Netflix

Netflix folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Netflix

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Bax Shop
Game Mania
Christine le Duc
Squla
Zavvi
Disney+
Netflix
Magix
Pathé
Nedgame
Eurojackpot
Royal Talens
Vuurwerkbestelling.nl
Rubro Fireworks
Bankgiroloterij
Boxum vuurwerk
Bunte vuurwerk
Cafferata

Populaire folders

Tips voor Netflix korting

Folder Netflix

Ben je gek op televisie kijken en wil je het liefst zoveel mogelijk series en films zien als maar mogelijk is? Dan is een televisieabonnement natuurlijk nooit voldoende want je wilt immers meer. Als je de nieuwste series echt niet meer wilt missen dan neem je het beste een abonnement op Netflix. Daarop kijk je tal van films en series, waaronder diverse die speciaal daarvoor gemaakt zijn en exclusief daarop te zien zijn. Zo weet je zeker dat je niks mist en heb je daags daarna een goed onderwerp om over mee te praten op het werk.

Wat is Netflix?

Als je interesse hebt in Netflix maar niet precies weet wat het inhoudt, is het altijd handig eerst even op de website te kijken. Daar staat duidelijk uitgelegd wat het is en wat je ervoor betaalt. Netflix is een streamingsdienst waarop je online kunt kijken naar een uitgebreid aanbod aan films, series, documentaires enzovoort. Het aanbod wisselt regelmatig dus als je een poosje abonnee bent kun je steeds weer wat anders zien.

Verschillende abonnementen mogelijk

Een abonnement op Netflix sluit je eenvoudig via de website af. De kosten variëren tussen €7,99 en €13,99 per maand, mede afhankelijk van wat je wilt zien en op welk apparaat je wilt kijken. De kwaliteit van het beeld en de resolutie worden ook hoger als je voor een duurder abonnement kiest. Met het duurste abonnement krijg je uiteraard alles wat beschikbaar is. Als je Netflix op elk device wilt hebben dat je in huis hebt, is dat altijd mogelijk. Dat betekent dat je zowel op je vaste pc, laptop, smartphone, tablet, game apparaat en televisie kunt kijken, dus altijd en overal waar jij maar wilt.

Films en series kijken wanneer jij dat wilt

Bij Netflix kun je films en series streamen en meteen bekijken. Dit betekent dat jij dit kunt doen wanneer je maar wilt. Zelfs midden in de nacht als je dat zou willen. Je kunt films ook downloaden en op een later tijdstip bekijken. Doe je dit voor meer afleveringen van een bepaalde serie, dan betekent dit dat je ze allemaal achter elkaar kunt kijken en niet meer hoeft te wachten op de volgende aflevering. Wel zo handig want dan kijk jij wanneer dit uitkomt en hoef je geen week te wachten om het vervolg op een spannende cliffhanger te bekijken. Bepaalde series worden exclusief voor Netflix gemaakt dus die kun je dan ook echt alleen maar daar bekijken en nergens anders.

Kijk wat er allemaal kan op jouw adres

Netflix wordt aangeboden via een internetverbinding dus als deze in orde is, dan werkt het ook gewoon. Houd er wel rekening mee dat je een behoorlijke verbinding dient te hebben want dit komt de kwaliteit alleen maar ten goed. Heb je al een abonnement bij een provider voor televisie en internet? Check dan daar eerst even naar de mogelijkheden als je Netflix erbij wilt hebben. Dit kan eigenlijk altijd wel maar als je het dan bij je huidige provider afsluit, weet je zeker dat het werkt. En kan de ontvangst ook via de televisieontvanger geregeld worden.

Kijk of je gebruik kunt maken van een aanbieding of kortingsactie

Als je een abonnement op Netflix afsluit, betaal je daar een vast bedrag per maand voor en komt daar niets extra mee bij. Zo weet je ook iedere maand waar je aan toe bent. Wil je het opzeggen? Dan is Netflix daar flexibel in en kun je dit doen wanneer jij wilt. Als je bij je provider kijkt of er Netflix mogelijk is, heb je ook nog wel eens kans dat je dit de eerste maanden tegen een lagere prijs (of soms zelfs even gratis) kunt uitproberen of dat er een speciale actie loopt. Kijk altijd even of je daar van gebruik kunt maken want zeker als je het wilt uitproberen is het altijd fijn als dat tegen een lagere prijs kan.

Waar kun je terecht met je vragen aan Netflix?

Heb je vragen aan Netflix? Kijk dan altijd eerst tussen de veelgestelde vragen die je op de website vindt. Wellicht staat je vraag er tussen en vind je zo direct je antwoord al. Is dit nu niet het geval? Dan kun je ook contact opnemen met de klantenservice van Netflix. Deze is telefonisch bereikbaar via een vaste of mobiele telefoonlijn. Chatten met Netflix kan ook en je kunt bellen via de Netflix App. Deze kun je downloaden via Google Play of de App Store. Bel je op die manier, dan is het ook nog eens gratis.

Over Netflix

In het jaar 1997 werd in Californië het streamingsbedrijf Netflix opgericht. Deze streamingdienst biedt hedendaags een uitgebreid aanbod van documentaires, series en films aan. Sterker nog; Netflix is uitgegroeid tot de grootste streamingsdienst wereldwijd. Ook in Nederland hebben onwijs veel mensen een abonnement op Netflix afgesloten. Middels deze streamingsdienst weten veel Nederlanders zich dagelijks te vermaken.

Het aanbod van Netflix is tamelijk divers te noemen. Het bedrijf biedt namelijk allerlei films en series aan, maar produceert deze films en series ook zelf. Dit volledige aanbod wordt vervolgens gebundeld in de online ‘bibliotheek’ van de streamingdienst. Je hebt hierdoor onwijs veel mogelijkheden en kunt eigenlijk elke avond wel naar iets anders leuks kijken.

Door de jaren heen heeft Netflix meerdere functies aan het platform toegevoegd. Zo kan je het tegenwoordig op alle devices gebruiken (smartphone, tablet, laptop, computer), kan je afleveringen downloaden en deze vervolgens offline kijken (handig voor in het vliegtuig) en kan je ook favorieten markeren.

Voordat je van de diensten van Netflix gebruik kunt maken, dien je een abonnement af te sluiten. Hier betaal je maandelijks een vast bedrag van 7,99 euro voor; je komt achteraf niet voor extra kosten te staan. Dit account kan je eveneens delen met verschillende gebruikers. Zo kan je bijvoorbeeld met je broertje of je zusje één account delen. Daardoor hebben jullie beide veel kijkplezier, terwijl jullie beide slechts enkele euro’s per maand hoeven te betalen.

Het opzeggen van het abonnement gaat moeiteloos. Het opzeggen van je account kan je via de Netflix app of website doen. Binnen twee klikken heb je account opgezegd; dit kan op elk gewenst moment.

Wil je graag in contact komen met de klantenservice van Netflix? Daarvoor kan je via de website een live chat starten of je kunt bellen naar 0800 022 5173. De klantenservice is tussen 08.00 en 23.00 uur bereikbaar. Als je midden in de nacht wilt bellen, is dat ook mogelijk. Je krijgt dan echter alleen een Engelstalige medewerker aan de lijn.