Beter Bed

Beter Bed folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Beter Bed

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Furnea
Kwantum
Leen Bakker
Jysk
IKEA
Pronto Wonen
Profijt Meubel
Woonboulevard Poortvliet XXL
Rivièra Maison
House for Interior
Trendhopper
vtwonen
fonQ
De Bommel Meubelen
Beter Bed
XOOON
Flying Tiger
Dille & Kamille

Populaire folders

Populaire Beter Bed winkels

Beter Bed weetjes en feiten

 1. Retteket naar Beter Bed; het is jarenlang één van de bekendste slogans geweest
 2. Beter Bed is op papier een naamloze vennootschap en is aangesloten bij de Euronext beursmaatschappij
 3. Beter Bed verkoopt onder haar eigen naam bedden, maar ook onder de naam Beddenreus
 4. In de afgelopen jaren is Beter Bed ook bedden en matrassen in België en Zweden gaan verkopen
 5. Beter Bed omschrijft zichzelf als dé slaapextern van Nederland
 6. In de webshop van Beter Bed vind je met enige regelmaat flinke kortingen
 7. Door je voor de Beter Bed nieuwsbrief in te schrijven, geniet je direct van 5% korting op jouw volgende aankoop
 8. In het aanbod van Beter Bed spelen bedden en matrassen de hoofdrol
 9. In het logo van Beter Bed is een maan te vinden; deze maan verwijst naar de nacht
 10. De winkels van Beter BEd zijn door het gehele land te vinden
 11. Beter Bed is te volgen via Facebook, Pinterest, Twitter, YouTube en Instagram
 12. Op de website van Beter Bed vind je veel informatie over het onderhouden van een bed en/of matras
 13. Via de website van Beter Bed kun je direct alle folders & brochures inzien
 14. Op de website van Beter Bed kun je de nodige inspiratie op doen voor het inrichten van jouw slaapkamer
 15. In het aanbod van Beter Bed zijn veel speciale bedden te vinden, zoals kinderbedden en seniorenbedden
 16. Als je voor meer dan 500 euro een bestelling bij Beter Bed plaatst, geniet je van gratis verzending
 17. Beter Bed biedt meerdere bezorgopties aan; bij het afrekenen moet je hier scherp op zijn
 18. Ruim 100.000 mensen hebben online een beoordeling over Beter Bed geplaatst
 19. Bij Beter Bed kun je bij de aanschaf van een nieuw/matras direct jouw oude matras inleveren
 20. Bij de Beter Bed winkels kun je terecht voor passend advies én voor het opstellen van een complete offerte
 21. De klantenservice van Beter Bed is bereikbaar via een live chat en op +31 413 33 88 00 (bellen en Whatsapp)
 22. In het aanbod van Beter Bed zijn ook kasten en accessoires voor in de slaapkamer te vinden
 23. Bij het plaatsen van een online bestelling kun je bij Beter Bed betalen met iDeal, PayPal en creditcard
 24. Op de website van Beter Bed vind je veel advies over jouw mogelijke nieuwe aankoop onder het kopje ‘Advies’
 25. Via de website van Beter Bed kun je razendsnel de status van jouw order opvragen
 26. Op de website van Beter Bed vind je een compleet overzicht van alle winkels in ons land en in België

Tips voor Beter Bed korting

Beter Bed folder

Heb je nieuwe meubels voor de slaapkamer nodig maar is het budget niet zo groot? Dan kun je bij Beter Bed goed terecht om voordeligere meubels aan te schaffen. Ze hebben er alles voor de slaapkamer, van bedden en matrassen tot kasten, beddengoed en accessoires zodat je er terecht kunt voor de complete inrichting van dit vertrek.

Folder op papier en op de website

Beter Bed brengt regelmatig een folder uit met aanbiedingen. Deze wordt verspreid in een papieren versie maar je kunt er ook, indien je deze folder niet ontvangt, doorheen bladeren op de website van Beter Bed zelf of op een site met meerdere reclamefolders kijken. De geldigheidsduur van de folder staat erop vermeld zodat je meteen weet wanneer je kunt profiteren van de aanbiedingen.

Aanbiedingen op de website van Beter Bed

Naast de aanbiedingen die in de folder staan doet Beter Bed aan speciale acties. Welke dit zijn lees je op de website. Dit kunnen bijvoorbeeld acties zijn waarbij je bij aankoop van een bepaald artikel het tweede gratis krijgt of waarbij je veel korting kunt krijgen op speciaal geselecteerde producten. De aanbiedingen wisselen dus het is zaak regelmatig op de site te kijken waarop korting gegeven wordt zodat je er gebruik van kunt maken. Heb je niet direct iets nodig dan kun je ook even wachten totdat het in de aanbieding komt zodat je er niet de hoofdprijs voor hoeft te betalen.

Korting in de Outlet

Korting krijgen kan ook in de Outlet van Beter Bed. Hierin vind je sterk afgeprijsde producten waaruit je kunt kiezen. In de outlet staan (complete) bedden en alles wat je maar nodig kunt hebben om de slaapkamer in te richten. In de outlet vind je de laatste exemplaren van bepaalde productlijnen of artikelen die uit de showrooms afkomstig zijn. Deze producten zijn goed van kwaliteit maar simpelweg de laatste die ervan zijn en omdat ze plaatsmaken voor de nieuwe collectie worden ze eens stuk voordeliger aangeboden dan ze eerst waren. Kijk regelmatig in de Outlet als je voordelige slaapkamerartikelen zoekt en houd er rekening mee dat OP=OP geldt zodat het wel eens kan voorkomen dat iets dat je graag wilt er niet meer is. Het aanbod varieert dus als je op een later tijdstip weer kijkt vind je wellicht wel iets dat naar je wens is en dat je kunt aanschaffen.

Aanmelden voor de nieuwsbrief van Beter Bed

Beter Bed brengt een nieuwsbrief uit waarmee je altijd goed op de hoogte blijft van alle acties en aanbiedingen van de slaapkamerinrichter. Als je je aanmeldt voor de nieuwsbrief krijg je als eerste de nieuwste aanbiedingen en producten te zien in je mailbox. Daarnaast kunnen nieuwsbrieflezers gebruik maken van speciale en exclusieve kortingen. Het aanmelden levert je ook nog eens 5% welkomstkorting op die je kunt inwisselen bij een aankoop bij Beter Bed.

Vestigingen van Beter Bed

Bij Beter Bed kun je artikelen bestellen in de webshop maar het is natuurlijk ook prettig de meubels eerst in het echt te zien en uit te proberen voordat je ze aanschaft. Zeker bij een matras is het belangrijk dat je er comfortabel op kunt liggen zodat je goed slaapt en daarom is eerst proberen aan te raden. Beter Bed heeft derhalve diverse vestigingen in het land waar je terecht kunt om de meubels te bezichtigen, te proberen en te kopen. Het is natuurlijk altijd erg handig om te zien hoe bepaalde meubels met elkaar gecombineerd kunnen worden en hoe de inrichting van je slaapkamer gedaan kan worden zodat jij er de nodige inspiratie opdoet.

Zoek een filiaal dicht in de buurt

Op de website van Beter Bed vind je een overzicht van alle vestigingen, gerangschikt per provincie. Je kunt er eveneens voor kiezen je postcode in te vullen zodat er voor je gezocht wordt naar de dichtstbijzijnde vestiging bij jou in de buurt. Als je een filiaal gevonden hebt in de nabijheid kun je erop klikken. Vervolgens krijg je de adresgegevens en de openingstijden te zien en kun je aanvullende informatie lezen over het betreffende filiaal.

Ook voor advies

Bij Beter Bed kun je ook terecht voor advies. Dit kun je bij een van de medewerkers in de vestigingen inwinnen maar je kunt er tevens voor online terecht. Op de website van Beter Bed vind je advies over de producten die ze verkopen, zoals matrassen, kussens en dekbedden en kun je meer informatie vinden over wat te doen bij slaapproblemen zodat jij goed uitgerust de volgende dag weer aan de slag kunt.

Over Beter Bed

In Nederland hebben meerdere bedrijven een zeer kenmerkende bedrijfsnaam. Dat is bij Beter Bed ook absoluut het geval. De slogan ‘retteket naar Beter Bed’ klinkt ook bij veel mensen als muziek in de oren. Ondertussen heeft Beter Bed een prachtig imperium van winkels op weten te bouwen.

Als Beter Bed zichzelf moet omschrijven, doen ze dat als dé slaapexpert van Nederland. In het assortiment vinden we dan ook matrassen, bedden, bedbodems, beddengoed en boxsprings terug. Eigenlijk alles op het gebieden van bedden is te koop bij Beter Bed.

In de vestigingen van Beter Bed kan je tevens advies krijgen omtrent je nieuw te kopen bed. Onder andere op het gebied van onderhoud, seniorenbedden en bedbodems kunnen de medewerkers van Beter Bed je verder helpen. Het doel hierbij is uiteraard om een zo’n comfortabel mogelijke slaapomgeving te creëren.

Bij het bestellen van producten kan je bij Beter Bed voor verzending kiezen. Daarbij wordt de verzending door de logistieke service van Beter Bed of door PostNL bezorgd. De exacte kosten hiervoor hangen af van de zending. Bij de bezorging kunnen de chauffeurs ook direct het bed voor je in elkaar zetten. Nadien heb je 90 dagen uitprobeergarantie op een matras. Ben je het matras na 30 dagen al zat? Dan kan je dit matras binnen 90 dagen retourneren. Hierbij moet je wel aan alle voorwaarden voldoen.

De klantenservice van Beter Bed staat graag voor je klaar om vragen te beantwoorden. Zij zijn te bereiken via 0413 33 8800, via de live chat of via één van de social media kanalen. Beter Bed is actief op onder meer Facebook en Twitter. Met name de live chat spreekt tot de verbeelding. De live chat is dagelijks geopend van 12:00 uur tot 20:00 uur en is de ideale mogelijkheid voor het stellen van korte vragen.