Nihonsport

Nihonsport folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Nihonsport

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

KAYA sieraden
Lucardi
Siebel Juweliers
123Gold
Anijss Juwelier
Pandora
Zinzi
Swarovski
Schoonenberg
Rolex
Six
Swatch
Claire’s
Van Os Tassen en Koffers
Bijou Brigitte
Eastpak
MY iMenso
Max ICT

Populaire folders

Tips voor Nihonsport korting

Folder Nihon Sport

Doe je aan een bijzondere vechtsport of ben je een beoefenaar van martial arts of combat sports? Dan heb je ook daar vechtsportartikelen, kleding en accessoires voor nodig. Geen zin om ervoor de deur uit te gaan of wil je graag online een kijkje nemen wat er zoal te koop is op dit gebied? Raadpleeg dan de website van Nihon Sport zodat je weet wat je allemaal kunt aanschaffen als het om een van deze sporten gaat.

Zoek binnen de diverse categorieën van Nihon Sport

Bij Nihon Sport kun je op de website een keuze maken uit de beschikbare artikelen per merk, sport en categorie. Zo wordt het zoeken voor jou sneller en eenvoudiger gemaakt en vind je eerder waar je naar op zoek bent. Als je iets gezien hebt dat je wel aanstaat dan kun je dat in het winkelkarretje doen, verdergaan met shoppen of je bestelling afronden. Bij Nihon Sport kun je als particuliere klant bestellingen plaatsen maar ook als zakelijke klant terecht. Kijk ook eens of er spulletjes te vinden zijn waar je voor je sportclub of vereniging wat aan hebt.

Zo mis je geen enkel nieuwtje meer

Nihon Sport brengt met regelmaat een nieuwsbrief uit. Om je hiervoor aan te melden hoef je alleen maar je emailadres door te geven via de website en ontvang je automatisch de nieuwsbrief in je mailbox. Zo mis je niks meer als het om exclusieve acties, promoties en nieuwe producten in het assortiment gaat. Je kunt Nihon Sport ook volgen op Facebook, Instagram, Twitter en YouTube zodat je zeker weet dat je altijd als eerste op de hoogte bent van alle nieuws omtrent deze aanbieder.

Kijk of je gebruik kunt maken van speciale acties

Wil je wel iets aanschaffen bij Nihon Sport maar dien je ook rekening te houden met je budget? Kijk dan altijd of er een reclamefolder te vinden is. Zo ja, dan staat deze altijd hier op 1Folders.nl. Is er geen geldige folder op het moment dat jij kijkt? Raadpleeg dan de website van Nihon Sport zelf om te weten of er acties lopen waarvan jij als klant gebruik kunt maken. Is dit het geval, dan vind je deze daar altijd.

Korting krijgen doe je in de Outlet

Neem daarnaast ook een kijkje in de Outlet van Nihon Sport. Daar vind je tal van afgeprijsde artikelen waar niks mis mee is maar waar jij wel veel minder voor betaalt dan eerder het geval was. In de Outlet staan prima producten waar niet meer veel exemplaren van op voorraad zijn of die uit de collectie gaan. Dit doet niets af aan de kwaliteit maar ze zijn wel een heel stuk goedkoper. Nihon Sport heeft een speciale Outletsite waarop je voor producten met hoge korting terecht kunt.

Laat je kleding en andere artikelen personaliseren

Heb je nu een sportclub waarvoor je speciale kleding wilt laten maken of wil je zelf graag een gepersonaliseerde outfit hebben? Dan kun je deze zelf ontwerpen en bij Nihon Sport laten maken. Kijk op de site in de catalogus wat er op dit gebied allemaal mogelijk is. Zo kun je helemaal je eigen stijl creëren, de kleuren kiezen die jij wilt, je naam erop laten zetten en je kleding ook nog eens van het logo van je sponsor laten voorzien. Eenmaal iets ontworpen? Dan kun je dit altijd bijbestellen indien nodig. Je vindt de procedure voor ontwerpen, laten maken en bestellen op de website van Nihon Sport. Lees even door hoe dit precies in zijn werk gaat zodat je weet waar je aan toe bent. Niks zo leuk natuurlijk om iets unieks te dragen dat een ander niet heeft.

Zo neem je het beste contact op met Nihon Sport

Als je een vraag hebt aan Nihon Sport dan kun je deze altijd op een van de social media kanalen waarop het bedrijf actief is stellen. Wil je de vraag liever persoonlijk kwijt? Richt je dan tot de klantenservice van Nihon Sport. Je kunt deze bellen, een mailtje sturen of het contactformulier insturen dat je op de site vindt. Dit laatste is zeker aan te raden als je een eigen ontwerp wilt laten maken. Het is ook mogelijk om andere producten te laten personaliseren. Hierover en nog veel meer informatie vind je sowieso op de website van Nihon Sport. Kijk altijd als je een vraag hebt of je daar wellicht je antwoord kunt vinden. Dit bespaart je de moeite om contact op te nemen en je bent ook nog eens snel geholpen.

Over Nihonsport

Ben je een liefhebber van martial arts? Dan ben je bij Nihonsport aan het juiste adres. Dit bedrijf heeft zich gespecialiseerd in het aanbieden van de juiste producten voor verschillende vechtsporten, waaronder judo, boksen en karate. Het bedrijf is gevestigd in Helmond en heeft door de jaren heen een flinke groei door weten te maken. Men weet zich onder meer te onderscheiden doordat het bij Nihonsport mogelijk is om alle producten te personaliseren. Zo kan je bij hen bijvoorbeeld pakken, shirts en stootkussens naar eigen wens vormgeven en laten bedrukken met bijvoorbeeld jouw naam of logo. Het bedrijf richt zich op zowel particulieren als op zakelijke klanten.

In de webshop van Nihonsport kan je naar hartenlust shoppen. Je kunt filteren op merken, op sport, op categorie en op matten. Als je voor de categorie Sport kiest, kan je kiezen tussen de volgende sporten: Judo, Jiu-jitsu, Bjj, Karate, Taekwondo, (kick)boksen, Grappling/MMA, Aikido en Fitness. Voor al deze sporten levert Nihonsport de juiste producten, waarbij je deze producten dus ook naar eigen wens kunt personaliseren.

Indien je voor meer dan 75 euro een bestelling bij Nihonsport plaatst, hoef je helemaal geen verzendkosten te betalen. Bij kleinere orders betaal je een bedrag van 7,40 euro aan verzendkosten. De producten worden dezelfde werkdag nog verstuurd, indien je de bestelling voor 15:00 uur plaatst. Het retourneren van de producten is binnen een termijn van 14 dagen mogelijk; de kosten hiervan komen voor eigen rekening. De producten die gepersonaliseerd zijn, kunnen echter níet geretourneerd worden.

Mocht je vragen hebben, kan je langsgaan in de winkel in Helmond. In die winkel kan je uiteraard ook naar hartenlust shoppen. Het is ook mogelijk om via de mail ([email protected]), via een online contactformulier of via de telefoon (0492 52 02 27) contact op te nemen.