Bax Shop

Bax Shop folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Bax Shop

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Bax Shop
Game Mania
Christine le Duc
Squla
Zavvi
Disney+
Netflix
Magix
Pathé
Nedgame
Eurojackpot
Royal Talens
Vuurwerkbestelling.nl
Rubro Fireworks
Bankgiroloterij
Boxum vuurwerk
Bunte vuurwerk
Cafferata

Populaire folders

Populaire Bax Shop winkels

Bax Shop weetjes en feiten

 1. Bax Shop is de grootste muziekwinkel in de Benelux
 2. Naast de Benelux is Bax Shop ook actief in Frankrijk, Engels, Duitsland, Italië, Spanje en Zweden
 3. De doelstelling van Bax Shop is om in de toekomst de grootste muziekwinkel van Europa te zijn
 4. Bax Shop luistert ook naar de naam Bax Music
 5. Bax Shop is door twee broers opgericht in 2003
 6. Voor de medewerkers van Bax Shop wordt twee keer in de week gratis fruit bezorgd
 7. Op het kantoor van Bax Shop staan een tafeltennistafel, tafelvoetbal en airhockey
 8. De missie van Bax Shop is dat muziek maken voor een ieder in Europa toegankelijk moet zijn
 9. Je kan Bax Shop volgen op Instagram, Facebook, Twitter en LinkedIn
 10. In Nederland heeft Bax Shop vier vestigingen
 11. Het hoofdkantoor van Bax Shop is gevestigd in Goes
 12. In Amsterdam heeft Bax Shop ook nog een kantoor
 13. Bij Bax Shop zijn vrijwel alle betalingsmogelijkheden mogelijk
 14. Naast de vestigingen heeft Bax Shop ook een webwinkel
 15. Als je voor 23.00 uur een bestelling plaatst dan heb je de volgende werkdag je bestelling al in huis
 16. Bij bestellingen boven de € 65,- zijn de verzendkosten gratis
 17. Bij een bestelling onder de € 65,- zijn de verzendkosten € 4,95
 18. De leverancier van Bax Shop voor het leveren van de bestellingen is DHL
 19. Bij een bestelling van een toetsinstrument van boven de € 1.000,- kan Bax Shop een speciale koeriersdienst inschakelen
 20. Bax Shop levert ook de bestellingen af bij een DHL Servicepoint bij jou in de buurt
 21. De Belgische klanten kunnen het beste gebruik maken van de Belgische website van de Bax Shop
 22. Je kan een bestelling kosteloos retourneren bij Bax Shop
 23. Voordat je een bestelling gaat retourneren, dien je deze altijd vooraf aan te melden
 24. Als je het product bij een winkel van de Bax Shop wil ruilen dan is dat ook mogelijk
 25. Op de website van Bax Shop kun je door middel van een chat contact hebben met de klantenservice
 26. De website van Bax Shop geeft naast de productinformatie en de prijs ook aan wat de voorraad is
 27. Bij Bax Shop kun je ook producten huren
 28. Bax Shop heeft verschillende samenwerkingen met influencers, reviewers, bedrijven/stichtingen etc.
 29. Op zondag is de helpdesk van Bax Shop gesloten
 30. Bax Shop bezit een magazijn van 26.000 m2
 31. Tegenwoordig heet de Bax Shop, Bax Music
 32. Bax Shop heeft tegenwoordig meer dan 400 medewerkers in dienst
 33. In de winkels van Bax Shop worden verschillende workshops, demo’s en clinics georganiseerd

Tips voor Bax Shop korting

Bax Shop folder

De Bax Shop, ook wel Bax Music genoemd, is opgericht door de Goese broers Jochanan en Nathanael Bax. De twee tienerbroers waren samen met Robert Waverijn vaak op feestjes te vinden om als dj te fungeren. Het geld dat de 3 heren hiermee verdienden, zetten ze in 1993 een bedrijf op dat disco-apparatuur verhuurde. Het bedrijf groeide met de jaren en breidde langzaam maar zeker het aanbod uit en begonnen ook een internetwinkel met showroom voor geluidsapparatuur en verlichting. Het assortiment bestaat uit zo’n 600 topmerken en in totaal heeft de winkel rond de 46.000 artikelen in het magazijn.

Groeiend bedrijf

In 2007 groeide het bedrijf zo hard dat het tijd werd om te verhuizen. De Bax-Shop vestigde zich op het bedrijventerrein in Goes en de focus van de firma werd vooral gelegd op de online verkoop. Door klanten te beloven dat ze hun bestelling binnen 24 uur al thuis hadden, werd het klantenbestand alleen maar groter. Mede hierdoor werd de firma het hardst groeiende bedrijf van Zeeland. Aangezien de onderneming maar bleef groeien verhuisde het weer en daar werd in het gebouw ook een grote winkel gebouwd. Om het bedrijf internationaal te maken, werd de website ook naar het Duits, Engels en Frans vertaald. Zo kon de Bax-Shop in heel Europa een belangrijke rol gaan spelen.

Supersnelle levering

Vandaag de dag heeft de Bax Shop maar liefst 5 winkels, waarvan 4 in Nederland en 1 in België. In Goes, Amsterdam, Rotterdam en Apeldoorn zijn Bax Shop-winkels gevestigd en de Belgische vestiging van de firma is gevestigd in Antwerpen. Wat het bedrijf zo’n groot succes maakt, is vooral de supersnelle levering. Doordat alles vanuit het magazijn van Goes geregeld wordt, kunnen alle producten binnen een dag in de winkels van Amsterdam, Rotterdam, Apeldoorn of Rotterdam zijn. In de winkel staat een groot gedeelte van de apparatuur als demo model opgesteld. Hier kun je dan gelijk zien wat het is en hoe het werkt.

Specialisten

De firma vindt het belangrijk om haar kennis en ervaring over te dragen op de klant. Als klant kun je in de winkels alle achtergrond informatie van de medewerkers krijgen. Met deze informatie kun je na je aanschaf het meeste uit de apparatuur halen. Ook worden de nieuwste artikelen via een blog behandeld en daarin praten de specialisten je bij over de meest uiteenlopende onderwerpen. Het is voornamelijk gericht op dj’s, lichttechnici, gitaristen, toetsenisten, drummers, geluidstechnici en iedereen die nog meer te maken heeft met het bewerken en maken van muziek. Wanneer je geïnteresseerd bent in de artikelen die de Bax Shop verkoopt, is het een goed idee deze blog in de gaten te houden.

Kennis en ervaring delen

Het bedrijf geeft ook demo’s, workshops en clinics. Dit alles om de jou te kunnen inspireren en het beste uit jezelf en de apparatuur te halen. Zo worden er ook experts uit het vak uitgenodigd in de verschillende winkels die zo hun kennis en ervaring te kunnen delen. De productspecialisten vertellen alles over de artikelen waar zij zoveel mee werken. Dit doet Bax Shop enkel en alleen om jou de best mogelijke service te bieden. Grote namen als Nicky Romero en Chris Coleman kwamen al in de winkels om hun expertise te delen met aankomende talenten en andere geïnteresseerden.

Webshop

De webshop is zeer goed en duidelijk opgezet. Hier kun je alle categorieën van hoofdtelefoons tot gitaren tot verlichting en special effects. Zo kun je makkelijk navigeren naar het productsoort waar je naar op zoek bent. Bij alle producten online staan koopgidsen. Deze gidsen kunnen je precies vertellen wat voor apparatuur het is, wat je er precies mee kunt en voor wie het geschikt is. Zo heb je alle informatie die je nodig bent om de juiste keuze te kunnen maken uit de verschillende producten. Doordat de Bax Shop met een eigen magazijn en voorraad werkt, heb je de bestelling zo snel in huis. Het bedrijf werkt met handige sorteerbanden en dit zorgt ervoor dat het bedrijf snel en efficiënt kan werken. Ze willen hun belofte dat het binnen 24 uur geleverd wordt maar wat graag waarmaken en hebben daarom dit proces zoveel mogelijk gemodificeerd.

Social Media

Daarnaast krijg je ook gratis verzending vanaf €50, 60 dagen niet goed, geld terug garantie en kun je je bestelling gratis retourneren. Om op de hoogte te blijven van al het nieuws, aanbiedingen en kortingsacties van de Bax Shop kun je je heel eenvoudig inschrijven voor de nieuwsbrief. Ook via Social Media is Bax Shop gemakkelijk te volgen. Zo heeft de winkel een Facebook-pagina, een twitter-account, een YouTube kanaal, een Instagram-account en een Pinterest-pagina. Via al deze kanalen plaatst het bedrijf al het nieuws wat met de winkels te maken heeft.

Over Bax Shop

Bax Shop (ook wel bekend als Bax Music) is een paradijs voor muziekliefhebbers. Met winkels in Goes, Rotterdam, Antwerpen en Amsterdam en een grote webshop is deze keten ook wel benoemd als de grootste online muziekwinkel van de Benelux. Je vindt hier alle benodigdheden voor dj’s, muzikanten en producers.

Denk bijvoorbeeld aan keyboards, gitaren, hoofdtelefoons, opberg- en reistassen, audioproducten en nog veel meer! Ook is het mogelijk om een muziekinstrument te huren, en vind je op de website ook inspiratie in de vorm van blogs en nieuwsartikelen. Producten worden gratis verzonden vanaf een bedrag van 50 euro, en de meeste producten worden binnen 24 tot 28 uur bij jou thuis geleverd!

Ook heb je op bijna alle producten een zichttermijn van 60 dagen waarbinnen je kunt ruilen. Hiernaast biedt Bax je op bijna alle producten 3 jaar garantie: dit is een extra service die verder gaat dan de wettelijke termijn! Tot slot zijn de betaalmogelijkheden ook ruim: Ideal, credit card, en zelfs onder rembours betalen is mogelijk. Bekijk de website voor meer details omtrent de betaalmogelijkheden en garanties.

Heb je vragen over een bepaald product, of wil je weten of er iets voor je besteld kan worden? Bel dan naar een winkel of neem contact op met de klantenservice via 0113-212-703 of op [email protected].