Bungalows.nl

Bungalows.nl folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Bungalows.nl

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

TravelBird
Actievandedag
Corendon
Lidl Reizen
Schiphol See Buy Fly
Thomas Cook
TUI
Travelbags
Kras
Sunweb
Center Parcs
Roompot
Fletcher Hotels
Belvilla
Landal GreenParks
VakantieVeilingen
Eliza was here
D-Reizen

Populaire folders

Tips voor Bungalows.nl korting

Folder bungalows.nl

BungalowS.nl valt onder Weekendjeweg.nl. Het initiatief is een website waar zo’n 550 bungalow- en recreatieparken te vinden zijn. Deze bestemmingen zijn zowel in Nederland als in het buitenland bieden ruime opties wat betreft type vakantiewoning. Ook zie je altijd de actuele beschikbaarheid waardoor je nooit teleurgesteld kunt worden. Reserveren was nog nooit zo makkelijk en kan via de website of via de telefoon. BungalowS.nl is de hele week bereikbaar als het om noodsituaties gaat. In alle overige gevallen kun je eenvoudig het contactformulier invullen op hun website.

Bestemmingen en ketens

BungalowS.nl heeft bestemmingen door heel Europa. Vooral de landen Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk, Luxemburg, en Italië zijn populair, maar ook de verborgen diamanten in Hongarije, Tsjechië en Denemarken zijn te boeken. De grootste ketens zijn aangesloten bij BungalowS.nl. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Center Parcs, Roompot Vakantieparken, Euro Parcs en Sunparks. De volledige selectie is te vinden op de website. Door de nauwe samenwerking met deze gevestigde ketens biedt BungalowS.nl altijd hoge kwaliteit voor een schappelijke prijs.

Het gebruik van de website

De website van BungalowS.nl is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Zo kun je zoeken op land of plaats van bestemming, op keten als je hier een persoonlijke voorkeur voor hebt, aantal personen in je reisgezelschap en op vertrekdata. Vervolgens verschijnen er talloze filters wat betreft nabijheid van stadscentra en stranden tot de mogelijkheid tot gratis parkeren of het gratis gebruik van WiFi.

Aanbiedingen en acties

Op de website zijn ook de zogenaamde super aanbiedingen en last minutes te verkennen. In één oogopslag zie je de deals van dit moment. Er worden bijvoorbeeld acties op touw gezet voor feestdagen en lange weekenden, of je krijgt extra voorzieningen voor dezelfde prijs. Ook kun je je opties bekijken als je je hond niet wil achterlaten in een pension en je je huisdier het liefst mee wil nemen op vakantie. Bovendien is de last-minute pagina van BungalowS.nl altijd up to date. Hier moet je wel snel bij zijn, want vaak gelden deze aanzienlijke kortingen slechts voor een korte periode en zijn de vertrekdata niet ver in de toekomst. BungalowS.nl zet alle aanbiedingen regelmatig in een folder. Voor meer informatie, check 1Folders.nl. Er staat ook altijd bij wat de voorwaarden zijn van de desbetreffende acties.

Activiteiten

Naast zon-, zee- en strandvakanties waar je de hele week niks anders doet dan heerlijk relaxen en bijtanken, is het natuurlijk ook leuk om iets te ondernemen. Het mooie aan bungalowS.nl is dat je niet zelf moet gaan uitzoeken wat er allemaal te doen is rondom bestemmingen, dat hebben zij namelijk al voor je op een rijtje gezet. Ze hebben alle activiteiten ingedeeld in grote categorieën zoals sport en actief, natuur, en cultuur, maar ook een selectie gemaakt speciaal voor gezinnen met kinderen of juist stellen of groepen volwassenen. Bovendien is het mogelijk om activiteiten te filteren per regio. Dan krijg je bijvoorbeeld alle mogelijkheden te zien die Texel te bieden heeft, van wadlopen tot een bezoekje aan het Schipbreuk- en Juttersmuseum Flora.

Center Parcs Mystery

Een exclusief arrangement wat je alleen bij bungalowS.nl vindt, is het concept van een Center Parcs Mystery Park. Hoe gaat dit in zijn werk? Het komt erop neer dat je een reservering doet zonder te weten wat je bestemming wordt. Het enige wat je aangeeft zijn je aankomst- en vertrekdata. 19 parken in 4 Europese landen doen hieraan mee. Dat betekent dat je dus ook willekeurig op een van deze bestemmingen terecht komt. Wat al deze parken met elkaar gemeen hebben, is dat ze allemaal in een natuurgebied liggen en er genoeg activiteiten te doen zijn. De activiteiten en omgeving zullen onderling natuurlijk wel verschillen: de een kan aan het strand liggen en de ander in een bosrijke omgeving, en de een heeft misschien een stadsspeurtocht en de ander een fietstocht. Toch is er rekening gehouden met de voorkeuren van een grote groep mensen zodat er voor iedereen altijd wel iets leuks bij zit. Een beetje spannend natuurlijk, zo’n Center Parcs Mystery boeken, maar het voegt wel een extra laagje avontuur toe aan je reis. Zo’n vakantie moet je gewoon een keer gedaan hebben.

Cadeau Card

Een laatste handig weetje is dat je de Cadeau Card van Weekendjeweg.nl ook kunt verzilveren bij bungalowS.nl. Als je niet weet wat je die collega of vriendin moet geven voor haar verjaardag, twijfel dan niet over deze Cadeau Card. De voucher is hartstikke leuk om te geven en iedereen kan het gemakkelijk gebruiken. Zo begint je vakantie al goed. Als je online een reservering maakt, word je gevraagd om je kaart bij de hand te houden. Je moet namelijk tijdens het reserveren je kaartnummer en code invullen om je korting te verzilveren. Op die manier verandert je totaalbedrag onmiddellijk en is de waarde van je Cadeau Card succesvol af geschreven.

Over Bungalows.nl

Wil je graag een verblijf boeken in een leuk bungalow- of recreatiepark? Gaat jouw voorkeur daarbij uit naar één van de Europese landen? Dan ben je bij Bungalows.nl aan het juiste adres. Deze onderneming heeft namelijk een website weten te ontwikkelen waar alle bungalow- en recreatieparken van grote bedrijven terug te vinden zijn.

Als je een kijkje op Bungalows.nl neemt, zie je direct een uitgebreid aanbod naar voren komen. Dit aanbod is volledig van bekende ketens zoals Roompot, Molecaten, Sunparks, Landal GreenParks en Center Parcs. Deze bedrijven bieden hun vakantieparken aan via Bungalows.nl, waardoor jij direct een perfect vergelijk kunt maken.

Bungalows.nl stunt bovendien regelmatig met acties en interessante last minute aanbiedingen. Samen met de website weekendjeweg.nl is Bungalows.nl onderdeel van Bookit B.V., waardoor men flink van schaalvoordelen kan profiteren. Dat is dan ook terug te zien in de aanbiedingen die op de website bungalows.nl aangeboden worden.

Op de website kan je zelf filteren tussen allerlei bestemmingen, soorten vakantie en leuke activiteiten. Je kunt bijvoorbeeld ook een bezoek aan een dierenpark of een attractiepark regelen via Bungalows.nl. Zodra je een verblijf in een vakantiepark gaat boeken, is het van belang om goed naar de voorwaarden te kijken. Let bijvoorbeeld op de annuleringsmogelijkheden en de voorwaarden die gelden met betrekking tot een eventuele aanbetaling.

Via de website van Bungalows.nl is het in ieder geval mogelijk om direct jouw verblijf te boeken. Heb je daar vragen over? Of heb je een vraag over een bestaande reservering? Dan staat de klantenservice van Bungalows.nl graag voor je klaar; op werkdagen van 09.00 tot 21.00 uur en in het weekend van 10.00 tot 17.00 uur. Je kunt hiervoor bellen naar 088 089 01 89, een mail sturen naar [email protected] of een online contactformulier invullen. Via Facebook en Instagram blijf je op de hoogte van de last minutes acties.