Sanisale

Sanisale folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Sanisale

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Sanitairkamer
Sanitairwinkel
Novy
Megadump Tiel
Berden
Keuken Kampioen
Sightful
Saniweb
Superkeukens
Badkamerwinkel
KeukenConcurrent
Sanidirect
Tegeldepot
Tegelmegashop
Kvik
Sani-Dump
Bruynzeel Keukens
Sanisale

Populaire folders

Tips voor Sanisale korting

Sanisale

Sanisale is binnen de Benelux één van de marktleiders als het neerkomt op het gebied van sanitair en tegels. Met reeds 30 jaren verkoopervaring hebben ze de naam gemaakt door de klanten A-merken en topkwaliteit te bieden tegen outlet prijzen. Een ander belangrijk voordeel dat je alleen bij hen kunt genieten is het feit dat al de producten rechtstreeks van de fabrieken geleverd worden. Dit zorgt ervoor dat je minder diep in je zakken gaat voor het aanschaffen en installeren van alles dat met jouw badkamer te maken heeft.

Alle artikelen en accessoires voor jouw Sanisale badkamer

Wanneer zij aangeven dat ze letterlijk alles voor jouw badkamer in het assortiment hebben, dan is dat een verklaring die geheel op waarheid berust. In het assortiment kom je producten tegen die deel uitmaken van jouw complete badkamer. Producten zoals meubels, accessoires, kranen, douches, toiletten, wastafels, verwarmingen en tegels zijn dus onderdeel van de collectie. Ze bieden ook verschillende ontwerpen voor de badkamers. Eén van deze ontwerpen waar zij geweldig trots op zijn is de sunshower. De sunshower of te wel zonnige badkamer maakt onmisbaar zonlicht het hele jaar door mogelijk tijdens het dagelijks baden. Dit kan door een combinatie van infrarood en een laag gebruik van UV-licht. De warmte van infrarood werkt ontspannend op het lichaam en zorgt voor een verbetering van de bloedcirculatie. Bekijk de website en meerdere producten en laat je meer inspireren door deze geweldige snufjes.

Stel jouw badkamer vooraf samen met het 3D- ontwerp

Het is altijd een interessante ervaring om bij voorhand te mogen zien en beleven hoe het eruit zal zien en aanvoelen om in een door jou samengestelde badkamer te zijn. Sanisale helpt je met het 3D-ontwerp zoveel als mogelijk direct te laten beleven hoe het zal zijn, na aflevering van het product. Bij hen kun je geheel gratis een 3D-ontwerp aanvragen en zelf de afspraak naar jouw beschikbaarheid plannen. Na het plannen van jouw afspraak kun je bij één van de vestigingen langs lopen en dan laten ze jou zien wat jij met de ruime collectie zelf kunt samenstellen.

Sanisale geeft heel graag terug

Door het platform worden zij vaak genoeg in gelegenheid gesteld om terug te geven aan de maatschappij en met alle genoegen maken ze hier gretig gebruik van. Sanisale is samen met andere partners de hoofdsponsor van De Stichting Kinderen van de Voedselbank en sponsor van AZ. Het menselijk welzijn en het sociaal - maatschappelijk ondernemen staan bij hen hoog in het vaandel. En met jou als klant gelukt het hen steeds weer om hieraan te voldoen.

In de winkel mag je altijd ook een kijkje nemen

Sanisale heeft genoeg winkels die verspreid staan over geheel Nederland. Hiermee ligt er dus heus wel een vestiging van hen bij jou in de buurt. In de winkels loop je het paradijs binnen, waar je met alle plezier van de winkelmedewerkers kunt genieten en van de goed geordende winkelopstelling. De vestigingen dienen ook tegelijk als een showroom, dus krijg je zo ook de kans om de producten te bewonderen en te winkelen. Indien je met vragen zit tijdens het winkelen, zorgen ze ervoor dat de winkelmedewerkers jou verder assisteren. Op de website kun je gerust de locaties bekijken en kiezen waar je makkelijk langs komt.

De klantenservice is bereikbaar om jou verder te adviseren

Bij hen is klantinteractie van groot belang en doen we dat graag op de meest persoonlijke wijze. Het kan altijd voorkomen dat je met vragen over jouw badkamer zit of dat je meer informatie nodig hebt over de producten. In dergelijke gevallen schakelen ze de klantenservice in. De klantenservice is vanuit alle winkels bereikbaar, aanwezig en bereidt jou te helpen met verduidelijkende informatie. Op de website hebben ze alle winkels met de bijbehorende contactgegevens vermeld staan. Voor het gemak kun je het lijstje nagaan, kijken welke vestiging je het makkelijkst te pakken krijgt en een telefoontje plegen om aan de hand van een afspraak langs te lopen. De vestigingen zijn op ook Facebook terug te vinden, dus als je liever via dat platform een werkelijke aanbieder van kwaliteitsproducten zoekt, dan kom je hen ook daar tegen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en houdt de aanbiedingen beter in de gaten

Ze bieden vanuit verschillende invalshoeken kortingen en aantrekkelijke aanbiedingen. Deze zie je ook hier op de website 1Folders.nl. Ook kun je gratis bij hen een inspiratie magazine aanvragen en je inschrijven voor de nieuwsbrief om zo als een van de eersten te weten te komen wanneer je weer aan toffe acties mag deelnemen. Vanuit de website kun je het formulier voor de inspiratie magazine en de nieuwsbrief terugvinden en jouw gegevens met hen delen. Schrijf je in en blijf genieten van het contact met Sanisale.

Over Sanisale

Sanisale gaat door het leven als een landelijke franchiseformule waarbij de focus volledig ligt op sanitair en bijbehorende producten. Dankzij het aanbod van Sanisale ben je in staat om jouw gehele badkamer naar wens in te richten, waarbij je geniet van lage prijzen. Het bedrijf biedt, naar eigen zeggen, namelijk allerlei producten van A-merken tegen voordelige prijzen aan. Je kunt dus voor een relatief laag bedrag al jouw badkamer naar wens inrichten dankzij het merk Sanisale.

Door de jaren heen heeft Sanisale behoorlijk aan de naamsbekendheid weten te merken. De webshop van deze onderneming is behoorlijk populair, maar het bedrijf heeft ook ruim 30 sanitairwinkels in ons land. Op de website van deze firma vind je meer informatie over deze winkels, inclusief de openingstijden en adresgegevens.

Via de webshop van deze onderneming krijg je ook een duidelijk beeld van het uitgebreide assortiment. Je kunt in de webshop namelijk kiezen tussen de volgende categorieën: Baden, Meubels, Accessoires, Kranen, Douches, Toiletten, Wastafels, Verwarming, Tegels en Badkamers. Per categorie vind je een divers aanbod van producten van gerenommeerde merken tegen voordelige prijzen.

Als je via de webshop een bestelling gaat plaatsen, is het helaas niet mogelijk om de bestelde artikelen op het gewenste adres te laten bezorgen. Nee, het enige wat je kunt doen, is de vestiging in te vullen waar je de artikelen graag op wilt halen. Deze vestiging neemt vervolgens met jou contact op om dit nader af te spreken. Je kunt met deze vestiging dan rechtstreeks een afhaalafspraak maken.

Wil je van advies worden voorzien of heb je vragen? Je kunt dan een online contactformulier invullen of directe een online afspraak bij één van de sanitairwinkels maken. Op het afgesproken tijdstip staat één van de medewerkers voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden en om je van advies te voorzien!