Lidl Frankrijk

Lidl Frankrijk folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Lidl Frankrijk

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Lidl
Albert Heijn
PLUS
ALDI
Dirk
Spar
Jan Linders
Vomar
Ekoplaza
Jumbo
Hoogvliet
Coop
DekaMarkt
Attent
DEEN
Poiesz
Boni
Naanhof

Populaire folders

Tips voor Lidl Frankrijk korting

Folder Lidl Frankrijk

De supermarktketen Lidl is bekend over bijna de hele wereld. De meer dan 11.000 vestigingen in 23 landen zijn het resultaat van een merk dat in de loop van de jaren naam voor zichzelf heeft weten te maken. Het bedrijf vindt haar oorsprong in Duitsland in 1973, maar al snel veroverde het ook de rest van Europa. Alle fysieke winkels van Lidl vallen onder Schwarz Gruppe. Dat is een Duits bedrijf dat allerlei vennootschappen in haar bezit heeft.

Een stukje geschiedenis

Eigenlijk begint de geschiedenis van Lidl al een aantal decennia voor de officiële startdatum, namelijk in de jaren 30 van de vorige week. Destijds richtte Joseph Schwarz het hoofdbedrijf op waar de supermarktketen al die jaren later onderdeel van zou gaan uitmaken. De groothandel Lidl & Co was in die tijd een fruitgroothandel, maar ook deze is in de loop der jaren uitgegroeid tot een voedsel groothandel. Toen de zoon van Dhr. Schwarz het bedrijf van zijn vader overnam, besloot hij een zogenaamde discountformule in het leven te roepen naar het model van concurrent supermarkt Aldi. Er wordt bijvoorbeeld geen muziek afgespeeld en veel etenswaren worden vanuit dozen direct verkocht.

Waarom is Lidl Frankrijk interessant voor jou?

Frankrijk is al jaren de favoriete vakantiebestemming van Nederlanders. Het is ook ideaal natuurlijk, je kunt er met de auto heen en de rit is te overzien. Toch krijg je meteen een ander klimaat en zijn de heerlijke zomerse temperaturen aanlokkelijk. Ook is het landschap anders dan het voornamelijk platte Nederland en zijn er vele activiteiten die je kunt doen in Frankrijk waar je thuis geen of weinig kans voor hebt. Uit eten gaan op vakantie is natuurlijk gezellig op z’n tijd, maar veel Nederlanders koken ook graag een aantal dagen voor zichzelf, al is het alleen voor het ontbijt en de lunch. Frankrijk heeft vele supermarkten, maar de Lidl Frankrijk heeft veel voordelen op de rest. De formule is namelijk bekend aangezien wij de supermarktketen ook in ons eigen kikkerlandje hebben. Toch is de Lidl Frankrijk voorzien van vele lokale producten en heb je opeens toegang tot lekkernijen die echt streekgebonden zijn. Lidl Frankrijk levert dus de perfecte combinatie van een vertrouwde formule met voedsel uit je vakantieland.

Wat kan ik zoal vinden in een folder van Lidl Frankrijk?

Lidl Frankrijk brengt regelmatig een folder uit met de nieuwste producten in het assortiment en de vele acties die ze van tijd tot tijd aanbieden. De folder lijkt qua lay-out op de folder van Lidl Nederland. Het is zeker de moeite waard om eens doorheen te bladeren, aangezien je dan minder overrompeld wordt als je daadwerkelijk in de vestiging staat. Je kunt je van tevoren inlezen over welke aanbiedingen er zijn, wanneer en waar deze geldig zijn, en hoeveel korting er op welke producten wordt aangeboden. Op die manier plan je je maaltijden voordat je naar de winkel gaat en is je winkelbezoek zelf ook een stuk korter. De folder van Lidl Frankrijk krijg je natuurlijk niet door je brievenbus zoals thuis. Gelukkig worden alle folders ook gepubliceerd op 1Folders.nl. Zodoende heb je altijd en overal toegang tot de meest actuele folders van Lidl Frankrijk.

De voordelen van de Lidl app

Sinds kort heeft de supermarktketen een eigen applicatie gelanceerd, namelijk de Lidl app. De app download je gemakkelijk en gratis op je telefoon of tablet. Je kunt in de app aangeven dat je huidige locatie gebruikt moet worden voor specifieke aanbiedingen. Zodoende zie je dus alleen de acties die op jouw vestiging van toepassing zijn en switcht dus ook moeiteloos naar Lidl Frankrijk. Niet alleen krijg je toegang tot aantrekkelijke acties, maar je krijgt ook persoonlijke kortingen gekoppeld aan je account en van tijd tot tijd kun je sparen voor leuke prijzen. Je krijgt de kassabon digitaal op je app, dus je doet ook nog wat aan het milieu en je hoeft niet bang te zijn dat je je papieren bonnetjes kwijt raakt. Alleen maar pluspunten dus.

Contacteer de klantenservice van Lidl Frankrijk

De website van Lidl Frankrijk heeft een uitgebreide pagina waarin veelgestelde vragen beantwoord worden. In principe is de website volledig in het Frans, maar je zet in de instellingen eenvoudig de taal om naar het Nederlands. De meest voorkomende problemen die je als klant zou kunnen tegenkomen worden hier al aangekaart. Kom je er toch nog niet helemaal uit en spreek je het liefst direct een medewerker van de klantenservice van Lidl Frankrijk? Dat kan natuurlijk ook. Vul het contactformulier in op de website en laat je gegevens achter. Je kunt meteen je vraag al kort toelichten. Er wordt vervolgens zo snel mogelijk contact met je opgenomen per telefoon of per e-mail.

Over Lidl Frankrijk

De heer Josef Schwarz vond het in 1930 een goed idee om een eigen groothandel te openen. Hij besloot om zich met deze groothandel te richten op het leveren van levensmiddelen. Al snel kwam hij in contact met de Südfrüchte Großhandel Lidl & Co. Deze groothandel richtte zich op het verkopen van fruit, waarna het enkele jaren later een voedselgroothandel werd. Beide groothandels sloegen hun handen ineen, waardoor uiteindelijk de Lidl Duitsland ontstaan is.

De oprichting van deze discountketen is overigens te danken aan Dieter Schwarz; de zoon van oprichter Josef Schwarz. Samen met Ludwig Lidl besloot hij om een discountketen op te richten, waarbij de focus op voedingsproducten lag in combinatie met lage prijzen. Die keuze pakte bijzonder goed uit, aangezien Lidl uitgegroeid is tot één van de grootste supermarktketens in Duitsland.

Al snel werd er uitgebreid en was Lidl Nederland een feit. In Frankrijk heet dit bedrijf officieel Lidl Frankrijk, waarbij het behoorlijk veel supermarkten geopend heeft. Mocht je bijvoorbeeld op vakantie in Frankrijk zijn, kan je via de Franse website direct achterhalen waar de dichtstbijzijnde Lidl supermarkt te vinden is. Vul daarvoor jouw locatie in en laat de tool van Lidl de rest van het werk doen; je ziet direct wat de adresgegevens en openingstijden van de dichtstbijzijnde Lidl supermarkt in Frankrijk zijn.

Op de Franse website van Lidl vind je overigens ook meer informatie over het assortiment. Zo kan je het assortiment inzien en kan je ook de huidige aanbiedingen vinden. Mocht je op zoek naar een lekker recept zijn, ben je daarvoor ook op de website van Lidl Frankrijk aan het juiste adres.

Mocht je vragen hebben, is het mogelijk om in contact te komen met de Franse klantenservice. Je kunt hiervoor van maandag t/m zaterdag tussen 08.30 en 19.30 naar het nummer 0800 900 343 bellen. Deze klantenservice communiceert wel uitsluitend in het Frans.