Kixx Online

Kixx Online folders

Kixx Online Folder

Kixx Online Folder

Geldig van 15-02 t/m 28-02

Profiteer nog 8 dagen van deze Kixx Online Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste Kixx Online aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

Folder bekijken

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Prénatal
Babypark
Baby & Tiener
Baby-Dump
Dirck III
Van Asten BabySuperstore
Pink or Blue
Name It
Blije Doos
Kleertjes.com
Babyveilig
Ik Ben Zo Mooi
Noppies
BabyBjörn
Kixx Online
BabyPlanet
Cottonbaby
MamaLoes

Populaire folders

Tips voor Kixx Online korting

Kixx online, online mode bij de tijd

Kixx online is ontstaan uit veel gevoel, liefde en passie voor kleding. De eigenares, Jacqueline heeft hier veel tijd en energie in gestopt en met de toenemende vraag van online shoppen werd het aanbod uitgegroeid tot een aanbod op het web. Kixx online is een zus van Kixx Kidswear en heeft de laatste jaren veel klanten kunnen interesseren in de uitzonderlijke stijl.

Ontdek bij ons jouw persoonlijke en favoriete stijl

Kixx weet in te gaan op het unieke van de klant. We zijn ons ervan bewust dat elke klant anders is. Voor elke gelegenheid ga je passend gekleed en dat is wat wij ook proberen te waarborgen bij Kixx. Als het merk eenmaal aanslaat zou jij er dus graag elke outfit, van elegant tot trendy en casual, willen aanschaffen.

Onze populaire A-merken

Binnen ons assortiment tref je de luxe merken zoals like Flo, Scotch R’Belle, Scotch Shrunk, Someone, Vingino en Z8. Wij blijven deze merken ook heel interessant vinden als wij onze online collectie speciaal voor jou samenstellen. Het assortiment van Kixx online is samengesteld uit kleding voor jongens, meisjes en baby's en zorgt ervoor dat kinderen nog altijd heel mooi en spannend gekleed kunnen gaan. Het assortiment varieert van korte broeken, rokken, jurken, badpakken en jassen die voor elke tijd van het jaar toepasselijk zijn. Door de goed ingerichte website is de beschrijving van deze kleding goed na te lezen en kun je gemakkelijk weten welk item het best gaat zitten bij jouw kleine peuter of dreumes.

Meer dan kleding

Wij zorgen ook voor een duurzaam karakter en hebben gedacht aan alles om jouw outfit te completeren. Ook is er ruimte gemaakt voor frisse en heerlijk geurende verzorgingsmiddelen die niet weg te denken zijn bij de eigen verzorging. Accessoires voor de baby zijn ook onderdeel van wat wij te bieden hebben. Bekijk hiervoor de tabs ‘lifestyle’ en ‘duurzaam’ op de website.

Een eigen Kixx account

Echte Kixx klanten hebben vaak genoeg een eigen account. Hiermee kun je sneller bestellen, de status van jouw bestellingen opvragen en jouw verlanglijstje gemakkelijk bijhouden. Het account maak je aan door de eenvoudige aanwijzingen op de website te volgen. Hiermee ben je gegarandeerd geen onnodige tijd en energie kwijt als je de eerstvolgende keer de website bezoekt.

Alle trends en laatste ontwikkelingen

De laatste trends representeren wat de mode is. De mode volgens de laatste ontwikkelingen in de modewereld zijn vaak genoeg ook onderdeel van onze website of op 1Folders.nl. Bij het onderdeel ‘fashion trends’ zie je verschillende categorieën aan trends die tot inspiratie kunnen dienen bij het aanschaffen van jouw eigen collectie of het aanpassen van jouw unieke modestijl.

Wat kan je verwachten na een bestelling ?

Bestellingen worden in een mum van tijd verder verwerkt. Die garantie geven wij. Als klant word je aanbevolen om voor een vlot verloop van dit proces het beleid rondom het betalen en het bezorgen en ontvangen van jouw producten goed na te lezen. Neem de tijd om deze op de website te zoeken en grondig te lezen. Zo weet je precies wat jij van ons kan verwachten en wat wij van jou.

De eerste zijn die het weet

Op tijd weten wat de laatste ontwikkelingen bij Kixx online zijn, kan geregeld worden met onze nieuwsbrief. Door je in te schrijven daarvoor, mis je geen enkele actie en verschijnt elke melding of mededeling vanzelf bij jou in de mail. Ga op de website na hoe jij je kunt inschrijven.

Wat kun je doen als jou een vraag te binnen schiet?

Op de website is er ruimte voor het stellen van een vraag. Deze chatoptie gebruik je wanneer de website niet voldoende informatie verschaft en je toch nog persoonlijk iets zou willen informeren. Onze medewerkers reageren dan heel snel hierop en staan in veel gevallen reeds met het antwoord klaar.

Jouw persoonlijke gegevens

Het delen van jouw eigen gegevens is ook onderdeel van de relatie welke wij met jou onderhouden. Dat kan bij sommige klanten een beetje lastig overkomen. Maar om elk vervelend gevoel weg te nemen en je te garanderen op een goede waarborging en verantwoord gebruik van deze gegevens, hebben wij ons privacy beleid samengesteld. In dit beleid kun je lezen waarvoor de gegevens gebruikt worden en hoe die opgeslagen worden. Ook maken wij in dit transparant beleid bekend onder welke voorwaarden wij de gegevens gebruiken en wat je kan doen als er nog vragen hierover zijn. Voor een goed beeld van dit beleid kun je dit nalezen op onze website. Ook de algemene voorwaarden zijn goed door te nemen als jij meer zou willen weten over bestellingen en onze lever- en bezorgactiviteiten.

Over Kixx Online

Voor het kopen van kleding voor jouw kind(eren) of baby(‘s) ben je bij Kixx Online aan het juiste adres. Deze onderneming werd al in 2006 opgericht en heeft sindsdien een flinke groei door weten te maken. Dat is te danken aan Kixx Online, maar ook aan Kixx Kidswear; dat is de fysieke winkel van dit merk.

Deze winkel is te vinden in Alkmaar en is dagelijks geopend. Op de website van Kixx Online vind je meer informatie over deze vestiging. Zoals je wellicht al had verwacht, is het bij Kixx Online dus mogelijk om alle kleding online te bestellen. Om het uitgebreide aanbod overzichtelijk aan te kunnen bieden, heeft Kixx gekozen voor de volgende categorieën: Babykleding, Kinderkleding, Jongenskleding, Meisjeskleding, Merken en Lifestyle. Per categorie vind je een divers aanbod voor zowel jonge kinderen, oudere kinderen als voor baby’s.

Heb je online de gewenste kleding voor jouw kind of voor jouw baby gevonden? Dan kan je deze bestellen en op meerdere manieren af laten leveren. Je kunt de bestelling af laten leveren bij een Pick-up point, maar je kunt ook de kleding naar elk gewenst (woon)adres laten bezorgen. Indien je daarvoor kiest, betaal je 3,99 euro aan verzendkosten. Deze verzendkosten vervallen echter als je voor meer dan 99 euro een bestelling bij Kixx plaatst. In dat geval worden de verzendkosten door het bedrijf op zich genomen.

Ben je niet tevreden met de ontvangen artikelen? Dan heb je 14 dagen de tijd om deze artikelen terug te sturen, waarbij je wel zelf de retourneringskosten dient te betalen. Voor het retourneren dien je de retourstappen op te volgen die op de website van Kixx Online.

Heb je vragen of opmerkingen? Daarvoor kan je contact opnemen met de klantenservice van Kixx Online. Daarvoor mail je naar [email protected] of bel je naar 072 744 00 55. Ook is het mogelijk om een online contactformulier via de website te sturen!