Discus

Discus folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Discus

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Welkoop
Zooplus
Pets Place
Boerenbond
Discus
Jumper
Animal Center
Dierspecialist
Pets&Co
ECOstyle
Andy's dierensuper
Aware pet products
Baas en beest
Bloombird
Brekz
Brokkensuper
De huisdiersuper
Dewinkelvoorhuisdieren nl

Populaire folders

Populaire Discus winkels

Discus weetjes en feiten

 1. Bij Discus ben je aan het juiste adres voor alles wat met dieren te maken heeft
 2. Discus heeft een populaire webshop, maar heeft ook ruim 90 winkels in ons land
 3. De firma Discus werd al in de begin jaren 60 van de vorige eeuw opgericht
 4. Op dit moment is Discus een zogeheten coöperatieve organisatie met meer dan 90 aangesloten dierenspeciaalzaken
 5. In het aanbod van Discus vind je producten voor honden, katten, knaagdieren, vogels, vissen en boerderijdieren
 6. Op de website van Discus vind je een compleet overzicht van alle winkels in ons land
 7. De winkels van Discus zitten in ieder geval door het gehele land verspreid
 8. Als je online een Discus account aanmaakt, maak je het plaatsen van bestellingen nóg makkelijker voor jezelf
 9. Voor het versturen van bestellingen maakt Discus gebruik van PostNL
 10. In de Discus winkels kun je terecht voor advies van de deskundige medewerkers
 11. De prijzen in de Discus winkels en webshop kunnen verschillen, aangezien alle zelfstandige ondernemers zelf hun prijzen mogen bepalen
 12. Je kunt Discus volgen via YouTube, Twitter, Instagram en Facebook
 13. Met de Discus nieuwsbrief blijf je op de hoogte van alles wat met deze coöperatieve organisatie te maken heeft
 14. In de webshop van Discus betaal je met onder meer iDeal, PayPal, AfterPay en creditcard
 15. De webshop van Discus beschikt over de gewenste keurmerken
 16. In het aanbod van Discus vind je producten van de beste merken terug
 17. Als je voor meer dan 50 euro bij Discus online bestelt, is de verzending volledig gratis
 18. Het is ook mogelijk om de online bestelde producten af te halen in één van de Discus winkels
 19. De klantenservice van Discus is bereikbaar op 0800 347 2876, [email protected] en 06 868 25 888 (Whatsapp)
 20. Ook voor algemene vragen over jouw huisdier kun je contact opnemen met Discus
 21. Op de website van Discus vind je veel inspiratievolle en informerende blogartikelen en video’s
 22. Voor onder meer konijnen, cavia’s en hamsters kun je ook bij Discus terecht
 23. Door één van de infogidsen van Discus te downloaden, kun je allerlei kennis over bepaalde diersoorten op doen
 24. Door een Discus account aan te maken, kun je een online verlanglijstje aanmaken
 25. De naam Discus is te danken aan het werkwoord ‘DISCUSsiëren’; dat is namelijk iets wat de oprichters van dit bedrijf in de jaren 60 deden
 26. Discus stunt regelmatig met aanbiedingen, welke in de webshop onder het kopje ‘Sale’ vindt
 27. Het aanbod per Discus winkel verschilt; alle Discus ondernemers bepalen namelijk zelf hun assortiment

Tips voor Discus korting

Discus folder

Discus is een organisatie met ruim 100 aangesloten dierenspeciaalzaken. Zelfstandig ondernemers leiden deze Discus winkels en hebben een vooruitstrevende en kritische blik, gecombineerd met oprechte liefde voor dieren. Bij Discus en haar medewerkers is kennis van dieren en producten van het hoogste niveau. Er wordt dan ook altijd gestreefd naar gezonde en blije huisdieren. De medewerkers willen jou graag voorzien van het beste advies en doen hun best om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn. Mede dankzij het complete assortiment en de deskundige ervaring van medewerkers wordt jouw bezoek aan een Discus winkel altijd een fijne belevenis voor jou en je huisdier.

Alles over de folder van Discus

Heb je de folder van Discus niet per post ontvangen, bekijk hem dan digitaal. Op de website onder het kopje klantenservice kun je de folder digitaal openen en er doorheen bladeren. Wil je nooit iets missen van komende acties en aanbiedingen, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Op die manier word je per e-mail regelmatig van interessante informatie voorzien. De Discus folder wordt altijd kleurrijk vormgegeven, waardoor het een feestje is om deze te lezen. Er staan allerlei kortingsacties in, zodat je eten of verzorgingsproducten voor je huisdier(en) voor een mooie prijs scoort. Overigens zijn alle aanbiedingen ook online zichtbaar in de webshop van Discus.

Het assortiment op de website

Op de website van Discus kun je online shoppen. De website is onderverdeeld in verschillende categorieën: honden, katten, knaagdieren, vogels, boerderij, vissen. Dit zorgt ervoor dat de website overzichtelijk ingedeeld is en dat je als klant snel kunt vinden waar je naar op zoek bent. Iedere categorie bestaat uit verschillende productgroepen. Zo vind je er niet alleen voeding voor je huisdier, maar ook snacks, verzorgingsproducten, halsbanden/riemen, manden en kussens, drinkbakken, speelgoed en eventueel kleding. Bovendien is ieder product in de webshop voorzien van een duidelijke productomschrijving, zodat je als klant weet wat je koopt. Ook is het mogelijk een beoordeling achter te laten en te zien wat de geschatte levertijd per product is.

Waarom Discus de juiste keuze is?

Wil je weten waarom Discus nu de juiste keuze is? Dat komt doordat Discus altijd deskundig advies geeft aan haar klanten. De fysieke winkel blijft een belangrijke bron van persoonlijk contact tussen Discus en haar klanten. Daarnaast streeft Discus naar een compleet assortiment. Bij het samenstellen ervan, wordt er gelet op de compleetheid, exclusiviteit en kwaliteit van de producten en het assortiment. Bij Discus vind je de beste en meest gezonde producten voor je huisdier. Discus staat ook voor service, deskundigheid en oprechte liefde voor dieren. Haar dierenkennis is van het hoogste niveau. Bovendien zijn de medewerkers betrokken en vinden zij het belangrijk om onderscheidend te blijven. Tot slot is Discus voor iedereen betaalbaar. Je vindt daar de beste kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs!

Download huisdieren infogidsen

Wist je dat Discus ook interessante infogidsen over huisdieren aanbiedt? Deze kun je gratis downloaden op haar website. Zo is er een infogids over Agaporniden, cavia’s, Grasparkieten, hamsters, kanaries, konijnen en ratten. Handig wanneer je een nieuw huisdier neemt, maar ook wanneer je je extra wilt verdiepen in het huisdier dat je al een tijdje hebt. De infogidsen staan vol met leuke weetjes, nuttige tips en een checklist die je erbij kunt houden wanneer je een hamster koopt. Ook staat er allerlei informatie in over voeding, het tam maken van je huisdier, of zij goed samen met soortgenoten gaan of beter alleen kunnen zijn, welk speelgoed zij leuk vinden, hoe het zit met de gezondheidszorg en met welke algemene kosten je rekening moet houden. Heel handig!

Neem contact op met de klantenservice

Heb je vragen terwijl je op de Discus website op zoek bent naar een nieuw product voor je huisdier? Neem gerust contact op met de klantenservice. Stel je vraag via het contactformulier, bekijk de contactgegevens of ontdek of jouw vraag eerder gesteld is. Tussen de veelgestelde vragen worden de meeste vragen namelijk al beantwoord. Stel je je vraag liever via Twitter, dan kan dat ook. En wil je op de hoogte blijven van nieuwtjes rondom Discus, volg dan de Facebookpagina. Wil je nog meer weten over Discus en haar producten? Volg Discus dan ook op Instagram voor interessante foto’s en op YouTube om al haar video’s te bekijken!

Bezoek een van de Discus vestigingen

Bij Discus is niets teveel. Heb je vragen, zit je ergens mee of weet je niet goed wat de beste vervolgstap is in de verzorging van je huisdier? Bij Discus staan de medewerkers klaar om je te helpen. Zij vinden het geen enkel probleem, ook al lijkt jouw vraag nog zo klein of onbenullig. Schroom niet en kom gezellig langs in een van de Discus vestigingen. Dan ga je daarna weer naar huis met een tevreden gevoel én de benodigde kennis en/of producten. Bekijk op de website waar bij jou in de buurt een Discus vestiging te vinden is.

Over Discus

Ben je het trotse baasje van een huisdier? Heb je bijvoorbeeld een schattige labrador, een stoere kat of een altijd vrolijke cavia? Dan ben je bij Discus aan het juiste adres. Deze (online) dierenwinkel omschrijft zichzelf als dé online dierenwinkel met meer dan 90 winkels. Pijlers binnen Discus zijn onder andere deskundig advies, een compleet assortiment en betrouwbare service.

Doordat Discus meer dan 90 winkels heeft, zit er altijd een winkel bij jou in de buurt. Uiteraard kan je ook via de online webshop van Discus de gewenste spullen bestellen. Als je dat vóór 21:00 doet, heb je de producten de volgende dag al in huis. Moet je hier nog bezorgkosten voor betalen? Als je voor meer dan 50 euro bestelt, hoef je géén verzendkosten te betalen. Tevens heb je de mogelijkheid om binnen 30 dagen de ontvangen producten gratis te retourneren. Hiervoor moet het product wel aan de voorwaarden voor retournering voldoen.

Bij Discus vind je eigenlijk alle producten voor honden, katten, knaagdieren, vogels, vissen en boerderijdieren. De producten zijn van de hoogste kwaliteit en bovendien kan je altijd een beroep doen op het deskundige advies van de werknemers.

Als je contact met de klantenservice wenst te hebben, kan je hen op meerdere manieren bereiken. Via een online contactformulier, via Facebook, Twitter, Instagram, via de mail ([email protected]), via de telefoon (0800 – 3472876) en via Whatsapp (06-86 82 58 88). De klantenservice is tijdens werkdagen bereikbaar tussen 08.30 en 17.00 uur.

Als je op de hoogte gehouden wilt worden van alle acties kan je online de folder inzien. Ook is het mogelijk om je via de website van Discus aan te melden voor de nieuwsbrief.