Thomas Cook

Thomas Cook folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Thomas Cook

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

TravelBird
Actievandedag
Corendon
Lidl Reizen
Schiphol See Buy Fly
Thomas Cook
TUI
Travelbags
Kras
Sunweb
Center Parcs
Roompot
Fletcher Hotels
Belvilla
Landal GreenParks
VakantieVeilingen
Eliza was here
D-Reizen

Populaire folders

Over Thomas Cook

Thomas Cook, waar Thomas Cook Nederland onderdeel van is, is één van de meest toonaangevende reisorganisaties ter wereld. Op het hoofdkantoor in Nederland zijn ongeveer 202 medewerkers werkzaam.

Thomas Cook werd in 1950 opgericht door dressuurruiter Josef Neckermann in Frankfurt. Hoewel het in eerste instantie een postorderbedrijf was, werd het aanbod van het bedrijf in 1963 uitgebreid met betaalbare vliegvakantie. Al meer dan 175 jaar is dit bedrijf een begrip voor mensen.

De perfecte reisorganisatie voor een onbezorgde vakantie.

Thomas Cook wordt gezien als de grondlegger van georganiseerde reizen. Het doel van de reisorganisatie was om reizen voor iedereen toegankelijk te maken. In 1841 werd de eerste georganiseerde reis geïntroduceerde. Direct een groot succes en snel volgden er meer georganiseerde reizen. Nog steeds staat de behoefte van de klant bij Thomas Cook voorop en wordt er altijd gestreefd naar verbeteren. Betrouwbaar, innovatief en persoonlijk, tegen een goede prijs.

Bij Thomas Cook bieden ze alleen vakanties waar ze trots op zijn. Met een enorme passie voor reizen helpt de organisatie mensen al jaren om de mooiste herinneringen te maken. Tijdens de reizen blijft Thomas Cook de klanten ontzorgen. Van het plannen van je vakantie tot het moment dat je weer thuis bent staan de mensen van Thomas Cook voor je klaar. 24/7 en overal ter wereld is Thomas Cook bereikbaar.

De perfecte reisorganisatie voor een onbezorgde vakantie.