Sijben

Sijben folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Sijben

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Furnea
Kwantum
Leen Bakker
Jysk
IKEA
Pronto Wonen
Profijt Meubel
Woonboulevard Poortvliet XXL
Rivièra Maison
House for Interior
Trendhopper
vtwonen
fonQ
De Bommel Meubelen
Beter Bed
XOOON
Flying Tiger
Dille & Kamille

Populaire folders

Tips voor Sijben korting

Folder Sijben

Ben je een nieuwe woning aan het bouwen of ga je binnenkort verhuizen? Of is er een verbouwing gaande in je huidige woning en wil je het interieur ook meteen helemaal vernieuwen? Dan kun je voor een nieuwe inrichting bij tal van woonwinkels en woninginrichters terecht waarvan Sijben er eentje is. Sijben heeft een eigen website waarop je de nodige inspiratie kunt opdoen en artikelen kunt bestellen in de webshop.

Kijk waarvoor je zoal terecht kunt bij Sijben

Op de website van Sijben vind je een uitgebreid aanbod als het om het inrichten van een woning gaat en voor alle vertrekken in huis is er wel wat te vinden. Je vindt er tevens spulletjes voor de inrichting van tuin en terras dus daarvoor ben je er zeker aan het juiste adres. Een kijkje op de site leert je wat er allemaal te koop is en zorgt er ook voor dat je ideeën op doet en zo de inrichting van je eigen woning kunt samenstellen.

Raadpleeg de folders en magazines op de site

Alles tegelijk kopen als je een woning aan het inrichten bent is handig. Zo kun je in één keer tegelijk alles uitzoeken en ervoor zorgen dat het goed bij elkaar en bij de stijl van je huis en je smaak past. Wil je nog meer leuke ideeën opdoen? Neem dan op de website een kijkje in de folders/magazines die beschikbaar worden gesteld. Je kunt ze allemaal online raadplegen zodat je precies weet wat er trendy is en leuke spullen bij elkaar kunt uitzoeken. De magazines of folders vind je ook op 1Folders.nl.

Vraag persoonlijk advies aan

Kom je er dan zelf nog niet helemaal uit of kun je wel wat hulp gebruiken bij de inrichting van je huis? Dan kun je daarvoor een afspraak maken bij Sijben in een van de vestigingen. Is een persoonlijk advies in een van de showrooms niet mogelijk of heb je liever advies aan huis? Dan kun je ook daarvoor een afspraak maken. Zo kan de adviseur ook meteen de beschikbare ruimte zien en kun jij je wensen kenbaar maken met een mooi resultaat tot gevolg.

Breng een bezoekje aan een van de vestigingen van Sijben

Als je op zoek bent naar een leuke inrichting voor je woning dan kun je deze volledig online bestellen maar een keertje in het echt de meubels en accessoires gaan bekijken, is niet meer dan normaal en dat zullen de meeste mensen dan ook doen. Bij Sijben kun je hiervoor terecht in een van de drie vestigingen. Waar deze zijn en wanneer je er terecht kunt lees je op de website. Zo kom je niet voor niks en kun je alles wat in de collectie zit ook in werkelijkheid gaan bewonderen en bepalen of het wat voor jou en je woning is.

Zo hoef je geen enkel nieuwtje meer te missen

Als je geen enkel nieuwtje van Sijben wilt missen kun je je het beste aanmelden voor de nieuwsbrief. Op die manier ontvang je deze automatisch in je mailbox en hoef je er alleen maar eenmalig je emailadres en naam voor door te geven. De nieuwsbrief kun je krijgen in het Nederland, Duits of Engels dus geef wel even aan welke versie je wilt ontvangen. Om altijd als eerste op de hoogte te zijn van het laatste nieuws omtrent Sijben kun je de aanbieder ook volgen op social media. Sijben is actief op zowel Facebook als Instagram.

Kijk altijd of er een geldende folder is

Heb je nu wel nieuwe spulletjes nodig om je huis in te richten maar niet zo’n groot budget daarvoor? Dan kun je bij Sijben toch leuk shoppen. Er wordt regelmatig een folder uitgebracht met actieartikelen waar je online doorheen kunt bladeren. Als er een folder is die op het moment dat jij online kijkt, dan kun je er zeker van zijn dat deze erop staat. Je vindt de folder tevens op sites waarop folders van meer aanbieders bij elkaar verzameld staan.

Andere aanbiedingen en showroommodellen leveren je korting op

Sijben heeft daarnaast andere aanbiedingen die je op de website kunt vinden. Deze kunnen afwijken van de folderaanbiedingen dus vergeet zeker niet ook even op de site te kijken als je op zoek bent naar een leuke actie. Sijben heeft ook showroommodellen te koop waarop jij de nodige korting krijgt. Vaak is er helemaal niks mis mee en zit er wel een beschadiging op, dan is deze doorgaans klein of amper zichtbaar. Jij betaalt alleen wel veel minder voor een showmodel dus dat is altijd mooi meegenomen.

Over Sijben

Ben je op zoek naar het mooiste van het mooiste voor in jouw huis? Dan ben je naar eigen zeggen bij Sijben aan het juiste adres. Deze onderneming biedt verschillende interessante producten op het gebied van Wonen en Slapen aan. Opvallend daarbij is dat het bedrijf in drie landen actief is; in Duitsland, België en in ons land.

In ons land zijn de vestigingen van Sijben in Heerlen, Eindhoven en Roermond te vinden. daarnaast is vlak over de grens ook een vestiging in België te vinden en heeft het bedrijf ook nog vestigingen in Duitsland. Sijben geeft zelf aan dat het bedrijf in ieder geval de grootste keukenformule van Zuid-Nederland is.

Op de website van Sijben kan je een goede indruk krijgen van het bedrijf en van het assortiment. In de menubalk kan je kiezen tussen de volgende items: Wonen, Slapen, Keukens, Outdoor en Merken. Als je voor bijvoorbeeld Wonen kiest, krijg je een hele lijst met meubelstukken te zien: Banken, Fauteuils, Stoelen, Eettafels, Salontafels, Kasten, Woonaccessoires, Verlichting en Interieurtextiel. Ook als je op ‘Slapen’ of ‘Keuken’ klikt, krijg je onwijs veel producten te zien.

In het assortiment van Sijben zijn louter producten van gerenommeerde merken te zien. Als je op de website op ‘Merken’ klikt, krijg je een onwijs lange lijst met gerenommeerde merken te zien. Met al deze merken heeft Sijben een samenwerkingsverband, waardoor je eigenlijk verzekerd bent van de hoogwaardige kwaliteit van de meubelstukken.

Heb je vragen, suggesties of opmerkingen? Dan kan je er voor kiezen om naar één van de filialen in Zuid-Nederland te gaan. Op de website vind je meer informatie over de contactgegevens en openingstijden. Je kunt echter ook contact opnemen met de klantenservice van Sijben. Bel daarvoor naar 0475 39 28 28 of mail naar [email protected]. Via Facebook en Instagram kan je dit bedrijf volgen en op de hoogte blijven van de nieuwste producten en aanbiedingen.