Diamond Point

Diamond Point folders

Diamond Point Folder

Diamond Point Folder

Geldig van 10-05 t/m 22-05

Profiteer nog 4 dagen van deze Diamond Point Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste Diamond Point aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

Folder bekijken

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

KAYA sieraden
Lucardi
Siebel Juweliers
123Gold
Anijss Juwelier
Pandora
Zinzi
Swarovski
Schoonenberg
Rolex
Six
Swatch
Claire’s
Van Os Tassen en Koffers
Bijou Brigitte
Eastpak
MY iMenso
Max ICT

Populaire folders

Tips voor Diamond Point korting

Diamond Point de trendsetter

Diamond Point is niet alleen ervaren in het vervaardigen van de mooiste diamanten sieraden, maar we zijn ook de trendsetter in de sieraden ontwerpwereld. Met onze uitgebreide collectie aan sieraden en diamanten, zijn we onmisbaar in deze branche. Met wat wij aan te bieden hebben hoeft het leven niet meer onpersoonlijk te zijn. Er zijn voldoende opties voor het aanschaffen van jouw sieraad en wij presenteren die heel graag aan jou.

Diamanten in diverse slijpvormen

Onze diamanten zijn gecategoriseerd in verschillende maten en slijpvormen die we hier bij Diamond Point met zorg voor jou ontworpen hebben. Onze diamanten kun je vinden in armbanden, halskettingen, ringen, oorsieraden en colliers. We hebben ook kettingen en colliers met letters die elk uniek bij elkaar geplaatst zijn. Diamant geef je met jouw hart en dus moet elk deel van het assortiment persoonlijke aandacht genieten. Al onze diamanten zijn milieuvriendelijk en komen uit verschillende regio’s waar er strikt op de regels aangaande het behoud en beschermen van het milieu wordt gelet.

Meer dan alleen diamanten

Behalve voor diamanten sieraden ben je ook terecht voor allerhande sieraden, vervaardigd van de verschillende edelmetalen en steentypen met exceptionele kleurstenen zoals de maandsteen of birthstone.

In alle rust winkelen

Bij Diamond Point kun je kiezen voor een privé shopsessie in onze winkels. Bij zo een privé sessie bepaal je zelf als je alleen of in gezelschap van vrienden, geliefden of familieleden wenst te winkelen. Het kiezen voor een ketting of collier is een investering en dus snappen we helemaal als een goede overweging het best in alle rust moet gebeuren.

Altijd gereinigd

Voor het reinigen, schoonmaken of repareren van jouw sieraad kun je ook bij ons zijn. Binnen een mum van tijd hebben we jouw sieraad weer in zijn oude staat hersteld. Met ons aanbod is jouw sieraad altijd en op tijd gereinigd.

De sieraden

Diamond Point biedt een verscheidenheid aan sieraden vervaardigd van geelgoud, witgoud en roségoud. Een gouden sieraad vervaagt niet en blijf altijd mooi. De kwaliteit draagt hier heel veel bij aan. De sieraden van Diamond Point worden geijkt en goedgekeurd middels een stempel van de waarde die in het sieraad geplaatst wordt om de authenticiteit aan te geven. Zo ben je ervan verzekerd dat je een gouden sieraad van 14 of 18 karaat hebt aangeschaft.

Website

Op de website van Diamond Point tref je onze catalogus aan. Je kunt online zoeken in de catalogus naar het sieraad naar wens. We hebben bij het ontwerpen van de website rekening gehouden met het gemak van de klant en ook 1Folders.nl helpt daarbij.

Privacy policy van Diamond Point

In het belang van een goede klantrelatie is het dus noodzakelijk om het privacy beleid te onderhouden en zelf te verbeteren. We committeren ons aan de vastgestelde voorwaarden en regelgeving die verantwoordelijkheid en kwaliteit van ons beleid vereisen. De verwerking en doelen van de gegevens die ons zijn toevertrouwd, worden daarom ook volgens de privacyregels nageleefd. De gegevens worden alleen gebruikt voor de doeleinden waarvoor de klant ons expliciet toestemming heeft gegeven.

Algemene voorwaarden

Onze algemene voorwaarden geven de band weer die we met onze klanten opbouwen. Het is een weergave van de klantrelatie waarover Diamond Point zich bekommert en blijven nadenkt hoe van onze klanten een fan te maken. Het is een investering in een langetermijnrelatie met onze klanten. In de algemene voorwaarden worden de transacties, de wijze van dienstverlening als ook het bezorgen van de producten aangegeven. Je wordt als klant uitgenodigd deze voorwaarden te lezen en bij akkoord het aangegeven vakje aan te vinken.

Klantenservice en garantie

Als er bij de zoekacties of over de dienstverlening nog vragen zijn, waarin de website geen nadere informatie biedt, kun je contact opnemen met onze afdeling klantenservice. Op de website vul je een paar gegevens in die nodig zijn. Vervolgens laat je de opmerking of vraag achter voor ons, waarna we zo snel als mogelijk contact met je opnemen. Indien je een snellere reactie wilt dan kun je ervoor kiezen zelf langs te lopen bij één van onze fysieke winkels. Bekijk onze locatie op de website en bezoek één van de winkels die het dichts bij jou in de buurt is.

Abonneer op de nieuwsbrief van Diamond Point

Diamond Point heeft geregeld leuke acties en deelt de laatste collecties en sieraden in de catalogus graag met haar klanten. Mis deze liever niet. Abonneer om deze redenen op onze nieuwsbrief door met je e mailadres aan te melden op onze website. Hierna verschijnen alle nieuwe ontwikkelingen van Diamond Point in jouw inbox. Zo mis je niets van Diamond Point.

Over Diamond Point

Het sieradenmerk Diamond Point werd al in het jaar 1904 opgericht. Vanaf dat moment wist het merk een indrukwekkende groei door weten te maken, onder meer door het openen van winkels in de warenhuizen van De Bijenkorf. Vanuit deze winkels worden de prachtige sieraden van dit exclusieve merk verkocht.

Door de jaren heen heeft Diamond Point ook een indrukwekkend assortiment op te bouwen. In dit assortiment spelen de termen ‘tradities’, ‘een modern jasje’ en ‘vakmanschap’ de hoofdrol. Alle sieraden van Diamond Point hebben een moderne stijl, maar hebben ook zeker een duidelijke verwijzing naar het verleden.

Het aanschaffen van de sieraden van dit merk kan via de winkels in De Bijenkorf, maar ook via de online webshop. In de online webshop heb je de keus tussen de volgende categorieën: Ringen, Oorsieraden, Hangers, Armbanden, Colliers, Giftcards en Outlet. Per categorie vind je een divers aanbod van sieraden, waarvoor onder meer goud en zilver gebruikt wordt.

Als je via de webshop van Diamond Point een bestelling plaatst, hoef je géén verzendkosten te betalen. De verzendkosten worden namelijk volledig door het merk zelf op zich genomen. Mocht je niet tevreden met de ontvangen sieraden zijn, kan je deze binnen een termijn van 14 dagen retourneren. Het retourneren is volledig kosteloos, indien je de retournering eerst via de website van Diamond Point aanmeldt. Volg vervolgens de retourinstructies op en geniet van een kosteloze retournering.

Heb je vragen? Je kunt daarvoor mailen naar [email protected], een live chat via de website starten, een online contactformulier invullen, bellen naar 088 342 66 33 of bij één van de warenhuizen van De Bijenkorf langsgaan. Op de website van Diamond Point zie je exact in welke warenhuizen de winkels van dit sieradenmerk te vinden zijn!