Tuunte

Tuunte folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Tuunte

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Suitable
Zeeman
Bristol
Zalando
H&M
Michael Kors
Ulla Popken
Norah
Mango
Topshop
Bonita
ABOUT YOU
Accessorize
Bonprix
ZARA
Wolford
Primark
C&A

Populaire folders

Over Tuunte

In het jaar 1919 wordt in Winterswijk een weverij onder de naam Tuunte opgericht. In deze weverij worden onder meer lakens, theedoeken en handdoeken vervaardigd. De weverij blijft zich lange tijd hiermee bezig houden, totdat het jaar 1971 aanbreekt. In dat jaar opent het merk namelijk een eigen kledingwinkel. De weverij zelf ging steeds slechter draaien, dus het was tijd om het over een andere boeg te gooien.

De keuze voor een kledingwinkel pakt bijzonder goed uit. Al in 1973 wordt de 2e kledingwinkel geopend, waarna door de jaren heen ruim 40 winkels geopend worden. In het jaar 2017 slaat het noodlot toe; Tuunte gaat verlies, maar kan met een totaal van 24 winkels wel een doorstart maken door een investeerder. Dit zorgt er uiteindelijk voor dat Tuunte op dit moment nog steeds een gewaardeerd bedrijf in de mode-industrie is. Hierbij ligt de focus met name op betaalbare items.

Dit is ook iets wat je duidelijk terug ziet in de webshop van het bedrijf. In de webshop kun je kiezen tussen ‘Dames’, ‘Heren’, ‘Jongens’, ‘Meisjes’, ‘Baby’ en ‘Accessoires’. Ongeacht voor welke categorie je kiest, geniet je van een uitgebreid én divers aanbod. Dit bedrijf doet er in ieder geval alles aan om betaalbare mode aan te bieden.

De gewenste artikelen kun je direct via de webshop bestellen. Je doet hierbij in feite een reservering, waarbij je aan kunt geven in welke winkel je de items op wilt halen. Op het afgesproken tijdstip kun je de items vervolgens in die Tuunte winkel ophalen. Op de website van Tuunte vind je een compleet overzicht van de winkels van dit merk in ons land.

Voor vragen kun je een mailtje sturen naar [email protected] of bellen naar 0543 54 6666. De klantenservice van Tuunte is op werkdagen bereikbaar van 08.00 tot en met 17.00 uur.