Schaap en Citroen

Schaap En Citroen folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Schaap En Citroen

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

KAYA sieraden
Lucardi
Siebel Juweliers
123Gold
Anijss Juwelier
Pandora
Zinzi
Swarovski
Schoonenberg
Rolex
Six
Swatch
Claire’s
Van Os Tassen en Koffers
Bijou Brigitte
Eastpak
MY iMenso
Max ICT

Populaire folders

Tips voor Schaap En Citroen korting

Folder Schaap en Citroen

Schaap en Citroen is een Nederlandse juwelierszaak met meerdere vestigingen. Zo kun je een Schaap en Citroen filiaal vinden in Amsterdam, Haarlem, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Rotterdam en Utrecht. Ga langs bij een van deze filialen en je zult profiteren van een persoonlijke service. Verwen jezelf met een mooi sieraad of horloge of geef het cadeau aan een dierbare.

Groot aanbod van juwelen, sieraden en horloges

Bij Schaap en Citroen vind je een uitgebreid assortiment van hedendaagse mode in juwelen, horloges en sieraden. Je kunt je nieuwe pronkstukken in een van de filialen aanschaffen, maar het is ook mogelijk om te shoppen in de handige webshop. Hier vind je een groot aanbod van prachtige sieraden, juwelen en horloges. Daarnaast kun je gebruik maken van de unieke diensten van Schaap en Citroen. Zo kun je kiezen voor gepersonaliseerde sieraden of ruil je horloge in voor een nieuw exemplaar. Laat je inspireren door het prachtige aanbod en plaats vandaag nog je bestelling.

Blijf op de hoogte van de laatste acties met de folder van Schaap en Citroen

Schaap en Citroen brengt regelmatig een nieuwe folder uit waarin alle laatste aanbiedingen staan. Wil je graag op de hoogte blijven van deze promoties? Bekijk de folder dan hier op 1Folders.nl. Je kunt zien welke promoties er gelden en hoe lang je nog gebruik kunt maken van deze acties. Staat er op het moment geen folder online? Dan kun je altijd de site van Schaap en Citroen checken. Mochten er bepaalde promoties gelden, dan vind je deze altijd hier terug.

Overzichtelijke en gebruiksvriendelijke webshop

Schaap en Citroen heeft een zeer handige en overzichtelijk webshop waar je eenvoudig je nieuwe pronkstukken kunt bestellen. De website heeft diverse categorieën pagina’s, zoals Sieraden, Juwelen Horloges. Met behulp van de handige zoekfilters kun je gericht op zoek gaan naar het item van je dromen. Zo kun je zoeken op een bepaald materiaal, merk of prijsklasse. Heb je je oog laten vallen op een van de sieraden van Schaap en Citroen, dan kun je deze in je winkelmandje plaatsen om de bestelling definitief af te ronden.

Maak een persoonlijk account aan als je een bestelling doet

Wil je een bestelling plaatsen bij Schaap en Citroen? Dan is het nodig om een account aan te maken. Je registreren bij Schaap en Citroen is erg eenvoudig en binnen enkele minuten gedaan. Het is nodig om enkele persoonsgegevens op te geven. Kies een gebruikersnaam en een wachtwoord waardoor je je voortaan eenvoudig kunt inloggen op de website. Dit is erg handig wanneer je in de toekomst opnieuw een bestelling wilt plaatsen. Op je persoonlijke account kun je betaalgegevens wijzigen, adressen toevoegen of bestellingen volgen.

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief van Schaap en Citroen

Mis nooit meer de laatste sieraden en aanbiedingen van Schaap en Citroen en schrijf je in voor de nieuwsbrief. Je zult regelmatig een e-mail ontvangen waarin je de laatste trends en acties terugvindt. Je kunt je eenvoudig aanmelden voor de nieuwsbrief door je emailadres op te geven op de website van Schaap en Citroen. Je kunt snel de eerste nieuwsbrief in je inbox verwachten.

Zo neem je contact op met de klantenservice

Heb je vragen over een van de producten van Schaap en Citroen of wil je meer weten over de service van de webshop? Aarzel dan niet om contact op te nemen met de klantenservice. Je kunt de helpdesk bereiken door te mailen of door een berichtje op Whatsapp te sturen. De whatsapp is 7 dagen per week bereikbaar tussen 10:00 en 21:00. Het team streeft ernaar om je binnen 24 uur te beantwoorden. Het is ook mogelijk om een berichtje te sturen via een van de social media-kanalen, zoals Facebook of Instagram of maak gebruik van de handige online chat die je kunt vinden op de website van Schaap en Citroen.

Over Schaap En Citroen

Voor de oprichting van het sieradenmerk Schaap & Citroen moeten we terug naar het jaar 1827. In dat jaar startte de heer Barend Roelof Citroen met zijn eigen juwelierszaak in Amsterdam. In 1888 opende de familie Schaap in 1888 een juwelierszaak in Utrecht; destijds had niemand in kunnen denken dat Schaap en Citroen de handen ineen zouden slaan.

Dat is echter wel wat gebeurde in 1971. Vanaf dat jaar wist de ‘nieuwe’ juwelierszaak Schaap en Citroen onwijs populair geworden. Door de jaren heen is het bedrijf internationaal actief geworden én werd het in 2009 overgenomen door Leon Martens Juweliers. Onder de vleugels van deze nieuwe eigenaar – de familie Martens – wist deze juwelierszaak nog harder te groeien.

Hedendaags is Schaap en Citroen één van de meest luxe en toonaangevende aanbieders van juwelen, sieraden en horloges. Het bedrijf heeft onder meen intensieve samenwerking met Rolex; Schaap en Citroen is daardoor uitgegroeid tot een officiële Rolex dealer.

Wil je graag de horloges, sieraden of juwelen bij Schaap en Citroen aanschaffen? Via de webshop kun je een beperkt aanbod vinden; het gaat daarbij om horloges en sieraden. Je vindt online echter niet de horloges van bijvoorbeeld Rolex terug. Daarvoor dien je echt naar één van de juweliershuizen van Schaap en Citroen te gaan. Op de website van deze juwelierszaak vind je meer informatie over de verschillende juweliershuizen in ons land.

Wil je graag de sieraden of horloges online bestellen? Dan kun je rekening houden met een gratis verzekerde verzending. Ook het retourneren van de ontvangen producten is mogelijk binnen een termijn van 14 dagen; ook dit is volledig gratis indien je de retour via de website aanmeldt.

Heb je op dit moment vragen? Je kunt op werkdagen van 10.00 tot 18.00 uur in contact komen met de klantenservice van Schaap en Citroen. Daarvoor kun je een Whatsapp bericht sturen naar 06 30 20 72 77, een mail sturen naar [email protected] of een bericht via één van de social media kanalen sturen.