Nedgame

Nedgame folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Nedgame

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Bax Shop
Game Mania
Christine le Duc
Squla
Zavvi
Disney+
Netflix
Magix
Pathé
Nedgame
Eurojackpot
Royal Talens
Vuurwerkbestelling.nl
Rubro Fireworks
Bankgiroloterij
Boxum vuurwerk
Bunte vuurwerk
Cafferata

Populaire folders

Tips voor Nedgame korting

Werkelijkheid voor game fantasieën

Nedgame is de plek waar elke gamer zich thuis voelt. Zelf wanneer je geen gamer bent, zal jij je aangetrokken voelen. Met een voorraad bestaande uit spelcomputers, merchandise, kleding, Blue-Ray films, tweedehandse artikelen en de beste sales, is er geen ander plek waar jij je game fantasieën het liefst waarmaakt.

Bekijk zelf ons assortiment en vindt de passende spelcomputer

Binnen ons assortiment zal je veel spelcomputers vinden. Deze vind je ook op 1Folders.nl. Het assortiment bestaat uit de PS5, PS4, PS3, Switch, Nintendo series en PC gaming. Voor al deze spelcomputers hebben we passende games, accessoires, hardware, prepaid kaarten en andere nodige bijkomstigheden. Kom gauw en maak jouw game-avontuur leuker.

Een combinatie

We geven je de kans om ook passende merchandise en kleding aan te schaffen en zo jouw speelavontuur spannend te houden. Het is altijd leuk om een complete collectie te hebben en in de meeste gevallen zijn jouw merchandise en kleding de artikelen die dit rond krijgen. Zoek via onze website en aan de hand van het thema de best passende merchandise of kleding op. We hebben voor deze categorieën ook lopende acties, dus profiteer daarvan!

Verdien nog een extraatje door het online inruilen van jouw oude games

In gevallen waarbij je bent uitgekeken op oude games, hebben we voor jou nog een oplossing dat niet met vernietigen of wegdoen te maken heeft. Op onze website zal je wel moeten nagaan welke games we op een bepaald moment accepteren en zodra jouw game hierin voorkomt, kun je de game per post naar ons opsturen. Mocht je in Nederland zitten, dan komt dit je nog voordeliger uit, want dan kun je jouw games gratis opsturen. Stuur vandaag nog jouw games op, bekijk ons aanbod hiervoor en indien akkoord, heb je gauw extra centjes bij.

Onze website voor nog meer

Op onze website kom je Blue-Ray films, tweedehandse en sales categorieën tegen. Onze collectie aan Blue-Ray films kun je nagaan en altijd nog een film opzoeken om te bekijken naast het gamen. We hebben tweedehandse artikelen beschikbaar die je in topconditie zult vinden. Dus als je een spelcomputer in gedachte hebt en die graag wilt uitproberen, maar niet het volledig bedrag voor de nieuwe hebt, dan kom je in deze sectie snel naar je trekken. Verder hebben we continu sales, dus ook in deze sectie kun je genieten van uitzonderlijke acties. De nieuwste series kunnen vooraf besteld worden om teleurstelling te voorkomen.

We maken het navigeren stukken gemakkelijker voor jou

Met al onze producten zal het vast geen gemakkelijke taak zijn om gericht en geconcentreerd te zoeken. Wij hebben daarom per spelcomputer, merchandise, kleding, Blue-Ray films, tweedehandse artikelen en aanbiedingen, het aanbod voor je gecategoriseerd. Zelfs bij de zoekbalk hebben we de categorieën voor je erbij gezet. Dit alles voor meer gemak. Op deze wijze hoeft het zoeken binnen de webwinkel geen enerverende en doelloze activiteit te zijn.

Loop onze winkels binnen

Met de tien fysieke winkels die we momenteel hebben, kun je behalve op onze website, ook in onze winkels jouw game fantasieën realiseren. Met spelcomputers en accessoires, geschikt voor oude en nieuwe versies van uiteenlopende soorten van games in combinatie met de ruime collectie aan tweedehandse Blue-Ray films, zijn we er zeker van dat jouw persoonlijke inrichting compleet zal zijn. Bekijk onze website en kijk in welke provincie je zit, om te zien welke de dichtstbijzijnde winkel bij jou in de buurt zit.

Wat doe je als je toch nog persoonlijk contact wenst?

Mocht het zijn dat je met vragen zit of altijd nog advies nodig hebt, dan kun je gerust contact met onze klantenservice maken. Onze klantenservice heeft kennis genoeg om je niet alleen een passende oplossing te geven, maar ook een hele goede service aan te bieden. Op onze website kom je ons telefoonnummer en ons vragenformulier tegen. Vanwege het feit dat we verschillende vestigingen hebben, maken we het voor jou ook mogelijk om het telefoonnummer van het desbetreffende filiaal te noteren of via het vragenformulier, jouw vraag rechtstreeks naar het desbetreffende filiaal te richten. Op deze manier kun je zelf bepalen als je onze algemene hulpdiensten nodig hebt, of directe hulp vanuit één van onze vestigingen inroept.

Schrijf je meteen in voor onze nieuwsbrief

We hebben continu lopende acties, pre-orders en de nieuwste releases van videogames en spelcomputers. Om ervoor te zorgen dat je op de hoogte van al deze nieuwtjes blijft, moet jij je zeker inschrijven voor onze nieuwsbrief. Bezoek onze website, voer jouw e-mailadres in en verzendt dit naar ons. Zodra we nieuws hebben, zal je de eerste zijn die dat krijgt.

Over Nedgame

De Nederlandse onderneming Nedgame werd al in 1996 opgericht. Op dat moment waren onder meer de computer en de Nintendo de populairste gameconsole, maar daar zou in de loop der jaren flinke veranderingen in gaan ontstaan. Juist op die veranderingen heeft Nedgame perfect ingespeeld; zij bieden namelijk een uitgebreid aanbod van games en bijbehorende producten.

Door de jaren heen heeft deze onderneming een flinke groei door weten te maken. Dat is onder meer terug te zien in het aantal winkels van Nedgame; het bedrijf heeft in onder meer Tilburg, Utrecht, Gouda, Almere, Dordrecht, Groningen, Haarlem en Leiden een eigen winkel. Op de website van Nedgame vind je meer informatie over deze winkels.

Je kunt de producten van Nedgame ook via de webshop bestellen. In deze webshop kan je kiezen tussen de volgende categorieën: PS5, PS4, PS3, Xbox series X, Xbox One, X360, Switch, 3DS, PC, Retro, Merchandise, Kleding, Blu-ray, Tweedehands, Sale en Digitaal tegoed. Het bedrijf biedt niet alleen games aan, maar ook complete gameconsoles én allerlei merchandise producten. Allerlei producten van bekende gamepersonages zoals Super Mario, Minecraft en Halo zijn in het uitgebreide assortiment van Nedgame te vinden.

Heb je online de gewenste producten gevonden? Je kunt deze direct bestellen; indien je voor meer dan 75 euro een bestelling plaatst, geniet je ook nog van gratis verzending. Voor kleinere orders dien je een bedrag van 2,99 euro aan verzendkosten te betalen. De bestelde artikelen worden vervolgens binnen 1 á 2 werkdagen op het gewenste adres bezorgd. Indien je niet tevreden met de ontvangen artikelen bent, heb je 14 dagen de tijd om deze te retourneren. De kosten voor deze retournering komen volledig voor eigen rekening.

Op werkdagen staat de klantenservice van Nedgame van 09.00 tot 17.00 uur voor je klaar. Je kunt hiervoor bellen naar 055 366 0399 of een online contactformulier invullen.