Runnersworld

Runnersworld folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Runnersworld

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Decathlon
Winter Geest
Internet Bikes
vrijbuiter
Voetbalshop.nl
Aktiesport
Bever
DAKA
SPORT 2000
Nike
INTERSPORT
Adidas
Perry Sport
Obelink
Plutosport
JD Sports
Sportsworld
New Balance

Populaire folders

Tips voor Runnersworld korting

Folder Runnersworld

Ben je een fanatiek hardloper? Dan heb je daar natuurlijk wel de juiste schoenen, kleding en accessoires voor nodig. Voor alles wat met hardlopen te maken heeft kun je dan terecht bij Runnersworld. De naam zegt het eigenlijk al maar kijk eens op de site wat ze allemaal in het assortiment hebben voor de hardloper. Je vindt er een bijzonder uitgebreid aanbod voor de hardloper.

Kijk of er een online folder van Runnersworld is

Als er een folder wordt uitgebracht door Runnersworld dan kun je er zeker van zijn dat je deze online vindt. Deze zal dan op de eigen site te vinden zijn en zeker op sites waarop meer folders bij elkaar staan van allerlei verschillende aanbieders. Deze folders staan er vaak al op voordat ze ingaan maar de looptijd staat er altijd bij vermeld, zodat jij weet wanneer je van bepaalde aanbiedingen gebruik kunt maken of wanneer bepaalde artikelen zeker in het assortiment zitten.

Laat eerst een loopanalyse doen voordat je loopschoenen aanschaft

Als je wilt gaan hardlopen dan is het belangrijk dat je daarbij eerst de volgende stappen zet. Zorg er om te beginnen voor dat je de juiste schoenen kiest die goed bij jou passen. Hiervoor kun je bij Runnersworld een loopanalyse laten doen. Omdat nu eenmaal iedereen andere voeten heeft passen we niet allemaal dezelfde schoenen en kan er met de analyse bekeken worden waarmee jij het beste kunt lopen. Zeker als je niet de makkelijkste voeten hebt is het belangrijk een dergelijke analyse te laten doen, maar het is voor iedereen aan te raden. Met de juiste schoenen ondervind jij de minste problemen en wordt lopen plezierig om te doen.

Kies de juiste kleding en accessoires

Vervolgens kies je het juiste ondergoed en sokken om mee te gaan lopen. Belangrijk is dat dit niet schuurt en dat het comfortabel zit. Daarna kies je een goed passend shirt, jas en broek. Zorg ervoor dat je extra spullen hebt voor als het bijvoorbeeld regent of koud is en dat je goed zichtbaar bent als je in het donker gaat hardlopen. Stel tenslotte een schema voor jezelf op met je doelen zodat je weet waarvoor je het doet. En lopen maar.

Waar vind je de vestigingen van Runnersworld?

Als je een bepaald artikel op de site van Runnersworld gezien hebt dan kun je dit via de webshop bestellen. Er staat altijd zoveel mogelijk informatie bij zodat je weet wat je in huis haalt. Wil je een bepaald artikel toch liever eerst in het echt zien, passen of uitproberen? Of wil je er meer informatie over hebben? Dan is het altijd aan te raden naar een van de vestigingen van Runnersworld te gaan. Op de site vind je zowel een kaartje als een lijst met alle vestigingen.

Alle gegevens op de site beschikbaar

Je kunt ook je postcode of woonplaats invoeren zodat er voor je gezocht wordt naar de dichtstbijzijnde Runnersworld. Bij elke vestiging staan de adresgegevens, het emailadres en telefoonnummer. Zo weet je niet alleen waar het filiaal is maar kun je tevens contact leggen als je vragen hebt. Klik je even door op een bepaalde vestiging dan kun je de openingstijden zien zodat je niet voor een gesloten deur komt te staan.

Voor meer informatie kun je ook op de site terecht

Bij iedere vestiging kun je kiezen uit verschillende onderwerpen waarover meer informatie te lezen is. Denk bijvoorbeeld eens aan lokaal hardloopnieuws, hardlooptips, advies over lopen, een evenementenkalender enzovoort. Kijk daar altijd even zodat je tips & tricks opdoet maar ook weet wat er zoal te doen is in de buurt als het om hardlopen gaat. Misschien ben jij op een bepaald moment wel toe aan deelname aan een hardloopwedstrijd of kun je je training daarop baseren zodat je dan fit bent en op het juiste moment piekt.

Zo mis je geen enkel nieuwtje meer van Runnersworld

Als je geen enkel nieuwtje van Runnersworld wilt missen dan kun je natuurlijk regelmatig zelf op de site kijken of eens bij een winkel binnenstappen als je toch in de buurt bent. Wil je het jezelf nog wat makkelijker maken? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van Runnersworld. Na het doorgeven van je emailadres via de site krijg je de nieuwsbrief automatisch in je mailbox en hoef je daar verder niks voor te doen. Helemaal niks meer missen doe je als je Runnersworld volgt op social media: de hardloop specialist is actief op Facebook, Instagram en YouTube zodat er ook nog wat te kiezen valt.

Over Runnersworld

Meer en meer mensen zijn actief aan het hardlopen. Geldt dat ook voor jou? Dan ben je bij Runnersworld aan het juiste adres voor het aanschaffen van alle benodigde artikelen. Het assortiment van Runnersworld is uitgebreid te noemen, het bedrijf heeft meerdere vestigingen in het land en je kunt online het gehele assortiment inzien.

De verschillende vestigingen van Runnersworld zijn in Amersfoort, Amstelveen, Arnhem, Bergen op Zoom, Bussum, Dordrecht, Ede, Eindhoven, Hoogeveen, Hoorn, Leiden, Nijmegen, Rotterdam, Twente, Utrecht en Zoetermeer te vinden. Bij deze vestigingen kan je allerlei hardloop gerelateerde artikelen vinden. Eén van de belangrijkste producten zijn uiteraard de schoenen. Als geen ander weet Runnersworld dat het onwijs belangrijk is om op de juiste schoenen hard te lopen. Om jou hierbij te helpen, biedt het een gratis loopanalyse aan. Op basis van een test kunnen de medewerkers bepalen aan welke soort hardloopschoenen jij behoefte hebt. Je kunt online direct een afspraak voor een dergelijke hardloopanalyse maken. De kosten hiervoor bedragen 25 euro, maar worden ‘kwijtgescholden’ indien je de nieuwe hardloopschoenen direct bij Runnersworld koopt.

In het assortiment zijn de volgende productcategorieën te vinden: Hardloopschoenen, Onderkleding, Broek & shirt, Bescherming en Behaal je doel. Onder de laatst genoemde categorie vind je producten zoals horloges, hartslagmeters en voeding. Ook allerlei andere accessoires zijn terug te vinden in het uitgebreide assortiment van Runnersworld.

Het is niet mogelijk om de producten online te bestellen en deze thuis te laten bezorgen. Je kunt de producten wél online bestellen, waarna je de producten zelf bij één van de betreffende vestigingen op moet halen.

De klantenservice van Runnersworld is bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur. Je kunt daarvoor bellen naar 033 253 2521, mailen naar [email protected] of door een online contactformulier in te vullen.