Superkeukens

Superkeukens folders

Superkeukens Folder Week 25

Geldig van 16-06 t/m 23-06

Profiteer nog 4 dagen van deze Superkeukens Folder Week 25 met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste Superkeukens aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

Folder bekijken

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Sanitairkamer
Sanitairwinkel
Novy
Megadump Tiel
Berden
Keuken Kampioen
Sightful
Saniweb
Superkeukens
Badkamerwinkel
KeukenConcurrent
Sanidirect
Tegeldepot
Tegelmegashop
Kvik
Sani-Dump
Bruynzeel Keukens
Sanisale

Populaire folders

Tips voor Superkeukens korting

Superkeukens

Soms ben je zonder dat je het door hebt een aantal uren per dag in de keuken bezig. Maar hoe heerlijk zou het zijn om in een rustgevende en trendy omgeving te koken? Bij superkeukens kun je terecht voor al jouw keukenstijlen, apparatuur en bijbehorende accessoires. Onze website is heel erg overzichtelijk voor onze klanten en het product dat je zoekt kan makkelijk opgezocht worden met trefwoorden. Superkeukens heeft ook eigen A-merken apparatuur zoals AEG, Airforce, Bertazzoni, Bora, etna, Novy, Pelgrim, Quooker, Samsung, Selsiuz, Siemens Studioline en Zanussi.

De keuken maakt mij gelukkig

Jouw keuken richt je in op jouw manier en het moet zeker een goed gevoel bij jou losmaken. Wij van Superkeuken hebben graag dat je bij het binnenlopen van jouw keuken gelijk begint te stralen. Met de verschillende moderne keukenstijlen, landelijke keukenstijlen en ontwerp keuken stijlen kun je dit doen bij Superkeukens. Naast de volledige keuken stijlen bieden we ook de mogelijkheid om keukenapparatuur of benodigdheden voor de keuken bij Superkeukens te halen. Zelf als je een bepaalde droom kleur zou willen hebben in de keuken is het mogelijk bij ons.

Superkeuken apparatuur

Maak je keuken compleet met onze eigen apparaten en geniet van het gemak. Ons assortiment bestaat uit kookplaten, afzuigkappen, koelkasten, ovens, vaatwassers, magnetrons en wijnkasten. De apparaten zijn van degelijke kwaliteit en je hebt er garantie op. Je kook omgeving hoort fijn voor jou te zijn. Vraag maar aan jou Superkeukens keukenadviseur naar meer informatie over de apparaten die het best bij jou of in jouw keuken zouden passen.

Laat je inspireren

Kijk om je heen en laat je het best inspireren door verschillende ideeën of verhalen achter een bepaalde keukenstijl. Bij Superkeukens kun je een afspraak maken voor de inspiratieweek die we speciaal organiseren voor onze klanten. Maar een afspraak voor persoonlijk keukenadvies is ook mogelijk bij ons. In jouw keuken maken we het in elk geval op basis van ons advies super. Vrij in het kiezen met inachtneming van wat je gevoel je zegt is dan ons uitgangspunt. Superkeukens heeft ook een inspiratieboek dat je vanuit onze website kan downloaden en bezichtigen. Op onze website kun je meer informatie vinden over de inspiratieweek en hopelijk zien we je bij de eerstvolgende bijeenkomst.

Laten we wat keuken ruimtes tonen

Wil je een kijkje nemen in onze showroom met de keukenadviseurs dan kun je een afspraak maken om langs te lopen bij één van onze showrooms. Superkeukens heeft showrooms op 43 locaties die verspreid over grote delen van het land gevestigd zijn. Ga op onze website en vul je postcode in om te weten welke Superkeukens showroom bij jou in de buurt is. We vinden het ook heel fijn als anderen hun ervaring met ons delen. Daarom bieden we de mogelijkheid om je review achter te laten op onze website.

Wat zal mijn mood vandaag zijn?

Superkeukens weet dat de mood van klanten kunnen verschillen. Hierom geven we je dan de mogelijkheid om op onze website een eigen moodboard samen te stellen. Een moodboard is een digitale board waar je al je inspiratie van jouw droomkeuken op kan doen en altijd kan aanpassen. Je mag jouw moodboard tijdens je afspraak ook altijd laten zien aan je keukenadviseur zodat die beter kan inspelen op de hulp die je nodig hebt. De moodboard maak je het best ook met familie en kennissen. Als je al eerder een moodboard hebt gemaakt van jouw keuken, dan kun je die ook op onze website uploaden in plaats van deze opnieuw te maken.

Vragen over je keuken

Wil je iets weten over jouw keuken of wil je weten hoe het staat met de levering van jouw product, dan mag je gerust contact opnemen met onze klantenservice. Je vult het contactformulier dat op de website van Superkeukens te vinden is in en er wordt van daaruit verder contact met je opgenomen. Neem ook een kijkje bij de veelgestelde vragen die Superkeukens meestal krijgt. Met ons beoordelingscijfers van klanten weten we dat we ons werk goed doen en dat jij net zo tevreden kan zijn als de overige Superkeukens klanten.

Ik zie graag elke maand een aanbod in mijn mailbox

Hou je van verrassingen die iets voor jouw keuken kunnen betekenen, dan adviseren we je om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Wat onze nieuwsbrief ook apart maakt, is dat we niet alleen keukentrends of aanbiedingen voor je sturen maar ook lekkere keuken recepten bij elkaar geraapt hebben. Daarnaast geven we ook keukentips die je zeker nog niet wist, maar ook goed kan gebruiken. Naast het goede wat onze nieuwsbrief te bieden heeft garanderen we onze klanten dat hun gegevens veilig bij ons zijn. Volg Superkeukens op Facebook, Instagram en abonneer op onze YouTube. Vergeet de website 1Folders.nl. niet te bezichtigen voor de onze keuken aanbiedingen.

Over Superkeukens

Advies op maat, een uitgebreid aanbod en scherpe prijzen. Dat zijn naar eigen zeggen de manieren waarop Superkeukens zich ten opzichte van de concurrentie weet te onderscheiden. Al ruim 20 jaar is Superkeukens actief in de wereld van keukens; het bedrijf heeft hierdoor veel ervaring en kennis opgedaan. Bij de dagelijkse bedrijfsvoering stelt het bedrijf altijd de drie kernwaarden centraal; eerlijkheid, inspireren en ontzorgen.

Voor het aanschaffen van een keuken kan je terecht bij één van de Superkeukens showrooms. Door de jaren heen heeft het bedrijf behoorlijk veel keukens in ons land geopend. Via de website kan je een compleet overzicht van alle Superkeukens winkels zien, inclusief adresgegevens en openingstijden. In onder meer Amsterdam, Den Bosch, Helmond, Utrecht en Zwolle zijn de winkels van Superkeukens te vinden.

Via de website kan je het uitgebreide aanbod van keukens compleet bekijken. Je kunt verschillende soorten collecties bekijken én je kunt je verdiepen in de verschillende accessoires. Zo heb je de keus uit allerlei soorten apparatuur (ovens, vaatwassers, wijnkasten e.d.) en uit bijvoorbeeld werkbladen, spoelbakken en kranen.

Ook is het mogelijk om inspiratie op te doen; daarvoor klik je in de menubalk op ‘Inspiratie’. Uiteindelijk ben je in één van de winkels aan het juiste adres om de keuken te bestellen. Via de website kan je daarvoor een afspraak maken, zodat op het afgesproken tijdstip één van de medewerkers voor je klaar staat. Aan de hand van jouw wensen gaat de verkoper op zoek naar de keuken die het beste aansluit op jouw wensenlijstje en situatie.

In de winkels kan je ook terecht voor al jouw vragen. Het is echter ook mogelijk om een online contactformulier in te vullen of om via één van de social media kanalen je vraag te stellen. Superkeukens is actief op Facebook, Instagram en YouTube.