Tele2

Tele2 folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Tele2

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

KPN
Telecombinatie
Phone House
Tele2
Belsimpel
T-Mobile
Youfone
Ziggo
Vodafone
Simyo
GSMWEB
UnitedConsumers
Ritel
Budget Thuis
Odido
50plusmobiel
Algebeld
Ben

Populaire folders

Tips voor Tele2 korting

Folder Tele2

Al in 1977 werd het telecombedrijf Tele2 opgericht in Zweden of in ieder geval de voorloper. In 1993 werd het eerste echte Tele2 geboren en was Anders Nilsson verantwoordelijk voor de oprichting. Het hoofdkantoor werd in Stockholm geopend en tot op de dag van vandaag is dat nog steeds zo en wordt vanuit hier alles voor Tele2 geregeld. Sinds 1997 is Tele2 ook beschikbaar in Nederland voor zowel particulieren als bedrijven. Je kunt bij Tele2 terecht voor vaste en mobiele telefonie, maar ook voor datanetwerken en internet staan ze voor je klaar. Tele2 vergaarde vooral bekendheid doordat het hele goedkope abonnementen om te bellen aanbood en hier heel veel mensen trouwe klant door geworden zijn.

Uitbreiding

Na een aantal overnames van telecombedrijven bleef Tele2 maar groeien en Tele2 Russia is hier een groot voorbeeld van. In dat land behoorde Tele2 tot 1 van de grootste telecommaatschappijen in het land. Nadat het bellen met Tele2 overal zeer populair werd, besloot het bedrijf nog verder uit te breiden. Dit deden ze door een Zweedse firma te kopen die TV-diensten aanbood. Door dit ook aan haar klanten aan te bieden, werd het klantenbestand van Tele2 nog groter en groeide de firma uit tot 1 van de belangrijkste aanbieders op het gebied van TV-diensten. Door Versatel over te kopen, had Tele2 vanaf 2005 ook de beschikking over een goed glasvezelnetwerk waardoor ze nog betere diensten aan konden bieden.

Goede kwaliteit

Vanaf 2009 maakt Tele2 gebruik van het netwerk van T-Mobile en kan hierdoor een groot dekkingsgebied garanderen. Steeds als er nieuwe technologieën of netwerken ontwikkeld werden, stond Tele2 hierbij vooraan. Het bedrijf blijft vernieuwen enkel en alleen om jou als klant in al je behoeften te kunnen voorzien. Door je goede kwaliteit te bieden op alle diensten die ze aanbieden, kunnen ze je als trouwe klant bij zich houden. Daarnaast is Tele2 ook 1 van de betaalbaarste totaalaanbieders. Je kunt er voor het complete pakket voor tv, internet en bellen terecht en betaalt hier een zeer scherpe prijs voor. Het bedrijf blijft concurreren met de andere aanbieders om je steeds goede kwaliteit voor een zo laag mogelijke prijs aan te blijven bieden.

Verschillende keuzes

Er zijn op het gebied van mobiele telefonie verschillende diensten die je bij Tele2 kunt genieten. Zo kun je kiezen voor een gewoon abonnement dat je zelf kunt samenstellen. Je bepaalt dus precies hoeveel minuten, sms’jes en internet je elke maand wilt hebben. Bij zo’n abonnement kun je bijvoorbeeld weer een toestel erbij krijgen. Je kunt ook sim only kiezen waarbij je enkel het abonnement afsluit zonder telefoon. Het is maar net wat je zelf nodig bent en of je toestel nog in een prima staat verkeerd.

Telefoonwinkel

Als je een abonnement af wilt sluiten bij Tele2 kun je dit op verschillende wijzen doen. Zo kun je naar een onafhankelijke telefoonwinkel gaan en hier vragen naar de mogelijkheden van Tele2. Hier kunnen ze je dan precies vertellen wat het bedrijf je te bieden heeft en of er eventueel nog leuke acties zijn waar je gebruik van kunt maken en geld op kunt besparen. Vaak wisselen deze aanbiedingen nog wel eens en zit er soms zomaar wat tussen wat jou goed kan passen. Laat je hier goed over informeren en maak de keuze voor het abonnement wat het beste bij jouw behoeften aansluit.

Webshop

Een andere manier om bij Tele2 te shoppen is via de website van de firma. Hierop staat het gehele aanbod dat ze op het gebied van tv, internet, bellen en mobiele telefonie hebben. Zo koop je rechtstreeks bij Tele2 en kun je dezelfde aanbiedingen genieten als wanneer je naar een onafhankelijke telefoonwinkel gaat. Je kunt ze ook even bellen om te vragen over de mogelijkheden die ze bieden. Zo kun je misschien nog een mooie deal eruit slepen als je bijvoorbeeld van plan bent van meerdere diensten gebruik te gaan maken. Via de website kun je ook gewoon abonnementen en pakketten afsluiten van Tele2. Je kunt daar ook zien welke merken van telefoons ze je te bieden hebben.

Acties en folder

Voor de laatste acties van Tele2 kun je dus even in de telefoonwinkel vragen. Ook zul je vaak wel reclames op TV van het telecombedrijf te zien krijgen en kun je deze ook goed in de gaten houden. Op de website van Tele2 kun je ook even bij de actuele aanbiedingen kijken en zo mis je geen deal waar je anders veel voordeel mee had kunnen scoren. De Tele2 folder op Aanbiedingfolders.nl wordt ook steeds vernieuwd en hier kun je digitaal de aanbiedingen in de folder bekijken.

Over Tele2

In Nederland maken momenteel enkele providers de dienst uit. Daarbij hebben we over het Vodafone/Ziggo, KPN en ook zeker over Tele2. Door de jaren heen heeft Tele2 zich behoorlijk weten te verbeteren, waardoor het bedrijf een mooie groei door heeft weten te maken. Wist je overigens dat Tele2 van oorsprong een Zweedse telecomaanbieder is?

Bij deze provider ben je aan het juiste adres voor het afsluiten van mobiele telefonie abonnement, tv abonnementen, internet abonnementen en bel abonnementen. Uiteraard kan je bij Tele2 ook alles-in-1-pakketten afsluiten.

Het afsluiten van deze abonnementen kon tot voorheen in één van de winkels. Enige tijd geleden heeft het bedrijf echter besloten om alle winkels te sluiten. Dit betekent dat je alleen nog via de digitale kanalen de diensten af kunt sluiten. Hiervoor kan je terecht in de overzichtelijke en duidelijke website van Tele2. Kies in de bovenbalk voor ‘Mobiel’, ‘Internet, TV’ of voor ‘Zakelijk’. Vervolgens kan je stap voor stap de abonnementen vergelijken en het gewenste abonnement direct afsluiten.

In de bovenbalk staat tevens ‘Klantenservice’ vermeld. Klik hierop en je kunt rechtstreeks in contact komen met het vakkundige team van Tele2. Dit team staat graag voor jou klaar om vragen te beantwoorden, maar zij kunnen jou ook helpen om het juiste abonnement uit te zoeken. Dankzij de aanwezigheid van productkennis zijn zij in de gelegenheid om jou van het juiste advies te voorzien.

De klantenservice is rechtstreeks te bereiken op 020 754 4444, via een online contactformulier, via de live chat op hun website, via het Tele2 forum of via de MijnTele2 app. In deze app kan je alle abonnementsgegevens inzien en je huidige abonnement aanpassen/verlengen/stopzetten. Op de website van Tele2 is ook een sectie met veelgestelde vragen te vinden. De kans is groot dat je daar het antwoord op jouw vraag kunt vinden.