Fletcher Hotels

Fletcher Hotels folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Fletcher Hotels

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

TravelBird
Actievandedag
Corendon
Lidl Reizen
Schiphol See Buy Fly
Thomas Cook
TUI
Travelbags
Kras
Sunweb
Center Parcs
Roompot
Fletcher Hotels
Belvilla
Landal GreenParks
VakantieVeilingen
Eliza was here
D-Reizen

Populaire folders

Populaire Fletcher Hotels winkels

Tips voor Fletcher Hotels korting

Folder Fletcher Hotels

Ben je een dagje uit of en daarna op zoek naar een overnachtingsmogelijkheid? Dan kun je daarvoor natuurlijk prima terecht in een Fletcher Hotel. Bij deze hotelketen kun je op tal van plaatsen een goede en betaalbare overnachting boeken zodat je een prettig verblijf hebt. Neem eens een kijkje op de website van Fletcher Hotels om te zien wat er allemaal mogelijk is en waar je in een hotel van deze keten kunt verblijven. Ook goed natuurlijk als je een paar dagen en nachten ergens wilt verblijven voor vakantie of werk.

Fijne overnachting boeken bij Fletcher Hotels

Een hotelovernachting kan alleen een nachtje slapen betekenen maar veel mensen willen er natuurlijk wel een ontbijt bij. Dit kun je bij Fletcher Hotels ook boeken en daarnaast zijn er allerlei arrangementen mogelijk. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een meerdaags verblijf, inclusief diner en andere voorzieningen zoals bijvoorbeeld welness of verschillende uitstapjes. Het is maar net wat jij leuk vindt om te doen natuurlijk. Kijk altijd goed wat waar mogelijk is zodat jij de beste keuze maakt.

Word Friend van Fletcher Hotels

Combineer je de overnachting met andere zaken zoals een diner of activiteit dan krijg je als gast vaak al korting. Als je ervoor kiest Friend te worden van Fletcher Hotels dan krijg je een standaard korting van 5% dus dat is altijd leuk meegenomen. Een ander voordeel van Friend worden is dat je kunt inloggen op de site als je een verblijf wilt boeken. Zeker als je dit vaker doet, is dat erg handig want dan hoef je niet steeds je gegevens opnieuw in te voeren. Inloggen doe je met een gebruikersnaam en wachtwoord zodat het altijd veilig is.

Bekijk altijd eerst de folder van Fletcher Hotels

Bij Fletcher Hotels zijn de overnachtingen al niet zo duur maar ze brengen ook een folder uit met leuke acties. Deze vind je op de site van Fletcher zelf en is tevens terug te vinden op sites waarop folders staan van allerlei verschillende bedrijven en aanbieders. Op de folder zelf staat aangeven hoelang de aanbiedingen gelden en dat staat ook duidelijk op de webpagina. Zo weet je altijd wanneer je van een bepaalde actie kunt profiteren. Wil je niet steeds zelf zoeken of er een folder van Fletcher Hotels beschikbaar is? Dan kun je dit aangeven op de site met folders. Je geeft er je mailadres door en om welke folder het gaat. Komt er een nieuwe folder uit van Fletcher Hotels dan krijg je deze automatisch toegestuurd via de mail.

Volg Fletcher Hotels op social media

Fletcher Hotels kun je op nog meer manieren volgen. Ze zijn actief op social media zoals Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn. Daarnaast hoef je geen enkel nieuwtje meer te missen als je je aanmeldt voor de nieuwsbrief. Zo ben je altijd als eerste op de hoogte van alle acties en aanbiedingen en mochten er nieuwe arrangementen beschikbaar zijn, dan hoor jij dat meteen. Zodat je meteen een verblijf kunt boeken als je dit aantrekkelijk lijkt.

Lees ook de blogs eens door

Meer weten over Fletcher Hotels en alle mogelijkheden? Lees dan ook eens de blogs door die je op de site vindt. Deze gaan over tal van verschillende onderwerpen zoals leuke uitjes, arrangementen, tips om iets te ondernemen, mooie plekken om naartoe te gaan enzovoort. Het aanbod kan variëren dus als je regelmatig kijkt, heb je grote kans dat er weer een nieuwe blog op staat die je lezen kunt.

Waar kun je terecht met je vragen?

Heb je nu vragen over een verblijf, een locatie, een arrangement of iets anders? Dan kun je altijd contact opnemen met Fletcher Hotels. Dit kan op verschillende manieren. Je kunt ze zeven dagen per week bellen (kijk voor de tijden dat de receptie bemensd is even op de site) maar een mailtje of brief naar de klantenservice sturen kan ook. Je kunt reserveringen op die manier plaatsen maar zelf regelen via de site is ook snel gepiept en niet moeilijk om te doen.

Koop een cadeaukaart van Fletcher Hotels

Wil je een verblijf bij Fletcher Hotels aan iemand cadeau doen? Dean koop je daar de Fletcher Hotels cadeaukaart voor. Je kunt zelf bepalen welk saldo je erop zet zodat er voor iedere beurs wel een leuk cadeautje te vinden is. In de fanshop van Fletcher Hotels vind je daarnaast allerlei leuke cadeaus om te geven of om je eigen verblijf nog gezelliger te maken. Heb je zelf een cadeaukaart gekregen? Dan kun je bij de boeking van een verblijf de vouchercode invoeren om zo de kaart in te wisselen en korting te krijgen.

Over Fletcher Hotels

In 1997 werd hotel Koogerend op Texel overgekocht door Chris Luken; een voormalig ober van de hotelketen van Van der Valk. Het hotel op Texel vernoemde Chris naar zijn hond; Fletcher. In de jaren daarna groeide het imperium van Chris Luken behoorlijk uit; begin 2016 had hij meer dan 70 hotels in zijn bezit. Uiteindelijk verkocht hij in mei 2016 de keten aan de Xead Group en de NIBC Bank. In de jaren daarna gingen de nieuwe eigenaren verder aan de slag om de hotelketen uit te breiden. Eind 2019 had het merk meer dan 100 hotels in Nederland, waarbij het prachtige blauwe hotel vlakbij Amsterdam één van de grote pijlers is.

Met het uitgebreide aanbod van hotels probeert Fletcher een breed publiek aan te trekken. Dat is ook terug te zien in de aankleding en uitstraling van de hotels. Deze hotels hebben namelijk alleen hun eigen stijl, waardoor ze volledig passen bij de locatie. Veel van de Fletcher hotels zijn namelijk gelegen in de nabijheid van prachtige natuurgebieden.

Op de website van Fletcher Hotels is het complete aanbod van hotels te vinden. Deze hotels bevinden zich door het gehele land en hebben dus allemaal hun kenmerkende stijl. Via de website is het ook mogelijk om direct een hotelovernachting te boeken bij één van de vele hotels. Je kunt kiezen uit verschillende arrangementen en verschillende soorten hotelkamers. Bij de Fletcher Hotels vind je ook heerlijke restaurants terug, waar je optimaal kunt genieten van een heerlijk diner.

Heb je vragen of kan je hulp gebruiken bij je boeking? De klantenservice van Fletcher Hotels is te bereiken op telefoonnummer 0347 750 430 of op mailadres [email protected]. De klantenservice is op werkdagen tussen 09.00 en 21.00 uur bereikbaar en in het weekend tussen 10.00 en 17.00 uur. Via LinkedIn, Instagram, Twitter en Facebook kan je op de hoogte blijven van het reilen en zeilen van deze grote, Nederlandse hotelketen.