Lounge by Zalando

Lounge By Zalando folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Lounge By Zalando

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Suitable
Zeeman
Bristol
Zalando
H&M
Michael Kors
Ulla Popken
Norah
Mango
Topshop
Bonita
ABOUT YOU
Accessorize
Bonprix
ZARA
Wolford
Primark
C&A

Populaire folders

Tips voor Lounge By Zalando korting

Folder Zalando Lounge

Kleding kopen is leuk maar je wilt er niet altijd zelf voor naar de winkel gaan maar ook wel eens gewoon lekker rustig thuis wat uit kunnen zoeken. En als je er dan ook nog eens leuke korting op krijgt is dat uiteraard altijd mooi meegenomen. Nu kent iedereen toch Zalando wel als grote aanbieder van kleding, schoeisel en accessoires waarbij je als je een pakket ontvangt de bezorger vaak gillend begroet uit blijdschap. Maar wist je ook al dat Zalando een speciale site en webshop heeft onder de naam Zalando Lounge?

Registreer eerst je gegevens op de website

Bij Zalando Lounge kun je terecht voor leuke en trendy spulletjes met hoge korting. Om hiervoor in aanmerking te komen dien je je eerst in te schrijven via de website. Je wordt dan lid van Zalando Lounge en kunt iedere dag gebruik maken van nieuwe aanbiedingen en bekijken wat er allemaal met korting wordt aangeboden. Wil je een nog snellere manier gebruiken om de aanbiedingen te zien? Dan kun je je aanmelden als lid en daarna inloggen op een andere manier dan via de site. Je kiest dan bijvoorbeeld voor de app van Zalando Lounge, inloggen via Facebook, via Apple of via Gmail. Deze manieren geven allemaal toegang tot hetzelfde maar werken wel net even sneller dan via de site.

Outlet voor het hele gezin

Zalando Lounge is een outlet waar je met het hele gezin terecht kunt voor leuke kleding, schoenen en diverse accessoires. Voor jezelf maar ook om je woning mee in te richten. Omdat in de mode de trends nog wel eens snel willen veranderen is het aanbod op Zalando Lounge ook vaak verschillend. Heel slim is dus om regelmatig een kijkje te nemen wat er weer allemaal voor nieuws wordt aangeboden.

Kies voor het gebruik van vouchers voor hoge kortingen

Wil je nog meer gebruik maken van kortingen? Dan is dit bij Zalando Lounge mogelijk. Als je eenmaal aangemeld bent en inlogt, krijg je kortingscodes die wel een korting tot 75% kunnen opleveren toegestuurd. Zo kun je extra korting krijgen met vouchers voor bepaalde kledingstukken, voor kleding uit een specifiek seizoen enzovoort. Dit varieert nog wel eens. De vouchers zijn alleen voor klanten die geregistreerd zijn bij Zalando Lounge. Als je elders een code hebt gevonden, dan kun je die er dus niet voor gebruiken. Om precies te weten wat er kan en wat mogelijk is, lees je het beste even de voorwaarden door op de site van Zalando Lounge. Weet jij meteen waar je aan toe bent en kun je de geldige vouchers inwisselen als je wat bestelt.

Doe de nodige ideeën en inspiratie op

Op de site van Zalando Lounge kun je natuurlijk al de nodige inspiratie opdoen als je een kijkje neemt in de webshop. Dit is echter nog lang niet alles. Wil je tips & tricks, ideeën opdoen en precies weten wat de laatste trends zijn? Kijk dan eens onder het kopje Magazine dat je op de website vindt. Hieronder vind je tal van magazines maar ook artikelen over van alles en nog wat die je kunt lezen. En die natuurlijk allemaal met mode en trends te maken hebben. Vergeet geen enkele post te lezen zodat je echt van alles op de hoogte bent en blijft. Kijk ook regelmatig want er komen steeds nieuwe posts bij. Zalando Lounge heeft tevens een eigen Fashion Guide waarin je alle nieuwe trends kunt ontdekken.

Nooit meer wat missen doe je zo

Wil je echt helemaal geen enkel nieuwtje van Zalando Lounge meer missen en altijd als eerste op de hoogte worden gesteld van aanbiedingen, acties en nieuwe trends en producten? Dan is social media daar enorm handig voor want alles gaat in een rap tempo viral. Zalando Lounge is actief op Facebook, Instagram, Pinterest en Google+ dus keuze genoeg om de aanbieder daar te volgen. Deel berichten met anderen, laat je eigen ervaringen achter en raadpleeg die van andere mensen ook eens. Zo kom jij nog meer te weten over Zalando Lounge.

Aanbiedingen zijn exclusief voor geregistreerde klanten van Zalando Lounge

Houd er wel rekening mee dat je je altijd eerst dient te registreren bij Zalando Lounge om gebruik te kunnen maken van aanbiedingen en alles in de Sale of Outlet te kunnen bekijken. Anders werkt het gewoonweg niet. De aanbiedingen zijn allemaal exclusief voor geregistreerde klanten en zonder eerst aanmelden en daarna inloggen op de door jouw gewenste manier is kijken en bestellen niet mogelijk. Het is niet alleen exclusief voor klanten maar blijft het op die wijze dus ook.

Over Lounge By Zalando

Al enkele jaren lang is Zalando één van de meest populaire webshops in Nederland. Dit bedrijf blijft absoluut niet stilstaan, maar is continue bezig met het bedenken van nieuwe concepten. Het levende bewijs daarvan is Lounge by Zalando (voorheen Zalando Lounge).

Zalando Lounge is de zogeheten shopping club van Zalando. Binnen deze lounge heb je elke dag de keus uit aanbiedingen met tot 75% korting. Deze aanbiedingen zijn slechts enkele dagen beschikbaar, waardoor het aan te raden is om de aanbiedingen regelmatig bij te houden. Je kunt hiervoor de Zalando Lounge app downloaden; deze app is voor alle smartphones en tablets beschikbaar.

Na het bestellen van de aanbiedingen kan de levering tot maximaal 6 weken duren. Ondanks de lange levering geniet je dus wél van onwijs lage prijzen. De kortingen in de app van Zalando Lounge kunnen oplopen tot 75%. Dat is dan ook één van de redenen waarom al veel mensen de app hebben gedownload. Zalando Lounge is momenteel actief in meer dan 12 landen. In deze 12 landen hebben al meer dan 15 miljoen mensen de app gedownload.

Als je de producten eenmaal binnen gekregen hebt, heb je vervolgens 14 dagen de tijd voor een eventuele retournering. Deze retournering is volledig gratis; dat geldt niet voor de verzending. Als je producten via de app gaat bestellen, zie je direct erbij staan wat de verzendkosten zijn. Als je niet tevreden met de ontvangen artikelen bent, kan je hiervoor een gratis retourlabel betalen. Je betaalt dsu alleen voor de verzendkosten en niet voor eventuele retourkosten.

Wil je graag meer informatie over Zalando Lounge? Of heb je specifieke vragen over de app, de voorwaarden of de producten? De klantenservice van Zalando Lounge is op werkdagen bereikbaar tussen 07.00 en 20.00 uur. Je kunt hiervoor een online contactformulier invullen of bellen naar 0800 022 71 43.