oude bril meeneemt, kunnen ze gewoon een nieuwe bril voor je bestellen. Je kunt vaak bij de verkooppunten terecht voor een oogmeting zonder een afspraak te hoeven maken. Je loopt dus gewoon de winkel binnen en je wordt geholpen. Het is ook wel een fijn idee te weten dat de vestigingen die Eyelove verkopen, enthousiast zijn over brillen en goed geïnstrueerd worden over hoe de oogmeting precies gedaan moet worden. Ook hebben de ondernemers wel wat gevoel voor stijl en kunnen ze je adviseren in je keuze voor een montuur.

Verkooppunt zoeken

Als je bij een Eyelove XXL winkel aanklopt, dan heb je maar liefst 450 verschillende monturen tot je beschikking. Zo zit er altijd wel een bril tussen die jij mooi vindt en aansluit bij jouw wensen. De monturen zijn van kunststof en metaal gemaakt van hoogwaardige kwaliteit en zijn er in klein en groot formaat en in veel verschillende kleuren te krijgen. Als je wilt weten welk verkooppunt van Eyelove bij jou in de buurt zit, kun je de website van het brillenmerk even bezoeken. Hier vind je alle verkooppunten en kun je door je locatie in te vullen, alle vestigingen bij jou in de buurt vinden.

Website

Voor je een bezoek aan de verkooppunt winkel brengt, kun je online op de website van Eyelove alvast even een kijkje nemen naar het assortiment. Zo ga je goed voorbereid naar de winkel en het kan je daarnaast ook wat tijd in de winkel schelen. De monturen zijn online te vinden en je kunt ze filteren op bijvoorbeeld type, gewicht en kleur. Als je een montuur gekozen hebt, kun je extra informatie en een video met uitleg van de bril vinden op de site.

Klantenservice en folder

Mocht je contact op willen nemen met de klantenservice van Eyelove, kun je ook even op de website kijken. Daar staat precies hoe je met ze in contact komt. Om maandelijks op de hoogte te blijven van alles wat met Eyelove te maken heeft, kun je je even inschrijven voor de nieuwsbrief. Zo ontvang je alles over het merk gewoon in je inbox. Daarnaast is Eyelove actief op Twitter, Facebook en YouTube en hebben ze ook een korting folder met leuke acties. Deze folder kun je onder meer vinden op 1Folders.nl.

Over Eyelove

Complete brillen voor de scherpste prijs; dat is een notendop Eyelove omschreven. Wellicht ken je dit merk vanwege de reclames met Rene Froger. De meningen over deze reclames waren verdeeld, maar feit is dat Eyelove flink aan de naamsbekendheid heeft gewerkt.

Het bedrijf heeft een ongelooflijk uitgebreid aanbod van brillen. Allerlei soorten brillen vind je bij het merk terug; variërend van multifocale brillen tot aan zonnebrillen op sterkte.

Een opvallend kenmerk van Eyelove is dat ze géén eigen winkels hebben. Nee, ze werken op basis van een shop-in-shop formule. Hierdoor kunnen ze de kosten laag houden en liggen de aanschafprijzen van de brillen ook relatief laag. Daarnaast biedt Eyelove ook nog een gratis oogmeting aan. Op basis van die meting kan één van de gespecialiseerde werknemers de juiste monturen voorstellen. Je kunt vervolgens zelf bepalen welk montuur je het fraaiste vindt. De medewerker gaat vervolgens voor je aan de slag om van je montuur en glazen een perfect geheel te maken.

Ben je benieuwd naar alle verkooppunten van Eyelove? Deze zitten eigenlijk door het hele land verspreid. Voor het juiste overzicht kan je het beste de store locator op de website van Eyelove gebruiken.

Heb je een vraag/suggestie/opmerking? De klantenservice van Eyelove is op meerdere manieren te bereiken. Je kunt telefonisch contact opnemen (073 800 00 15), via de mail ([email protected]) of via één van de social media kanalen. Eyelove is met name op Twitter en Facebook actief. Daarnaast kan je ook in één van de vele verkooppunten terecht voor het stellen van je vragen.

Via de websites van Eyelove is meer informatie te vinden over de brillen en de monturen. Daarbij kan je ook meer informatie vinden over de (lage) prijzen. Dankzij een unieke formule weet Eyelove de prijzen, zoals gezegd, relatief laag te houden.