ECOstyle

ECOstyle folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor ECOstyle

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Welkoop
Zooplus
Pets Place
Boerenbond
Discus
Jumper
Animal Center
Dierspecialist
Pets&Co
ECOstyle
Andy's dierensuper
Aware pet products
Baas en beest
Bloombird
Brekz
Brokkensuper
De huisdiersuper
Dewinkelvoorhuisdieren nl

Populaire folders

Tips voor ECOstyle korting

Folder ECOstyle

ECOstyle heeft een missie en dat is om samen de natuurlijke balans van dier en plant te herstellen en te behouden. Hierdoor kan de wereld beter doorgegeven aan de volgende generaties. ECOstyle begon ruim 50 jaar geleden in het ontwikkelen en verkopen van ecologisch verantwoorde producten die een minimum impact hebben op het milieu en de gezondheid. Elk ECOstyle product kan door particulieren en professionals gebruikt worden en zal bijdragen aan het herstel en het behoud van de natuurlijke balans van plant en dier.

Duurzaam aanbod van producten in de webshop van ECOstyle

Alle producten in de webshop van ECOstyle zijn gebaseerd op de slimheid van de natuur. De producten bevatten namelijk werkzame stoffen of natuurlijke processen. ECOstyle kiest enkel voor ecologisch verantwoorde stoffen die daarnaast altijd biologisch afbreekbaar zijn. De producten in de webshop zijn veilig ontwikkeld voor mens, dier en milieu. Je kunt niet alleen producten in de webshop bestellen, maar je kunt ook terecht bij ECOstyle voor handige tips voor het bijhouden van je tuin, balkon of moestuin.

Kijk of er een actuele folder van ECOstyle is

Ben je benieuwd naar de laatste acties van ECOstyle? Alle aanbiedingen vind je in de folder die de winkel regelmatig uitbrengt. Je vindt de allerlaatste folders van ECOstyle op 1Folders.nl. Bij de acties staat altijd duidelijk vermeld hoe lang de actie nog geldig is. Staat er geen folder online, bekijk dan altijd even de website van ECOstyle. Zijn er actuele aanbiedingen, dan staat ze er zeker op vermeld.

Informatie, tips en producten

De webshop van Ecostyle is erg overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Op de homepagina Gazon, Moestuin of Problemen & Plagen. Op deze pagina’s vind je veel informatie, tips en producten. Uitgewinkeld? Dan kun je je gewenste items in je winkelmandje plaatsen. Elk product is voorzien van een handige omschrijving waar je de specificaties kunt lezen. Verder is de productomschrijving ook voorzien van handige tips hoe je het product het beste kunt gebruiken.

Maak eenvoudig een account aan als je een bestelling doet

Wil je een product bestellen bij ECOstyle? Maak dan eenvoudig een account aan in de webshop. Vul je persoonlijke gegevens op, zoals je naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres. Kies een gebruikersnaam en een wachtwoord en hiermee kun je altijd en overal inloggen op de ECOstyle website. Wil je in de toekomst een nieuwe bestelling bij ECOstyle plaatsen, dan is dit snel voltooid met je eigen account.

Mis nooit meer een aanbieding met de nieuwsbrief van ECOstyle

Wil je nooit meer een aanbieding van ECOstyle missen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief bevat de leukste acties, aanbiedingen en handige tips. Je kunt je eenvoudig aanmelden voor de nieuwsbrief door je e-mailadres op te geven. Je kunt snel de eerste nieuwsbrief in je mailbox verwachten.

Vragen over bestellen, betalen en leveren op de FAQ-pagina

Geïnspireerd door de producten van ECOstyle, maar heb je nog een vraag? Of ben je benieuwd naar de betaling, bezorging of retournering bij ECOstyle? Bekijk dan de handige pagina met veelgestelde vragen die je op de website kunt vinden. Hier vind je diverse populaire onderwerpen, zoals bestellen en levering. Staat je vraag ertussen, dan heb je razendsnel antwoord op je vraag. Is dit niet het geval, dan kun je terecht bij de ECOstyle klantenservice.

Zo neem je contact op met de ECOstyle klantenservice

Heb je een vraag, opmerking of wens voor ECOstyle? Dan kun je uiteraard de klantenservice contacteren. Je kunt als eerste terecht op de FAQ-pagina. Staat je vraag hier niet tussen, dan kun je de helpdesk contacteren. Een klantenservicemedewerker zit voor je klaar tussen 08:00 en 17:00 uur voor al je vragen. Wil je meer weten over de producten van ECOstyle of over de bestelvoorwaarden? Dan kun je mailen of bellen.

Over ECOstyle

In 1967 was de heer Jan Zwart al nadrukkelijk met duurzaamheid bezig. Uiteindelijk besloot hij om in dat jaar, samen met drie compagnons, een eigen onderneming te starten. Met die onderneming gingen zij zich richten op het verhandelen van landbouwproducten op natuurlijke basis. In de landbouwindustrie had Jan Zwart al de nodige ervaring, aangezien hij actief was in de aardappelhandel.

Tijdens zijn carriere in de aardappelhandel merkte hij op dat er héél veel chemicaliën gebruikt werden. Dat moest anders was zijn gedachte. Op dit moment kan zeker vastgesteld worden dat het inderdaad anders kon. Het bedrijf ECOStyle is namelijk uitgegroeid tot één van de grootste aanbieders van natuurlijke landbouwproducten. Dit zijn landbouwproducten die onschadelijk voor grond en milieu zijn. Hedendaags is deze onderneming overigens nog steeds in handen van de familie Zwart.

In de webshop van ECOStyle kan je het uitgebreide assortiment inzien. Dit uitgebreide assortiment is daarbij onderverdeeld in de volgende categorieën: Tuin, Tuin advies, Dier, Dier advies, Professional en Professional advies. Per categorie vind je een divers aanbod van natuurlijke producten. Natuurlijke producten waarmee je bijvoorbeeld het gras kunt bemesten, waarmee je jouw moestuin kunt onderhouden en waarmee je dieren in jouw tuin kunt verjagen.

Bestel je voor minder dan 50 euro? Dan betaal je 4,99 euro aan verzendkosten. Bestel je uitsluitend natuurlijke vijanden en proefzakjes? Dan wordt de bestelling geheel gratis verstuurd (brievenbuspakketje). Bestel je voor méér dan 50 euro? Ook dan is de verzending volledig gratis. De bestelde artikelen kan je vervolgens binnen 3 werkdagen op het gewenste adres verwachten.

Vervolgens heb je 14 dagen de tijd om de producten te retourneren. Let wel op: deze mogelijkheid tot retourneren geldt niet voor alle producten. Lees goed de algemene voorwaarden van ECOStyle door.

Heb je daar vragen over? Je kunt bellen naar 0516 43 31 31 of mailen naar [email protected]. Deze contactgegevens kan je sowieso gebruiken voor alle vragen die je hebt.