Intertoys

Intertoys folders

Intertoys Folder

Intertoys Folder

Geldig van 01-06 t/m 30-06

Profiteer nog 17 dagen van deze Intertoys Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste Intertoys aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

Folder bekijken

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Intertoys
Bart Smit
Top 1 Toys
Maxi Toys
Toychamp
LEGO
Toys2Play
SoLow
Playmobil
BERG Toys
Lobbes
Willie
Otto Simon
Miniso
De Dobbelsteen
Smyths Toys
De goudse spellenwinkel
De ommekeer speelgoed

Populaire folders

Populaire Intertoys winkels

Intertoys weetjes en feiten

 1. Intertoys is een Nederlandse speelgoedwinkel die ook multimedia en toebehoren verkoopt
 2. Het bedrijf is in 2019 failliet verklaard maar kon na een serie overnames weer verdergaan
 3. Intertoys is in 1976 gestart onder de naam Hobo Faam met de verkoop van speelgoed artikelen
 4. Het bedrijf speelt slim in op de verschillende feestdagen die Nederland rijk is
 5. De klantenservice van Intertoys is 7 dagen per week beschikbaar
 6. Je kunt een eigen account aanmaken op intertoys.nl
 7. Intertoys is tegenwoordig eigendom van Mirage Toys Group B.V., het voormalige Blokker
 8. Intertoys heeft een vriendelijke olifant met de naam toy toy als mascotte
 9. Er worden op social media leuke acties georganiseerd
 10. Intertoys heeft een overzicht gemaakt met handige cadeautips zodat je snel een leuk cadeau kunt vinden
 11. Intertoys heeft een grote collectie bordspelen
 12. In 1987 riep Intertoys een speelboek in het leven waarbij het inspeelde op de feestdagen
 13. Intertoys heeft filialen door heel Nederland
 14. Alle producten die je bij Intertoys hebt gekocht mag je gratis retourneren
 15. Intertoys heeft mooie winkels met vriendelijk personeel
 16. Het bedrijf bied haar klanten de mogelijkheid om eigen feestartikelen te ontwerpen
 17. Je wordt altijd op een attente en professionele wijze geholpen
 18. Intertoys is een paar keer van uiterlijk veranderd om te voldoen aan de trend van de tijd
 19. Je kunt Intertoys volgen op de social media kanalen Facebook en Instagram
 20. Je kunt de folder online bekijken zodat je op de hoogte bent van de beste aanbiedingen en nieuwste acties
 21. Intertoys heeft vaak leuke acties zoals het ontwerpen van een eigen verjaardagskalender
 22. Met de Intertoys Club kun je profiteren van exclusieve voordelen bij de speelgoedwinkel
 23. Intertoys is naar eigen zeggen ‘heel goed in speelgoed’
 24. Je kunt met de Intertoys app genieten van allerlei voordelen
 25. Alles wat je voor 14:00 besteld is de volgende dag al aan huis bezorgd
 26. Je kunt bij Intertoys ook zakelijk bestellen en daarmee hoge kortingen krijgen
 27. Intertoys hanteert een gratis tarief voor bezorging bij alle bestellingen boven de 30 euro
 28. Je kunt online een verlanglijstje maken zodat iedereen weet wat je wilt hebben
 29. Intertoysa tent verschillende goede doelen en is maatschappelijk betrokken
 30. Je mag alle artikelen die je in de webshop besteld gratis afhalen en inpakken bij een van de vestigingen

Nieuws

Intertoys ziet brutowinst stijgen

Speelgoedketen Intertoys heeft in het afgelopen jaar een sterke groei doorgemaakt. Het bedrijf behaalde een omzet van 208 miljoen euro, bijna 9 procent meer dan het jaar daarvoor. Om de groeiplannen te versnellen heeft Intertoys ook een meerjarige financiering afgesloten bij Rabobank. Daarmee wil Intertoys flink investeren in onder meer het vernieuwen van bestaande winkels en het openen van nieuwe winkels.

Tips voor Intertoys korting

Intertoys folder

Speelgoed is voor iedereen, van klein tot groot. Je kunt ervoor naar de winkel gaan maar online is het aanbod ook groot te noemen. Een aanbieder zoals Intertoys heeft een webwinkel waar je terecht kunt voor speelgoed in alle soorten en maten en voor iedere leeftijd. Als je graag wat voordeliger uit wilt zijn bij de aanschaf van speelgoed doe je er verstandig aan goed in de gaten te houden wat er in de aanbieding is. Dit kun je eenvoudig doen door de folder van Intertoys te bekijken.

Folder op papier en online

Als Intertoys een folder uitgeeft dan wordt deze verspreid met de andere reclamefolders. Heb je een sticker op je brievenbus zodat je geen papieren folders krijgt maar wil je wel graag weten wat er in de aanbieding is bij de speelgoedwinkel? Dan kun je gebruikmaken van de digitale versie van de folder. Deze staat zowel op de website van Intertoys zelf als op sites waar folders van diverse winkels op vermeld worden. In de digitale folder kun je op dezelfde manier bladeren als in de papieren versie het geval is. De online folder is identiek aan die op papier.

Extra dik speelgoedmagazine

Naast de lopende folder van Intertoys vind je op de website informatie over andere acties die op een bepaald moment geldig zijn. Dit kunnen bijvoorbeeld acties zijn die gelden voor een bepaald soort speelgoed of waarbij je kunt sparen voor korting op je aankoop. Daarnaast brengt Intertoys eenmaal per jaar een dik speelgoedboek uit. Dit is speciaal bestemd voor 5 december zodat de kinderen er lekker in kunnen bladeren en kunnen aangeven wat zij graag van de Goedheiligman zouden willen krijgen. Dit magazine wordt ook verspreid op papier. Altijd leuk voor je kind om er mooi speelgoed in uit te zoeken en de plaatjes ervan uit te knippen zodat duidelijk is wat ze willen hebben.

Lid worden van de Intertoys Club

Bij Intertoys kun je ook lid worden van de Intertoys Club. Als je lid bent geworden van de club krijg je de nieuwsbrief toegestuurd waarmee je altijd op de hoogte blijft van alle aanbiedingen en lopende acties. Daarnaast kan het lidmaatschap je tal van voordelen opleveren bij je aankopen bij Intertoys. Dit kunnen ook aanbiedingen zijn die exclusief gelden voor Intertoys Club leden. Bovendien krijgen leden regelmatig de gelegenheid deel te nemen aan prijsvragen waarbij leuke prijzen te winnen zijn.

Speelgoed kopen in een van de Intertoys winkels

Als je speelgoed wilt aanschaffen wil je dat misschien niet altijd in de winkel doen maar liever thuis vanuit je luie stoel. Het online aanbod is groot en voorkomt lang wachten in tijden dat het druk is bij de speelgoedwinkel. Wil je het gekozen product toch liever in het echt zien? Dan kun je op de website van Intertoys zien waar de filialen zijn. Je geeft hiervoor bij de winkelzoeker een locatie op en krijgt de filialen te zien die dichtbij jou in de buurt zijn. Je ziet de plaatsnaam en het telefoonnummer van het filiaal en hoeveel kilometer deze liggen vanaf jouw woonplaats. Als je op het filiaal naar keuze klikt krijg je de volledige adresgegevens te zien en de openingstijden zodat je meteen weet wanneer je er terecht kunt.

Eenvoudig online bestellen

Kies je liever voor het gemak van online kiezen en bestellen? Dan kun je in de webwinkel van Intertoys eerst een keuze maken uit diverse categorieën. Deze categorieën zijn Bouwen & Constructie, Baby & Peuter, Spellen & Puzzels en Speelfiguren & Speelsets. Binnen deze categorieën kun je dan weer verder zoeken. Als je dit op deze manier doet hoef je niet door het volledige aanbod van de webwinkel heen en vind je sneller een cadeau dat passend is. Vind je het nog moeilijk het juiste cadeau te vinden? Maak dan gebruik van de Kadotips die je op de website vindt. Op die manier kun je zoeken binnen een bepaalde prijscategorie waarin suggesties gedaan worden over diverse soorten speelgoed. Zo kun jij goed bepalen wat het mag kosten en speelgoed vinden dat binnen het budget past.

Speelgoed met korting op tijd in huis halen

Omdat goed speelgoed niet altijd even goedkoop is maar je wel iets leuks en leerzaams voor je kinderen wilt kopen is het slim altijd goed de aanbiedingen in de gaten te houden. Als je lange tijd voor een verjaardag of feestelijke gelegenheid een bepaald stuk speelgoed in de aanbieding ziet staan kun je het natuurlijk dan al gewoon kopen. Op die manier kun je ook met een wat kleinere beurs aanschaffen wat je hebben wilt.

Winkels

De indeling van de Intertoys filialen is goed uitgedacht, zodat alles zo overzichtelijk mogelijk is voor de klant en er naar hartenlust en met gemak geshopt kan worden. Zo ligt speelgoed voor elke leeftijdscategorie duidelijk bij elkaar en vind je speelgoed voor jongens op een andere plek dan het speelgoed voor de meisjes. Op deze manier weet je niet alleen zelf waar je moet zoeken, maar is het ook voor je kinderen makkelijker om speelgoed te vinden wat ze leuk vinden. Al het speelgoed ligt overzichtelijk naast elkaar en er wordt in elke winkel de grootste zorg besteed aan het netjes houden van de winkel.

Intertoys speelboek

Het speelboek van Intertoys is een belangrijk onderdeel van de winkel. Dit is waaruit zowel kinderen als ouders hun inspiratie opdoen op het gebied van speelgoed rond Sinterklaas en soms ook nog rond kerst. Door de jaren heen lijkt het boek steeds verder te zijn uitgebreid. Veel kinderen kunnen hun enthousiasme dan ook niet bedwingen wanneer het Intertoys speelgoedboek door de brievenbus verschijnt. Het boek bevat het grootste deel van de Intertoys speelgoedcollectie en weet het hart van vrijwel elk kind ieder jaar weer te veroveren. Kinderen die hun verlanglijstje niet baseren op dit boek zijn dan ook zeldzaam.

Thema artikelen

Wat je te zien krijgt in elke Intertoys folder is gebaseerd op de tijd van het jaar. Natuurlijk is er het reeds beschreven speelgoedboek in december. Daarbij wordt rond carnaval veel verkleedkleding aangeboden in de Intertoys folder, in de lente en de zomer wordt er meer buitenspeelgoed aangeboden en vlak voor het begin van het schooljaar zie je alle schoolgerelateerde artikelen op een rijtje. Zo helpt de Intertoys je een handje wanneer je bepaalde artikelen nodig hebt!

Over Intertoys

Hoewel het merk of de naam Intertoys in 2019 omstreden is geworden door een faillissement, maakt Intertoys toch nog een doorstart. Dit doen ze met een handjevol filialen (wel meer dan 200) door heel Nederland en vooral in hun webshop. Nog recentelijk (in 2018) is de Intertoys uitgeroepen tot beste winkelketen van 2018 door de ABN Amro.

Regelmatig heeft Intertoys via hun webshop acties die je kunt zien, maar je kunt ook de folder bekijken waar aanbiedingen in staan en die je in een fysiek filiaal zou kunnen halen. Ook vanwege het recente faillissement en de daaropvolgende doorstart, kun je mega veel profiteren van voordeel.

Bij Club Intertoys, waar je eenvoudig lid van kunt worden, profiteer je naast het andere voordeel ook nog van exclusieve acties en voordelen die reguliere bezoekers niet hebben. Aanmelden is vrij eenvoudig, vrijblijvend en met de app kun je alle voordelen bekijken en je lidmaatschap aantonen in een fysieke winkel.

Inschrijven voor een nieuwsbrief is daarbij dan ook mogelijk, waardoor je altijd op de hoogte blijft van de laatste aanbiedingen. De winkelzoeker op de webshop is niet helemaal functioneel, dus het is handig om via Google Maps te kijken of er filialen bij jou in de buurt zit en nog wel Intertoys zijn.