Colors@Home

Colors@Home folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Colors@Home

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Furnea
Kwantum
Leen Bakker
Jysk
IKEA
Pronto Wonen
Profijt Meubel
Woonboulevard Poortvliet XXL
Rivièra Maison
House for Interior
Trendhopper
vtwonen
fonQ
De Bommel Meubelen
Beter Bed
XOOON
Flying Tiger
Dille & Kamille

Populaire folders

Tips voor Colors@Home korting

Folder Colors@Home

Colors@Home is een winkelketen in Nederland waar alles draait om wonen op maat. Het bedrijf heeft ondertussen tientallen fysieke winkels verspreid over het hele land. Op de website vind je snel of er een bij jou in de buurt ligt door je postcode of plaatsnaam in te voeren. Ook tijdens de lockdown zijn deze winkels overigens gewoon open, dus het is mogelijk om op afspraak langs te gaan. Je vindt bij Colors@Home alles wat je nodig hebt om jouw woning een beetje op te fleuren.

Welke producten biedt Colors@Home zoal aan?

Colors@Home heeft een breed assortiment dat vooral bestaat uit accessoires. Ze produceren dus geen volledige interieurs, maar ze leven wel alles wat daarbij komt kijken, zoals raamdecoratie, vloeren, verf, behang, gordijnen, horren, zonweringen en kasten. Aangezien deze categorieën alsnog een overweldigend aantal resultaten oplevert, geeft de webshop de mogelijkheid om de producten te sorteren op onder andere soort, maat, materiaal, kleur, en budget. Het begrip ‘vloer’ is namelijk nog steeds heel algemeen. Ben je op zoek naar parket of laminaat? Ben je meer een fan van tapijt of vinyl? Heb je een voorkeur voor PVC of marmoleum? Colors@Home geeft je de optie om hierop te filteren en de resultaten te vergelijken.

Naast producten ook hele nuttige diensten

Alsof het brede assortiment van Colors@Home nog niet genoeg is, bieden ze ook nog eens een hoop diensten aan. Van maatwerk tot interieuradvies en van inmeten tot monteren en leggen, Colors@Home biedt het allemaal aan. De visie van het bedrijf is namelijk dat elke woning uniek is en dat jouw persoonlijke smaak moet terug te vinden zijn in je interieur. Bij het bestellen van producten moet dus ook gekeken worden naar het type woning alsook je eigen voorkeur. Als je hierbij even niet weet waar je moet beginnen of je wil gewoon eens een ander perspectief, dan kun je de hulp inschakelen van een expert van Colors@Home. Zij geven persoonlijk advies waardoor jij de beste keuze maakt voor jou. Als je vervolgens besluit een aankoop te doen, dan kun je ervoor kiezen het totaalplaatje te laten uitvoeren door vakmensen van Colors@Home.

Tips en tricks voor meer inspiratie

Niet iedereen is een specialist op het gebied van wonen, en dat is heel begrijpelijk. Daarom geeft Colors@Home handige en universele tips en tricks zodat je zelf aan de slag kunt. Hoe zit het precies met een raam opmeten bijvoorbeeld, moet je dan het kozijn erbij rekenen? Op dit soort vragen geeft Colors@Home antwoord. Ook geven ze potentiële oplossingen voor moeilijke gevallen. Niet elke woning is namelijk het modelplaatje uit een tijdschrift. Experts van Colors@Home geven advies over bijvoorbeeld kiepramen of horizontale jaloezieën.

De actuele folder van Colors@Home

Colors@Home brengt van tijd tot tijd een folder uit met informatie over bepaalde producten uit de collectie, leuke tips en weetjes, en natuurlijk de nieuwste aanbiedingen. Deze folder is te vinden op 1Folders.nl. Als er op het moment dat jij kijkt net even geen actuele folder te vinden is, kijk dan op een later tijdstip nog eens. Het is het zeker waard. In elke folder staan bovendien de voorwaarden vermeld van alle acties en aanbiedingen van dat moment.

Blijf op de hoogte via Facebook

Wil je niks missen en wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste items in de collectie? Neem dan eens een kijkje op de Facebookpagina van Colors@Home. Hier vind je bovendien ook hele leuke winacties. Zo kun je momenteel duurzame gordijnen winnen ter waarde van 500 euro. Het enige wat je hoeft te doen is een duimpje omhoog geven aan de pagina en reageren op de post. Door een soort loterij wordt er een winnaar gekozen uit alle deelnemers. Gemakkelijk en vrijblijvend om mee te doen, en je kunt er hartstikke interessante prijzen mee winnen.

Spreek een medewerker van Colors@Home

Op de website van Colors@Home verschijnt linksonder een oranje pop-up venster. Hierin kun je op werkdagen tussen 8:30 en 17:00 uur met een medewerker chatten. Als je buiten de bereikbaarheidsuren contact wil opnemen met de klantenservice, kun je in datzelfde kader je gegevens en je bericht achterlaten. Een medewerker van Colors@Home zal dan tijdens de openingsuren zo snel mogelijk antwoord geven op jouw vragen door je te bellen of je een e-mail te sturen. Dat hangt af van jouw eigen voorkeur. Ook kun je hier kiezen om je aan te melden voor de nieuwsbrief. Op die manier krijg je steeds als eerste toegang tot aanbiedingen en nieuwe items in de collectie van Colors@Home. Twijfel niet langer en neem snel een kijkje op de website.

Over Colors@Home

Ben je op zoek naar fraaie en hoogwaardige producten voor in huis? Wil je bijvoorbeeld nieuwe raamdecoratie, nieuw behang, een nieuwe kleur verf op de muren of een nieuwe vloer? Voor al deze producten ben je bij Colors@Home aan het juiste adres. Dit bedrijf heeft zichzelf uitgeroepen tot dé interieurspecialist; een uitspraak die in ieder geval duidelijk aangeeft dat je bij Colors@Home aan het juiste adres bent voor alles wat je in het interieur terug kunt vinden.

Het bedrijf heeft door de jaren heen een flinke groei door weten te maken. Men is namelijk ooit met één winkel begonnen, maar heeft in de afgelopen jaren vele nieuwe winkels weten te openen. Als je op de website van Colors@Home op ‘Onze winkels’ klikt, kan je direct achterhalen waar de dichtstbijzijnde vestiging gevestigd is. Men heeft in ieder geval tegenwoordig meer dan 130 winkels, waardoor je altijd wel een winkel bij jou in de buurt kunt vinden.

Op de website van Colors@Home kan je ook direct inspiratie op doen en het uitgebreide assortiment inzien. Men heeft ervoor gekozen om het uitgebreide assortiment onder te verdelen in de volgende categorieën: Raamdecoratie, Vloeren, Verf, Behang, Gordijnen, Horren, Buitenzonwering en Kasten. Per categorie biedt Colors@Home een uitgebreid assortiment aan.

Mocht je online het gewenste product gevonden hebben, kan je deze in één van de winkels bestellen. In de winkel kan je ook direct een afspraak maken voor de levering c.q. montage van de bestelde producten, waarbij het ook nog mogelijk is dat een specialist van Colors@Home bij je thuis langs komt voor het inmeten van bijvoorbeeld de raamdecoratie.

Voor alle vragen kan je contact opnemen met de klantenservice van Colors@Home. Via de website kan je hiervoor een live chat starten of een online contactformulier invullen. Uiteraard kan je ook bij één van de vele winkels van dit merk langsgaan om jouw vragen te stellen en om advies te vragen.