BabyPlanet

BabyPlanet folders

BabyPlanet Folder

BabyPlanet Folder

Geldig van 12-04 t/m 29-04

Profiteer nog 15 dagen van deze BabyPlanet Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste BabyPlanet aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

Folder bekijken

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Prénatal
Babypark
Baby & Tiener
Baby-Dump
Dirck III
Van Asten BabySuperstore
Pink or Blue
Name It
Blije Doos
Kleertjes.com
Babyveilig
Ik Ben Zo Mooi
Noppies
BabyBjörn
Kixx Online
BabyPlanet
Cottonbaby
MamaLoes

Populaire folders

Tips voor BabyPlanet korting

BabyPlanet

BabyPlanet is een kleine babyspeciaalzakenketen met een zeer uitgebreide webshop. Alhoewel er vijf vestigingen zijn in Noord Nederland, kan er wel aangegeven worden dat het assortiment zeer uitgebreid is. BabyPlanet heeft ruime keuze aan kinderwagens, autostoelen, boxen, babykleding en babyverzorgingsproducten. We bieden een garantie op goede kwaliteit, de beste service en heel scherpe concurrerende prijzen.

Nog meer jaren

We zijn graag ook na de eerste jaren betrokken en hebben daarvoor JuniorPlanet als onderdeel van BabyPlanet in het leven geroepen. Hier kun je alles vinden voor kleuters en tieners. Ook daar is er genoeg van aan te bieden en hoeft het kleden van jouw kindje niet meer uitdagend te zijn.

Nog meer uit ons aanbod

Soms zitten we met de handen in het haar als we de nieuwe babykamer moeten inrichten. Hoe slaapt de baby het veiligst en hoe kunnen we gemak en comfort bieden in de auto? Bij ons ben je terecht voor tal van variaties die opnieuw de mogelijkheid bieden om leuke combinaties te maken voor de beste garantie op veiligheid en comfort. De inrichting van de babykamer kan nu volgens de laatste en veiligste mode geschieden.

Kom en ervaar onze superservice

Op het moment dat je in onze winkels stapt, staan de enthousiaste hostesses voor je klaar. In de winkels krijg je los van begeleiding voor de koop ook een APK-servicebeurt voor jouw kinderwagen en meteen een opknapbeurt van ons montageteam als dat nodig mocht zijn. Het zorgeloos genieten tijdens het winkelen bij BabyPlanet is een droom welke wij werkelijkheid maken.

Winkelen op afstand

Met onze alom bekende en spraakmakend superservice maken we je blij met de komst van jouw kindje. We hebben fysieke babywinkels in verschillende delen van Nederland waarin je van dichtbij het aanbod kunt bezichtigen. Als je toch liever vanuit huis of vanuit een andere gemakkelijke omgeving een ‘bezoekje’ wenst te brengen, dan kan dat ook via onze webwinkel. De ‘persoonlijke aandacht op jouw moment’ oplossing is dan een passende optie. Met dit alternatief bepaal je zelf wanneer we voor je moeten klaar staan. Na het online contact, mag er alsnog een afspraak gemaakt worden om de producten in het echt te zien.

Lees over de babyartikelen in de webshop

Bij elk babyproduct staat er zoveel als mogelijk een goede omschrijving, zodat je weet wat je in huis haalt. We raden je daarom altijd aan om deze informatie eerst goed te lezen zodat je weet wat je koopt. Naast de informatie staat er wat het product kost en ook hoe lang de levertijd is. Je kunt het artikel dat je gekozen hebt in de winkelwagen plaatsen en doorgaan met winkelen of de bestelling finaliseren.

Folders van BabyPlanet

Je bent samen met jouw partner en uiteraard ook de rest van de familie in de verwachting van een nieuw lid van de familie. Dat is heel bijzonder. Trots, liefde en geluksmomenten in deze fase van jouw leven. Je laat je daarom graag door ons inspireren tijdens het uitzoeken van de juiste babyspullen voor de nieuwe baby. Deze inspiratie haal je uit de BabyPlanet folders op 1Folders.nl, die aangeven wat nodig is om de relatie met het nieuwe lid goed te beginnen.

BabyPlanet voor een BetterPlanet

Om de komende generaties na ons een gezonde toekomst te garanderen is er werk aan de winkel. Wij van BabyPlanet streven momenteel naar producten en merken die aandacht hebben voor het milieu. Onze winkelomgeving is daarom 100% rookvrij en de producten zijn veilig en goedgekeurd door de autoriteiten. In ons beleid weren wij daarom ook producten die afkomstig zijn van kinderarbeid. Met het keurmerk BetterPlanet hebben we de verantwoordelijkheid om onszelf te verplichten om te kijken hoe een bijdrage te leveren aan een betere wereld. Het is een duurzame handeling en prestatie die we samen met jou als klant willen leveren. BetterPlanet is een duurzaamheidslabel die de samenleving garandeert dat we het groen doen in acht nemen. Onze producten zijn dan ook uitsluitend gemaakt van gerecycled denim, katoen, gerecycled plastic en milieuvriendelijke materialen.

Klik even op onze site of je vraag tussen de veelgestelde vragen staat

Op de website van BabyPlanet vind je heel wat informatie over alles en nog wat over babyspullen. De informatie is speciaal voor jou zo overzichtelijk als mogelijk geplaatst door onze ervaren en deskundige webdesigners die weten waar de meeste klanten naar op zoek zijn. Mochten er toch nog vragen zijn die niet beantwoord worden in de gangbare onderdelen, dan kun je nagaan of jouw vraag misschien tussen de veelgestelde vragen zit.

Hoe neem je contact op met onze klantenservice?

Dat is gemakkelijk! Als de vraag toch niet voldoende beantwoord is en er behoefte is aan een specifiekere uitleg of begeleiding, dan is persoonlijk contact met onze klantenservice een optie. In dit geval neem je gewoon contact op met de klantenservice van BabyPlanet. De klantenservice is je van dienst op werkdagen via de telefoon, maar een e-mail opsturen of een bericht via onze social media pagina’s kan uiteraard altijd. Onze enthousiaste medewerkers op de klantenservice afdeling geven zo snel als mogelijk antwoord op jouw vraag.

Over BabyPlanet

Voor de oorsprong van het bedrijf BabyPlanet moeten we terug naar het jaar 1953. In dat jaar werd in Dronten namelijk een babywinkel geopend door Hielke en Boukje; zij starten deze winkel onder het mom van ‘gewoon doen’. Uiteindelijk pakte deze keuze goed uit, aangezien de winkel al snel populair werd. Dat was aan Hielke en Boukje te danken, maar ook zeker aan het assortiment. Zij wisten al snel uit te bouwen, waarna in 1987 het bedrijf overgenomen werd door hun zonen.

Door de jaren heen zijn er verschillende winkels van BabyPlanet geopend, maar de crisis in 2008 gooide ook roet in het eten. Die crisis zorgde ervoor dat meerdere winkels weer gesloten moesten worden, waardoor BabyPlanet eventjes in de groei geremd werd. OP dit moment heeft BabyPlanet vijf verschillende vestigingen in ons land, waarbij de focus ligt op het noorden van ons land. Op de website van deze onderneming vind je meer informatie over de vestigingen.

Je kunt via de webshop van BabyPlanet ook alle gewenste producten aanschaffen. In de webshop kan je daarvoor kiezen tussen de volgende productcategorieën: Kinderkamers, Kinderwagens, Autostoelen, Buggy’s, Campingbedden, Boxen, Kinderstoelen, Babyverzorging, Speelgoed en Overig. Per categorie vind je een divers aanbod van spullen voor baby’s en jonge kinderen!

Bij het bestellen moet je rekening houden met verzendkosten van 4,95 euro. Bestel je voor meer dan 35 euro via de webshop? Dan geniet je echter van gratis verzending. Het retourneren van de artikelen is mogelijk binnen een termijn van 14 dagen. Voor het retourneren dien je wel zelf de kosten te betalen.

Op werkdagen staat de klantenservice van BabyPlanet van 08.00 tot 17.00 uur graag voor je klaar. Je kunt daarvoor mailen naar [email protected] of bellen naar 0512 512 688. Via Facebook, Pinterest, Instagram en de online nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de nieuwste producten en aanbiedingen!