Hocras

Hocras folders

Hocras Folder

Hocras Folder

Geldig van 18-02 t/m 03-03

Profiteer nog 6 dagen van deze Hocras Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste Hocras aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

Folder bekijken

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Douglas
ICI PARIS XL
Hocras
The Body Shop
Oriflame
Mylène
Rituals
Lush
MOOI Parfumerie
Yves Rocher
Parfumado
Sabon
Florale Haircare
Sephora
Parfumswinkel
L'OCCITANE
Mac Cosmetics
Dior

Populaire folders

Populaire Hocras winkels

Hocras weetjes en feiten

 1. Voor de geschiedenis van Hocras moeten we tot 1925 terug de tijd in
 2. Sinds de jaren 80 van de vorige eeuw heeft Hocras zich gericht op een bezorgdienst
 3. Lange tijd is Hocras dé horeca groothandel voor bijvoorbeeld restaurants, cafés en andere zakelijke klanten geweest
 4. Hocras richt zich sinds 2021 ook op particulieren; het is niet langer noodzakelijk om een KVK nummer te hebben om bij Hocras te kunnen shoppen
 5. In het aanbod van Hocras zijn wel meer dan 40.000 artikelen te vinden
 6. Via de website van Hocras kun je je als klant aanmelden; dit is zowel voor zakelijke klanten als voor particulieren mogelijk
 7. In het aanbod van Hocras vind je tientallen soorten wijnen terug
 8. Via de website van Hocras kun je de actuele folders inzien, met daarin de beste aanbiedingen van dit moment
 9. Je kunt op de hoogte blijven van Hocras via Facebook, YouTube, Instagram en LinkedIn
 10. Hocras omschrijft zichzelf als een full service groothandel; in het aanbod vind je eigenlijk alles wat je nodig hebt
 11. Het uitgebreide aanbod van Hocras bestaat uit zowel food- als non-food producten
 12. De klantenservice van Hocras is op werkdagen van 08.00 tot 22.00 uur bereikbaar op 088 00 09700, 06 19 96 94 87 (Whatsapp) en [email protected]
 13. Op zaterdag kun je van 09.00 tot 16.00 uur en op zondag van 18.00 tot 22.00 uur contact opnemen met Hocras
 14. Het hoofdkantoor en distributiecentrum van Hocras is te vinden in Almere
 15. Bij het plaatsen van een online bestelling bij Hocras dien je voor minimaal 50 euro te bestellen
 16. Indien je voor meer dan 100 euro een bestelling plaatst, geniet je van gratis verzending bij Hocras
 17. Bij Hocras kun je er ook voor kiezen om de bestelde producten op te halen in Bussum
 18. Het uitgebreide aanbod is bij Hocras onderverdeeld in vier categorieën; Vers, Food, Dranken en Non-food
 19. Hocras geeft aan dat zij zowel foodspecialist als drankspecialist zijn
 20. Als je online een bestelling bij Hocras wilt plaatsen, moet je eerst een account aanmaken
 21. Alle actuele acties van Hocras vind je online terug onder het kopje ‘Acties’
 22. Het doel van Hocras is om een bijdrage te leveren aan het succes van haar klanten
 23. Binnen Hocras is het doel ook om te handelen met een minimale footprint
 24. Dankzij de zoekbalk kun je in de webshop van Hocras snel de gewenste producten vinden
 25. In het aanbod van Hocras vind je ook producten van A-merken terug

Tips voor Hocras korting

Hocras Folder

Ben jij al bekend met Hocras? Dit is een moderne horeca groothandel die allerlei food en non-food artikelen aanbiedt. De Hocras brengt regelmatig verschillende folders uit, elk met een eigen thema. In de winter is er bijvoorbeeld een folder waarin wild centraal staat: je vindt dan allerlei aanbiedingen en acties rondom wild en gevogelte in één brochure. In dezelfde maanden vind je een folder die gecentreerd is rondom kerst en bijpassende gerechten. Vaak zijn de ingrediënten die je nodig hebt dan ook nog eens in de aanbieding, waardoor je voor een voordelige prijs de beste en feestelijke gerechten op tafel kunt zetten.

Nieuwsbrief

Wanneer je als eerste op de hoogte wil zijn van de laatste aanbiedingen van Hocras, is het mogelijk om je via de website aan te melden voor de nieuwsbrief. Hiervoor heb je wel een klantnummer nodig. Zorg er dus voor dat je je eerst aanmeldt als klant. Je kunt kiezen om één keer per week de nieuwsbrief VersTOPPERS te ontvangen, één keer per drie weken de nieuwsbrief Hocras te ontvangen of om alle nieuwsbrieven te ontvangen. Wanneer je je weer wil afmelden is dit geen enkel probleem, dit doe je door op de afmeldlink onderaan elke nieuwsbrief te klikken.

Social Media

De Hocras heeft maar één groot filiaal, gevestigd in Bussum. De groothandel is echter uitgebreid vertegenwoordigd op verschillende social media kanalen zoals Instagram, facebook, Pinterest, LinkedIn en YouTube. Wanneer je geïnteresseerd bent in de laatste nieuwsberichten en updates van de groothandel, is het dus niet moeilijk om op de hoogte gehouden te worden. Je kunt Hocras op al deze kanalen volgen, en ook via deze kanalen contact opnemen met de groothandel indien je een vraag of opmerking hebt.

Online bestellen

Wanneer Bussum niet om de hoek ligt, biedt de Hocras de mogelijkheid om online bestellingen te plaatsen middels hun persoonlijke bestelsysteem. Hiervoor heb je inloggegevens nodig die je van tevoren aan moet vragen. Wanneer je deze gegevens tot je beschikking hebt, kun je een kijkje nemen in hun uitgebreide assortiment en precies de producten die je wil hebben in je winkelmandje leggen. Wanneer je op de hoogte bent van de laatste acties, middels bijvoorbeeld het inzien van de folders, kun je zonder moeite voor een voordelige prijs inslaan.

Bezorgservice

Omdat Hocras zich enkel in Bussum bevindt, heeft de groothandel een bezorgservice. Jouw producten worden bezorgd wanneer je online een bestelling hebt geplaatst, maar ook wanneer je wel naar het fysieke filiaal bent gekomen kun je je producten op locatie laten bezorgen. Dit doet Hocras zowel op periodieke basis als incidenteel. De groothandel heeft namelijk speciale vrachtwagens die precies zo ontworpen zijn dat ze producten op de juiste manier kunnen vervoeren, zowel gekoelde, diepgevroren als niet gekoelde producten. In tegenstelling tot veel groothandels heeft Hocras de bezorgdienst in eigen beheer, waardoor je verzekerd bent van een persoonlijke benadering.

Recepten

Op de website van Hocras vind je tal van gerechten die je gemakkelijk kunt filteren door middel van een handig selectiesysteem. Zo kun je kiezen voor een menugang (voor-, hoofd-, tussen-, na-, bij-, tussengerecht of amuse), kiezen voor een speciaal moment of het hoofdingrediënt. Ook is het gemakkelijk om aan te geven of je een vegetarisch gerecht wil eten, of juist iets met een bepaald soort vlees of vis. De recepten zijn voorzien van mooie afbeeldingen en zijn te bekijken via de webpagina of te downloaden als PDF. Wanneer je inspiratie op wil doen, biedt de Hocras ook een uitgebreide receptenpagina waar je originele gerechten vindt.

Evenementen

Je kunt bij de Hocras dagelijks nieuwe producten of gerechten proeven. Wanneer je besluit om naar het filiaal te gaan, word je persoonlijk benaderd en krijg je advies op maat. Hocras heeft een inspiratieplein waar ook regelmatig evenementen en masterclasses worden georganiseerd. Je kunt je inschrijven voor de nieuwsbrief om hiervan op de hoogte te blijven, of de website in de gaten houden. Hou er wel rekening mee dat de Hocras enkel toegankelijk is voor professionele gebruikers met een kooppas. Dit wil zeggen dat je een grootverbruiker ‘bent’, of inkopen doet voor horeca. Middels het aanmeldformulier op de website kun je klant worden, het is belangrijk dat je het uittreksel van de Kamer van Koophandel toevoegt.

Over Hocras

Dé groothandel voor horeca en verbruik. Op die manier omschrijft Hocras zichzelf zowel online als offline. Deze horecagroothandel heeft een ontzettend uitgebreid assortiment van food en non-food producten. Dankzij dit uitgebreide assortiment doen veel ondernemers (met plezier) zaken met Hocras.

Het hoofdkantoor van Hocras is gevestigd in Bussum. Vanuit hier worden alle zaken geregeld, waaronder de klantenservice. Hocras hecht veel waarde aan een optimale klanttevredenheid. Mede daarom kan je Hocras bereiken via Facebook, LinkedIn, Pinterest en Instagram. Ook kan je via YouTube op de hoogte blijven van alle ins en outs van deze horecagroothandel.

Wil je contact opnemen met de klantenservice via andere kanalen? Dan kan je een mail sturen naar [email protected] of via telefoonnummer )035) 69 79 777. De klantenservice is op werkdagen geopend van 08.00 tot 17.00 en op zaterdag van 08.00 tot 16.00 uur. Als één van de weinige bedrijven is Hocras ook bereikbaar via Whatsapp. Je kunt een appje sturen naar het nummer 06 19 96 94 87.

Als je op de hoogte van alle aanbiedingen wilt blijven, kan je via de website de folder van Hocras in zien. In deze folders staan alle interessante aanbiedingen. Tevens kan je via de website van Hocras inspiratie op doen en de verschillende afdelingen bekeken. Binnen het assortiment heeft Hocras de volgende afdelingen samengesteld: AGF, Brood & Patisserie, Dranken, Food, Non Food, Slagerij, Vis, Wild & Gevogelte, Zuivel en Hocras keuken. In deze afdelingen vind je eigenlijk alles wat je nodig hebt voor je (horeca)bedrijf!

Via de website van Hocras is het tevens mogelijk om je in te schrijven voor de nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief staan de nieuwe aanbiedingen, maar ook ontzettend veel inspiratie voor nieuwe recepten en dergelijke.