Giant

Giant folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Giant

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Decathlon
Winter Geest
Internet Bikes
vrijbuiter
Voetbalshop.nl
Aktiesport
Bever
DAKA
SPORT 2000
Nike
INTERSPORT
Adidas
Perry Sport
Obelink
Plutosport
JD Sports
Sportsworld
New Balance

Populaire folders

Tips voor Giant korting

Folder Giant

Ben je een fanatieke fietser of houd je er wel van om regelmatig een rondje te doen op de fiets? Dan is een goede fiets daarvoor natuurlijk wel een must. Je kunt fietsen van tal van merken kopen, zowel online als bij een fietsendealer, dus de keuze is groot. Heb je je oog laten vallen op een fiets van Giant? Kijk dan altijd eerst op de site van deze aanbieder wat er allemaal mogelijk is met een fiets.

Waarvoor kun je terecht bij Giant?

Giant maakt diverse soorten fietsen. Een kijkje op de website leert dat je bij het merk terecht kunt voor e-bikes, racefietsen, mountainbikes, cross en adventure fietsen, stads- en toerfietsen, kinderfietsen en voor talloze accessoires. Wat voor soort fiets je zoekt en wat voor type fietser je ook bent, Giant heeft er wel een passend model bij. Of je de fiets zeer frequent gebruikt of net even wat minder maakt niet uit en ook niet waar je dat doet. Giant kan je altijd wel iets bieden dat daarbij past.

Maak altijd eerst een proefrit

Als je op de site van Giant een fiets hebt gezien die je wel aanstaat, dan is het belangrijk dat je deze eerst in het echt gaat bekijken en er een proefrit mee maakt. Je kunt nog zo’n geweldig mogelijk model gezien hebben waarvan je denkt dat dit perfect bij jou past, eerst proberen is altijd nodig. Stel dat de fiets die je in gedachten had toch niet bij je past, dan kun je altijd nog op zoek gaan naar een ander model.

Waar vind je de verkooppunten van Giant fietsen?

Om een proefrit te maken en Giant fietsen te bekijken kun je terecht bij veel fietsenhandelaren in ons land. Je kunt alle verkooppunten van Giant fietsen op de website vinden. Er staat een kaartje op en een lijst met fietsendealers, maar je kunt er ook voor kiezen je postcode in te voeren zodat er voor jou naar de dichtstbijzijnde dealer wordt gezocht. Giant heeft diverse stores onder de eigen naam waar je terecht kunt en het merk is ook bij andere fietsendealers te koop.

Meer informatie over de fietsendealers

Deze dealers staan onder hun eigen naam op de site. Als je op de naam in de lijst klikt, dan krijg je meer informatie te zien. Zo zie je de adresgegevens, het telefoonnummer, het emailadres en een verwijzing naar de site van de betreffende dealer staan zodat je daar ook nog kunt kijken. Zo weet je meteen waarvoor je er terecht kunt en hoe je contact kunt opnemen. Weet je niet precies waar je dient te zijn? Laat dan je route berekenen op de site zodat je er het snelste geraakt.

Kijk hoe je kunt besparen op je aankoop

Ben je nu op zoek naar een nieuwe fiets maar heb je een wat kleiner budget? Houd er dan rekening mee dat een goede nieuwe fiets echt een behoorlijke aanschaf is. Je wilt immers wel een goede fiets waar je echt wat aan hebt en daar zo min mogelijk op beknibbelen. Je kunt bij Giant wel besparen op je aankoop. Kijk altijd eerst als je een fiets wilt aanschaffen of er op dat moment een folder met actieartikelen te vinden is. Zo ja, dan kun je deze zeker op 1Folders.nl vinden en de catalogus staat er ook bij. Hierin vind je de nodige informatie, modellen en allerlei tips over Giant fietsen. Zo kun je alvast ideeën opdoen en kijken wat je wilt hebben. Een fiets kan voorzien worden van allerlei extra’s die jij wilt hebben. Daarmee neemt wel de prijs toe maar dat is niet meer dan logisch.

Kijk of er kortingsacties gelden

Kijk daarnaast op de site voor de actuele prijzen of ga naar een erkend fietsendealer. Giant heeft op de site ook een speciale Sale. Neem daar altijd even een kijkje of er afgeprijsde fietsen of accessoires te vinden zijn of dat er leuke acties gelden. Je kunt daarvoor uiteraard ook altijd bij een van de fietsendealers terecht.

Besparen door een iets ouder of tweedehands model te kiezen

Een goede sportieve fiets of een e-bike is tegenwoordig erg populair om te hebben. Je kunt op je aankoop besparen door te kiezen voor een net even wat minder nieuw model. Als je niet perse het nieuwste van het nieuwste hoeft te hebben is dan is er niks mis met een iets ouder model want daar kun je prima mee vooruit. Kijk ook eens voor een gebruikte fiets als je een wat kleiner budget hebt. Ook hiervoor kun je bij een erkend dealer van Giant fietsen terecht.

Over Giant

Het Taiwanese fietsenmerk Giant werd al in 1972 opgericht. Het merk is lange tijd in de professionele fietsensport actief geweest én heeft wereldwijd een flinke groei door weten te maken. Deze groei heeft er onder meer toe geleid dat er in Lelystad een officiële Giant fabriek geopend werd. Er is dus een duidelijke band tussen het merk Giant en Nederland zichtbaar.

In het assortiment van Giant zijn allerlei verschillende fietsen en accessoires te vinden. Dat zie je direct als je een kijkje in de webshop neemt. In de webshop kan je op ‘Fietsen’ klikken, waarna je een keuzemenu krijgt met meerdere soorten fietsen: E-bikes, Mountainbikes, Racefietsen, Gravel & Cross & Fitness, Stadsfietsen, Toerfietsen en Kinderfietsen. Als je op de categorie ‘Accessoires’ klikt, krijg je een lange waslijst met allerlei soorten accessoires te zien. Hierbij kan je denken aan helmen, broeken, computers voor op de fiets, verlichting, spatborden en allerlei andere fietsonderdelen.

Op de website kan je ook meer informatie vinden over de verkooppunten van Giant. Het merk heeft zelf Giant Stores door het gehele land zitten, maar werkt ook samen met vele fietsenmarkers en overige verkooppunten. Voer op de website jouw woonplaats of postcode in en zie direct waar het dichtstbijzijnde verkooppunt gevestigd is.

Het is echter ook mogelijk om de producten via de webshop van Giant te bestellen. Het gaat daarbij alleen om de fietsonderdelen en accessoires. Deze worden gratis bezorgd indien je voor meer dan 50 euro een bestelling plaatst. Bij kleinere orders betaal je 4,50 euro aan verzendkosten. Niet tevreden? Giant biedt een 30 dagen termijn aan waarin je de ontvangen artikelen kosteloos kunt retourneren.

Om de retournering in gang te zetten, dien je een mailtje te sturen naar [email protected]. Om in contact met de klantenservice te komen, kan je ook naar [email protected] mailen of bellen naar 0320 296 296.