Sanidirect

Sanidirect folders

Sanidirect Folder

Sanidirect Folder

Geldig van 23-02 t/m 29-02

Profiteer nog 3 dagen van deze Sanidirect Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste Sanidirect aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

Folder bekijken

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Sanitairkamer
Sanitairwinkel
Novy
Megadump Tiel
Berden
Keuken Kampioen
Sightful
Saniweb
Superkeukens
Badkamerwinkel
KeukenConcurrent
Sanidirect
Tegeldepot
Tegelmegashop
Kvik
Sani-Dump
Bruynzeel Keukens
Sanisale

Populaire folders

Tips voor Sanidirect korting

Folder Sanidirect

Nieuwe badkamer of toilet inrichten? Dan ben je daarvoor bij Sanidirect aan het juiste adres. Je kunt er alles vinden wat je maar nodig hebt dus je hoeft maar naar één winkel toe of bestelt alles wat je nodig hebt in de webshop. Sanidirect levert uit voorraad dus je kunt alles snel in huis hebben zodat je direct met de renovatieklus kunt beginnen of een geheel nieuwe badkamer of toilet kunt maken.

Kijk of er acties gelden bij Sanidirect

Bij Sanidirect vind je op de website allerlei acties en aanbiedingen. Dit kunnen bijvoorbeeld acties zijn waarmee je korting krijgt op bepaalde artikelen of afgeprijsde complete badkamers. Kijk altijd even als je op zoek bent naar sanitair welke acties op dat moment gelden. Wie weet zit er wel wat voor jou tussen en zo niet, dan kun je op een later tijdstip nog eens kijken. Alle geldende acties van Sanidirect vind je in ieder geval altijd op de website.

Een geldende folder staat altijd online

Mocht er een folder worden uitgegeven van Sanidirect dan kun je er zeker van zijn dat deze online te vinden is. Deze kun je in dat geval zowel op de site van Sanidirect als op sites vinden waarop folders van allerlei aanbieders bij elkaar verzameld staan. Als er een folder is, dan staat deze er altijd tussen en staat de looptijd erbij vermeld zodat je weet wanneer je van bepaalde aanbiedingen gebruik kunt maken. Altijd handig zodat je geen enkele actie meer hoeft te missen.

Zo gaat er geen enkel nieuwtje van Sanidirect meer aan je voorbij

Wil je geen enkel nieuwtje meer missen van Sanidirect en als eerste weten als er acties gelden of er nieuwe producten beschikbaar zijn? Dan meld je je het beste aan voor de nieuwsbrief. Hiervoor geef je op de website van Sanidirect je emailadres door en ontvang je daarna automatisch de nieuwsbrief in je mailbox zonder daar verder iets voor te hoeven doen. Sanidirect kun je tevens volgen op social media want deze aanbieder is actief op YouTube, Facebook, Instagram en Pinterest.

Raadpleeg het online magazine of vraag de papieren versie aan

Als je een badkamer wilt plaatsen dan wil je natuurlijk eerst goed rondkijken wat er allemaal op dat gebied te koop is. Dit kun je doen op de website van Sanidirect of in een van de winkels en er wordt een magazine uitgebracht dat je kunt raadplegen om de nodige inspiratie op te doen. Je kunt dit magazine online bekijken maar als je het prettiger vindt om dat op papier te doen, het tevens aanvragen via de website en per post ontvangen. Dit is gratis en je krijgt het magazine toegestuurd zodat je er in kunt kijken wanneer jij maar wilt en allerlei ideeën voor de badkamer of het toilet kunt opdoen.

Doe veel inspiratie op de site van Sanidirect op

Op de website van Sanidirect zelf vind je een speciale categorie Inspiratie. Daaronder vind je allerlei stijlen voor de badkamer en kun jij ideeën opdoen. Je kunt er tevens de badkamers van andere mensen bekijken zodat je ziet wat zij ervan gemaakt hebben en daarmee zelf aan de slag gaan om een ontwerp te maken. Als je daarbij advies nodig hebt of het liefste een ontwerp laat maken door een specialist kun je daarvoor bij Sanidirect terecht.

Online afspraak, bij je thuis of in de winkel

Je maakt hiervoor een afspraak. Deze kan online plaatsvinden via een videogesprek. Je krijgt dan een virtuele rondleiding en kunt je wensen kenbaar maken. Daarna ontvang je een ontwerp in 3D en een offerte. Vind je dat niet zo handig? Dan kan er ook een specialist bij je thuis komen kijken wat de mogelijkheden zijn. Er wordt dan ter plekke een ontwerp gemaakt dat perfect in de beschikbare ruimte past. Mits de winkels geopend zijn kun je daar ook altijd terecht voor advies op maat.

Zo neem je het beste contact op met Sanidirect

Heb je een vraag aan Sanidirect? Als deze vrij algemeen is dan heb je kans dat deze al eens eerder door iemand gesteld is. Kijk daarom even tussen de beschikbare informatie op de site of je daar je antwoord al kunt vinden. Is dit niet het geval of heb je een specifieke vraag? Stel deze dan aan een medewerker in een van de winkels of neem contact op met de klantenservice van Sanidirect. Deze kun je bellen maar je kunt ook het contactformulier invullen dat je op de site vindt. Nadat dit ontvangen is neemt een medewerker van Sanidirect zo snel mogelijk met je contact op.

Over Sanidirect

Bij Sanidirect ben je aan het juiste adres voor alle producten voor in de badkamer. Naar eigen zeggen biedt het een uitgebreid en compleet assortiment van hoogwaardig sanitair en badkamerartikelen aan. Het bedrijf benoemt daarbij specifiek dat ze ‘kwaliteit voor ieder budget’ leveren. Ongeacht de hoogte van jouw budget ben je bij Sanidirect aan het juiste adres voor badkamerartikelen en sanitair.

Het bekijken en aanschaffen kan in één van de 25 winkels van het bedrijf. Deze winkels bevinden zich door het gehele land verspreid. In onder meer Almere, Duiven, Groningen, Middelburg, Tilburg en Utrecht zijn de vestigingen te vinden. Op de website kan je jouw woonplaats invoeren, waarna je direct te zien krijgt waar de dichtstbijzijnde vestiging te vinden is.

Het is ook mogelijk om de artikelen van Sanidirect via de webshop te bestellen. In deze webshop heb je de keus uit de volgende producten: Badkamermeubels, Spiegels, Douches, Toiletten, Wastafels, Kranen, Baden, Verwarmingen, Badkameraccessoires, Tegels en Complete badkamers. Per categorie vind je een divers en uitgebreid assortiment, waarbij de prijzen per product nogal variëren. Het merk levert immers kwaliteit voor ieder budget.

Je kunt de bestelde artikelen vervolgens afhalen in één van de winkels of bij het afhaalmagazijn. Ook is het mogelijk om de artikelen op een gewenst adres te laten bezorgen. Let hierbij goed op de verzendkosten; deze bedragen in de meeste gevallen 5% van het aankoopbedrag, maar dit verschilt van order tot order. Raadpleeg dus je winkelmandje voor de hoogte van de verzendkosten.

Wil je de producten retourneren? Dit dien je dan binnen 14 dagen na ontvangst aan Sanidirect kenbaar te maken. Je dient hiervoor een online contactformulier in te vullen, waarna één van de medewerkers van Sanidirect je verder helpt met de retournering. De klantenservice van Sanidirect is op werkdagen bereikbaar tussen 09.00 en 16.00 uur. Je kunt hiervoor het online contactformulier invullen of bellen naar 0416 675 671.