Heine

Heine folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Heine

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Suitable
Zeeman
Bristol
Zalando
H&M
Michael Kors
Ulla Popken
Norah
Mango
Topshop
Bonita
ABOUT YOU
Accessorize
Bonprix
ZARA
Wolford
Primark
C&A

Populaire folders

Tips voor Heine korting

Folder Heine

Ben je op zoek naar leuke en trendy kleding, schoenen of artikelen om je woning mee in te richten en heb je niet zoveel zin om daar talloze winkels voor te bezoeken? Kijk dan eens op de website van Heine want daar vind je alles voor je eigen garderobe en om je woning helemaal mee op te leuken.

Neem altijd een kijkje in de catalogus of het lookbook

Veel kledingaanbieders en interieurzaken brengen regelmatig een folder uit. Soms staan er aanbiedingen in maar dit zijn vaak catalogi of lookbooks waarmee je de nodige inspiratie kunt opdoen en kunt bekijken wat er helemaal trendy is op dat moment. Bij Heine vind je de catalogi op de website maar kun je daar niet in bladeren zoals bij veel digitale producten wel het geval is. Je kunt de gratis catalogus (ook als er meer zijn op dat moment) gewoon op papier bestellen en laten thuisbezorgen zodat je er op elk gewenst ogenblik lekker in kunt bladeren.

Kijk of er acties bij Heine gelden

Wil je bij Heine graag gebruik maken van leuke kortingsacties? Dan kun je dat op meer manieren doen. Kijk om te beginnen altijd op de website welke acties er op dat moment geldig zijn. Als er een actie is op het moment dat jij op de website kijkt dan kun je er zeker van zijn dat je deze direct vindt. Alle voorwaarden staan erbij vermeld zodat je weet waarvoor de actie geldt en wanneer je er gebruik van kunt maken.

Korting krijgen in de Sale

Kopen met korting kun je bij Heine doen in de Sale. Hierin vind je voor alle categorieën waarin zij producten aanbieden, de nodige afgeprijsde artikelen. Zo kun je met een wat kleiner budget leuk voor de dag komen of je woning een nieuwe look geven. Bij elk artikel in de Sale staat hoeveel korting je krijgt en wat het je nu nog kost dus dat is handig. Je weet zo direct wat je betaalt en kunt het artikel naar wens in het winkelmandje stoppen en verdergaan met bestellen of shoppen.

Korting en altijd op de hoogte van het nieuws

Wil je geen enkel nieuwtje of actie van Heine meer missen en steeds als eerste op de hoogte zijn als er nieuwe artikelen komen of de nieuwe collectie zijn intrede doet? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief. Hiervoor hoef je alleen maar via de website je emailadres door te geven en ontvang je automatisch de nieuwsbrief in je mailbox. Leuk bijkomend voordeel is dat je 10% korting krijgt op je eerstvolgende bestelling als je bent aangemeld.

Maak een account aan om te bestellen

Als je een bestelling plaatst bij Heine dan is het handig om daarvoor een account aan te maken. Hiermee hoef je maar één keer je gegevens door te geven en kun je bij latere bestellingen gewoon inloggen met je gebruikersnaam en wachtwoord. Zo weet Heine je gegevens en wordt een bestelling volgen of contact opnemen als je een vraag hebt alleen maar eenvoudiger.

Lees wat andere mensen ervaren hebben

Wil je graag zoveel mogelijk weten over het artikel waarop jij je oog hebt laten vallen voordat je dit bestelt? Dan kun je er op de website uitgebreide informatie over lezen. Denk hierbij aan de productkenmerken, een beschrijving van het artikel en informatie over het onderhoud en materiaal. Indien er mensen zijn die reeds het artikel voor jou hebben aangeschaft en er een recensie over hebben achtergelaten, vind je deze er ook bij.

Draag ook bij aan duurzaamheid en goede arbeidsomstandigheden

Heine levert kwaliteitsproducten en als je wat meer wilt weten over hun beleid, de materialen die gebruikt worden, de arbeidsomstandigheden waaronder de producten gemaakt worden en de duurzaamheid, dan kun je daarover verschillende artikelen lezen op de website. Zo weet je niet alleen beter wat je in huis haalt maar ook of het aan de eisen voldoet die jij eraan stelt.

Zo stel je je vragen aan Heine

Als je een vraag aan Heine hebt is het altijd slim eerst te kijken of deze misschien tussen de veelgestelde vragen staat op de website. Veel algemene vragen zijn natuurlijk al door allerlei andere mensen die je voorgingen gesteld en staan bij elkaar verzameld. Staat je vraag er niet bij? Dan neem je het beste contact op met de klantenservice van Heine. Deze kun je telefonisch bereiken van maandag tot en met zaterdag. De tijden waarop dit kan staan op de site. Een brief of mailtje sturen kan uiteraard altijd.

Over Heine

De webshop Heine-shop.nl maakt onderdeel uit van de Otto Group. Dat is een internationaal opererende groep met verschillende merken en diensten. Het bedrijf Heine werd zelf al in 1951 opgericht door de heer Heinrich Heine. Hij streefde er vanaf het allereerste moment naar om zich te onderscheiden ten opzichte van de concurrentie. Dit deed hij door bijzondere artikelen aan te bieden en door zich ‘af te wijken van het gewone’.

Hedendaags is deze visie nog steeds zichtbaar bij Heine. Dat blijkt onder meer uit het assortiment. Deze webshop richt zich namelijk niet op één specifiek product, maar op meerdere soorten producten. Als je een kijkje in de webshop neemt, zie je bijvoorbeeld de volgende productcategorieën naar voren komen: Mode, Schoenen & Accessoires en Wonen. Onder de noemer Wonen vind je onder meer woontextiel, meubilair, decoratie, verlichting en huishoudelijke producten. Onder de noemer Mode vind je allerlei soorten kledingstukken voor dames. Dat geldt ook voor de schoenen en accessoires die door Heine aangeboden worden. Voor heren is het helaas niet mogelijk om te shoppen bij dit bedrijf.

Heb je online de gewenste producten gevonden? Dan kan je deze thuis laten bezorgen voor een bedrag van 5,50 euro. Je kunt ook kiezen voor een abonnement van Heine. Daarvoor betaal je eenmalig een bedrag van ongeveer 10 euro, waarna je een jaar lang van gratis verzending geniet. Het retourneren van artikelen is mogelijk binnen 14 dagen na ontvangst van de artikelen. Je kunt gratis gebruik maken van deze retournering mogelijkheid; Heine neemt alle kosten voor haar rekening.

Voor meer informatie kan je contact opnemen met de klantenservice van Heine. Je kunt hiervoor bellen naar 088 001 7800 of een online contactformulier invullen. De klantenservice is op werkdagen bereikbaar tussen 08.00 en 21.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur.