Aldi België

Aldi België folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Aldi België

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Lidl
Albert Heijn
PLUS
ALDI
Dirk
Spar
Jan Linders
Vomar
Ekoplaza
Jumbo
Hoogvliet
Coop
DekaMarkt
Attent
DEEN
Poiesz
Boni
Naanhof

Populaire folders

Tips voor Aldi België korting

Folder Aldi België

In 1945 namen twee broers het bedrijf van hun moeder over dat we nu kennen als Aldi België. Ze ging zich richten op het aanbieden van voordelig geprijsde artikelen. Door de jaren heen is Aldi uitgegroeid tot een van de grootste supermarkten van België. Je kunt bij veel verschillende filialen terecht dat een groot assortiment artikelen aanbiedt. Profiteer van scherpe prijzen en verse producten.

Elke dag verse en heerlijke producten, zoals fruit, groenten, brood, zuivel en vlees

Aldi België staat elke dag voor je klaar met heerlijke producten. De supermarkt gaat elke dag voor de beste kwaliteit. Je kunt hierdoor altijd bij Aldi België terecht voor verse voeding of bloemen. De artikelen worden dan ook zo snel mogelijk aan de winkels geleverd, zodat je kan genieten van sappig fruit, verse eieren, knapperige groenten, heerlijke ruikende bloemen, lekker vlees en ovenvers brood.

Bekijk de folder van Aldi België voor alle actuele acties

Ben je benieuwd naar de actuele acties van Aldi België? Alle promoties en aanbiedingen vind je in de folder van Aldi België. Bekijk deze folder eenvoudig op 1Folders.nl. Dit is erg praktisch, want hier vind je ook precies hoe lang de acties gelden en hoe lang je dus nog van de aanbiedingen van Aldi België gebruik kunt maken. Is er op het moment geen folder beschikbaar, dan is het handig om de website van Aldi België te checken.

Vind de dichtstbijzijnde winkel, bekijk de aanbiedingen en doe inspiratie op voor heerlijke recepten

Op de website van Aldi kun je alle vestigingen van Aldi België vinden. Je kunt direct filteren op locatie, waardoor je snel het dichtstbijzijnde filiaal kunt vinden. Daarnaast kun je ook online het assortiment inzien. Doe inspiratie op voor nieuwe producten en gerechten. Zo zijn er ook speciale gerechten te vinden die te maken hebben met de actuele feestdagen zoals Kerst of Pasen. Bekijk de pagina met aanbiedingen voor de actuele acties en promoties. Op de website van Aldi België kun je ook de folder bekijken waar alle producten met korting in staan. Het is niet mogelijk om boodschappen te bestellen via de webshop van Aldi België, maar je kunt wel een boodschappenlijst creëren met je favoriete producten.

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Aldi België

Wil je op de hoogte blijven van alle aanbiedingen en acties van Aldi België? Je kunt je opgeven voor de nieuwsbrief op de website. Je hoeft enkel je e-mailadres op te geven om je aan te melden. Je zult elke week de beste promoties ontvangen. Daarnaast ontvang je in de nieuwsbrief dingen als recepten, updates, wedstrijden, tips & tricks en seizoensaanbiedingen.

Vragen? Neem eenvoudig contact op met de Aldi België klantenservice

Heb je een vraag over het assortiment van Aldi België of heb je vragen over een bepaald product? Vul dan het online contactformulier in op de website. Een klantenservice medewerker zal zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Je kunt ook langsgaan in een van de winkels om je vragen te stellen. Een medewerker zal je snel van dienst zijn.

Over Aldi België

De ontstaansgeschiedenis van de Aldi is een bijzonder verhaal. Dit bedrijf is namelijk opgericht door de heren Karl en Theo Albrecht. Beide heren namen in 1945 het bedrijf van hun moeder over, waarna zij besloten om het net iets anders aan te gaan pakken. Zij gingen zich puur richten op het aanbieden van voordelig geprijsde artikelen, waardoor Aldi één van de eerste discountketens was.

In 1961 werd de keten, met toen al ongeveer 200 winkels, opgesplitst in twee delen. Het gerucht gaat dat de beide broers het steeds vaker niet eens met elkaar waren, waardoor ze uiteindelijk besloten om het bedrijf in tweeën op te splitsen. Dat is dan ook de reden dat tegenwoordig de ketens Aldi Nord en Aldi Süd bestaan.

Door de jaren heen heeft Aldi in ieder geval een indrukwekkende groei doorgemaakt. Dat is niet alleen het geval in ons land en in Duitsland, maar ook zeker in België. In België vind je ook vrij veel winkels van deze supermarktketen terug, waarin je dus van zeer scherpe prijzen kunt genieten. Bovendien is het aanbod van Aldi door de jaren heen ook steeds uitgebreider geworden.

Ben je in België en wil je daar naar een vestiging van Aldi toe? Dan heb je dus voldoende mogelijkheden; check de website van Aldi België voor een compleet overzicht van alle winkels in België. Je kunt hierbij ook direct filteren op locatie, waardoor je direct de dichtstbijzijnde winkel kunt vinden.

Online kun je ook het assortiment van Aldi België inzien. Het valt dan al direct op dat het aanbod maar deels te vergelijken is met het aanbod van Aldi Nederland. Feit is dat in zowel België als in ons land de focus ligt op het aanbieden van voordelig geprijsde artikelen.

Heb je vragen? Om in contact met Aldi België te kunnen komen, kun je het beste online een contactformulier invullen. Ook kun je langsgaan in één van de winkels om jouw vragen te stellen.