Squla

Squla folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Squla

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Bax Shop
Game Mania
Christine le Duc
Squla
Zavvi
Disney+
Netflix
Magix
Pathé
Nedgame
Eurojackpot
Royal Talens
Vuurwerkbestelling.nl
Rubro Fireworks
Bankgiroloterij
Boxum vuurwerk
Bunte vuurwerk
Cafferata

Populaire folders

Tips voor Squla korting

Squla folder

Het leven en de wereld verandert veel en misschien wel zonder dat je er erg in hebt. Waar het vroeger normaal was dat je buiten speelde en op straat of in de wijk heel veel leerde, is het nu normaal dat kinderen achter de computer zitten en daar spelletjes op spelen. Hoewel kinderen daarvan al veel kunnen leren, zijn er ook nieuwe programma’s ontwikkeld in de laatste jaren die de jongere generatie extra kunnen stimuleren. Een voorbeeld van zo’n programma is Squla. Dit online oefenprogramma zorgt ervoor dat kinderen op een spelenderwijs dingen leren. Dit wordt dan gedaan door middel van ruim 70.000 spelletjes en verschillende quizzen voor schoolvakken.

Onderwijs en spelletjes

In 2010 zag het oefenprogramma Squla het levenslicht. Het werd ontwikkeld door een vader die vond dat de huidige lesprogramma’s persoonlijker konden worden en verbetering nodig hadden. Door Squla te ontwikkelen, zorgde deze vader ervoor dat leren een stuk leuker werd. Aangezien de huidige generaties opgroeien in een digitale wereld waarin games een grote rol spelen, werd dit met Squla gecombineerd. Door het onderwijs te combineren met online spelletjes is leren leuk en zorgt het ervoor dat kinderen juist aan hun huiswerk willen beginnen. Met Squla hebben kinderen de mogelijkheid om in hun eigen tempo op hun huidige niveau te leren en te oefenen. Dit zijn de basisprincipes waar Squla op gebouwd is en deze zijn tegenwoordig nog steeds het uitgangspunt.

Leren moet leuk zijn

De makers en ontwikkelaars achter Squla geloven dat leren leuk moet zijn en dat dit er ook voor zorgt dat kinderen veel eenvoudiger de lesstof oppikken. Zowel wetenschappers als onderwijsdeskundigen en spelontwikkelaars beamen dat spelen de juist manier is om makkelijk te leren. Voor elk kind gaat het proces van leren anders. Er zijn kinderen die heel snel dingen oppikken en juist kinderen die er wat langer over doen. Het maakt niet uit om welk type kind het gaat, Squla is er voor iedereen. Doordat Squla voor iedereen toegankelijk is en moet zijn, is het mogelijk voor gezinnen die minder te besteden hebben om gratis gebruik te maken van het oefenprogramma.

Programma voor kleuters en peuters

Aangezien de wereld steeds meer vraagt van de jongere generaties en ouders ook graag willen dat hun kind een kans van slagen heeft in de wereld, speelt Squla hier op in. Door ook al het programma WoordExtra aan te bieden voor peuters en kleuters, kunnen kinderen op vrij jonge leeftijd al een voorsprong opbouwen voor op school. Met dit programma leren de kids al de nodige woorden die ze goed kunnen gebruiken in groep 3. Ook dit gebeurt spelenderwijs en is niet zoals het ouderwetse woorden stampen zoals oudere generaties dit kennen. Dit programma is gratis en kan zeer goed zijn om mee aan de slag te gaan.

Met plezier naar school

Voor Squla is het vooral belangrijk dat iedereen plezier heeft als het op leren aankomt. Elk kind verdient het om met plezier naar school te gaan. Door ervoor te zorgen dat ze met behulp van Squla makkelijker leren, wordt het in de klas uiteindelijk ook makkelijker. Als een kind de lesstof begrijpt, wordt school een stuk leuker dan wanneer ze achter lopen en niet mee kunnen komen met de rest. Door veel met het oefenprogramma te werken, is het de bedoeling dat kinderen meer zelfvertrouwen krijgen en plezier krijgen in leren. Het is een manier voor kinderen om te leren in een tempo dat het kind aan kan op het juiste niveau.

Goed werk belonen

Elk kind is wel ergens goed in. De ene kan heel goed leren, de ander is weer beter met zijn of haar handen en weer een ander is juist heel creatief. Voor kinderen die moeite hebben met leren, is Squla een perfecte manier om toch de stof over te brengen. Natuurlijk is het programma voor elk kind goed, maar doordat het eigenlijk een vorm van spelen is, wordt het voor kinderen die wat moeite hebben met leren wat makkelijker. Als iets leuk is, zal een kind het eerder onthouden dan wanneer iets niet leuk is. Door gebruik te maken van de leuke quizzen en spelletjes van Squla worden kinderen op een manier beloond voor hun goede werk.

Kortingsacties en de folder

Via de website van Squla kun je het oefenprogramma eenvoudig bestellen. Je kunt daarbij kiezen voor een lidmaatschap voor een jaar, halfjaar of maand. Het meest voordelige is om voor een jaar lidmaatschap te gaan. Zo nu en dan heeft Squla ook kortingsacties waarbij je wat voordeel kunt genieten op je lidmaatschap. Kijk op 1Folders.nl voor de actuele folder van Squla en bekijk welke kortingsacties Squla op dat moment heeft lopen. Een beetje voordeel is namelijk nooit verkeerd.

Over Squla

In 2010 werd het bedrijf Squla opgericht door een vader; hij zag in dat het onderwijs beter, persoonlijker én leuker in elkaar gezet kon worden. Door online games te gaan combineren met onderwijs, dacht hij een gouden combinatie te hebben. Het doel van deze combinatie was om kinderen aan te sporen om óók na schooltijd nog te leren. Dat kon op een speelse manier door het spelen van verschillende (uitdagende) games. Dit idee heeft hij uitgewerkt en zodoende is Squla ontstaan. Momenteel is Squla onwijs populair in ons land.

Squla is gericht op ieder kind in de groepen 1 tot en met 8. Met dank aan meer dan 80.000 games en quizzen is het voor elk kind mogelijk om interessante games te spelen en ondertussen veel te leren. Deze games en quizzen hebben betrekking op alle schoolvakken; geen enkel vak wordt dus overgeslagen. Squla richt zich niet alleen op kinderen, maar ook op scholen. Squla biedt namelijk aan scholen een gratis login op Squla aan, zodat leraren ook in de lessen gebruik kunnen maken van dit online oefenprogramma.

Het doel van Squla is dus om kinderen op een spelenderwijs meer kennis te geven. Daarnaast is het online oefenprogramma een prima manier om talent te ontdekken en dit verder te ontplooien. In de afgelopen jaren heeft Squla in ieder geval een prominente rol ingenomen in de wereld van het onderwijs. Squla wordt gebruikt op scholen, maar kinderen kunnen het ook gebruiken op de computer thuis, op een tablet en op een smartphone.

Je kunt via de website van Squla direct een abonnement voor je kind(eren) afsluiten. Deze abonnementen zijn zogeheten doorlopende abonnementen; na afloop van de contractperiode kan je het abonnement opzeggen met een opzegtermijn van 1 maand. Na het bestellen heb je 30 dagen de tijd voor het ‘retourneren’ van het abonnement. Als je niet tevreden met Squla bent, kan je dit binnen 30 kenbaar maken. Je krijgt op dat moment je geld terug en het lidmaatschap wordt ontbonden.