Sanders Wonen

Sanders Wonen folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Sanders Wonen

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Furnea
Kwantum
Leen Bakker
Jysk
IKEA
Pronto Wonen
Profijt Meubel
Woonboulevard Poortvliet XXL
Rivièra Maison
House for Interior
Trendhopper
vtwonen
fonQ
De Bommel Meubelen
Beter Bed
XOOON
Flying Tiger
Dille & Kamille

Populaire folders

Tips voor Sanders Wonen korting

Sanders Wonen

Heb je een woonwens en wil je het thuisgevoel reeds bij het inrichten krijgen, dan moet je zeker langslopen bij Sanders wonen. Guus Sanders heeft 50 jaar geleden de Sanders meubelstad geopend. Na een jaar werd deze verkocht en startte hij met een eigen winkelformule over heel Nederland, genaamd Sanders wonen. Bij Sanders Wonen specialiseren we ons in het vervullen van jouw woonwensen met onze top service en ruime 1001 collectie. Verder kun je bij Sanders wonen ook je inspiratie opdoen of sneller je woonwens realiseren. We hebben ook een online shop waar je een kijkje kunt nemen. De winkels van Sanders wonen zijn in Amsterdam, Breda, Den Haag, Groningen, Heerlen, Leiderdorp, Oldenzaal, Rotterdam, Son, Utrecht, Waalwijk en Zwolle.

Online winkelen bij Sanders Wonen

Sanders wonen heeft ook voor de klanten die niet graag uit huis willen een online shop. Het bezorgen duurt niet lang. Dat wil zeggen dat al onze producten die te vinden zijn in onze online shop en in voorraad zijn. Het zoeken van de producten hebben we ook makkelijk gemaakt voor jou. De zoekopdrachten kun je sorteren op productnaam, prijs en onze eigen sorteervolgorde. De service na de bestelling is goed georganiseerd en verwacht kan worden dat de producten binnen een week voor je geleverd zijn.

Sanders Collectie

Als wij jou willen helpen met jouw unieke woonwens, dan moeten we je zeker vertellen over de ruime collectie die we hebben bij Sanders. Onze collectie bestaat uit: banken, stoelen, tafels, kasten, fauteuils en boxspring. We hebben ook redelijke prijzen die onze vaste klanten en toekomstige klanten zeker aantrekkelijk zullen vinden. Met onze slogan “Thuis maak je samen!” willen we je stimuleren om een kijkje te nemen bij onze eigen unieke samengestelde woonstijlen met thema’s zoals stoer, stijlvol, vertrouwd of modern. De mogelijkheid bestaat er ook om onze digitale woongids, met tal van wooninspiratie, per mail naar je op te sturen, zodat je vanuit jouw comfortabele plek een kijkje kan nemen.

Sanders Plus

Jouw eigen interieur samenstellen is bij Sanders ook mogelijk. Vanaf het kiezen van de kleur en bekleding conform de richtlijnen tot het bepalen van jouw opstelling en comfort. Dat alternatief bieden wij! Als het je zelf niet schikt, kunnen Sanders verkoopadviseurs speciaal voor jou een combinatie maken op basis van de door jou aangegeven persoonlijke smaak, stijl en voorkeuren. Wil je gebruik maken van deze geweldige dienst van Sanders, dan kun je een afspraak maken om langs te komen. We wachten op je!

Laat je adviseren door Sanders Wonen personeel

Het personeel van Sanders wonen helpt graag bij het adviseren en stimuleren van jouw woonwens. Ons goed voorbereid personeel staat klaar met de gerichte woonadviezen en je ervaart ook onze nieuwe collectie met alle nieuwste snufjes eraan. Hiernaast bieden we ook ruime garantie op onze producten en bij aanschaf word je gekoppeld aan een service team dat voor de nodige bezorging en eventuele montage van het gekochte product zorgt. Dus wil je een 1 op 1 gesprek hebben, dan kun je een afspraak binnen enkele stappen maken via onze website. Neem voor het zien van de ervaring van andere klanten ook een kijkje bij onze reviews.

Onze algemene voorwaarden

Ben je van plan een product van Sanders aan te schaffen of ga je een overeenkomst sluiten met ons, dan raden we je aan om op onze website de algemene voorwaarden goed door te nemen. Ook de voorwaarden over de privacy en het verwerken van gegevens zie je ordelijk staan op de Sanders Wonen website.

We helpen je graag

Uiteraard willen we dat je altijd tevreden bent met de informatie waar je op zoek naar bent en de services die we bieden. Maar mocht dat niet het geval zijn dan is Sanders klantenservice er om je te helpen. De klantenservice is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag en je mag jouw vraag, verzoek om advies, mening of terugkoppeling ook opsturen. Onze klantenservice is er ook voor je als je vragen hebt over het bestellen, betalen, leveren of retourneren van een gekocht product. Voor meer informatie over garantie en reparatie mag je ook een belletje plegen.

Voel je speciaal met onze nieuwsbrief

Wordt uitgezonderd van de rest door het inschrijven voor onze nieuwsbrief. Hiermee blijf je op de hoogte van alle Sanders exclusieve productaanbiedingen, de nieuwste collecties in de winkels en online. Met onze ingeschreven nieuwsbrief klanten organiseren we VIP-avonden en je krijgt woonadviezen tot in huis of in onze fysieke winkels. Voor de acties die we nu hebben kun je een kijkje nemen op 1Folders.nl. Het inschrijven voor onze nieuwsbrief neemt maar twee minuten van jouw tijd in beslag en jouw gegevens zijn veilig bij ons. Vergeet onze social media niet in de gaten te houden voor dagelijkse updates.

Over Sanders Wonen

In het Gelderse dorpje Hattum werd ruim 50 jaar geleden de winkels Sanders Meubelstad opgericht. Deze winkel was eigenlijk vanaf het allereerste moment al groot nieuws, onder meer omdat er een apenkooi in de winkel stond. Helaas ontsnapten de apen wel eens, waardoor de gehele omgeving in rep en roer was. De winkel en het concept sloegen echter wel aan, waarna de oprichter in 1972 zijn winkelformule verkocht. Sanders Meubelstad werd uiteindelijk een grote winkelformule en grote winkelketen met maar liefst twaalf vestigingen in eigen land.

De vestigingen van Sanders zijn tegenwoordig te vinden in Amsterdam, Breda, Den Haag, Groningen, Heerlen, Leiderdorp, Oldenzaal, Rotterdam, Son, Utrecht, Waalwijk en Zwolle. Bij deze vestigingen kan je naar hartenlust shoppen; de winkels hebben méér dan 500 artikelen op voorraad.

Via de website van het bedrijf kan je de gehele collectie inzien. Je kunt daarvoor kiezen tussen de volgende productcategorieën: Banken, Fauteuils, Stoelen, Tafels, Kasten en Boxsprings. Per productcategorie vind je een interessant en divers aanbod van verscheidene producten. Deze producten zijn van de hoogste kwaliteit en bieden veel waar voor hun geld.

Als je (meer) inspiratie op wilt doen, kan je de Sanders woongids bestellen. Deze kan je via de website bestellen, waarna deze direct naar je gemaild wordt. Ook is het mogelijk om via de website een afspraak in te plannen in één van de winkels. Op het afgesproken tijdstip staat er vervolgens een medewerker in winkel voor je klaar om je van passend advies te voorzien. Het inrichten van je huis wordt daarmee een stuk makkelijker en leuker!

Het is overigens ook mogelijk om de producten via de webshop te bestellen. Bij het bestellen zie je de verzendkosten staan en kan je direct zelf het bezorgmoment bepalen. Voor het thuis laten bezorgen van de meubelen dien je standaard 89 euro aan verzendkosten te betalen.

Als je vragen of opmerkingen hebt, kan je contact opnemen met de klantenservice van Sanders. Daarvoor kan je een online contactformulier invullen of bellen naar 0416 673 695.