Dierspecialist

Dierspecialist folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Dierspecialist

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Welkoop
Zooplus
Pets Place
Boerenbond
Discus
Jumper
Animal Center
Dierspecialist
Pets&Co
ECOstyle
Andy's dierensuper
Aware pet products
Baas en beest
Bloombird
Brekz
Brokkensuper
De huisdiersuper
Dewinkelvoorhuisdieren nl

Populaire folders

Tips voor Dierspecialist korting

Folder Dierspecialist

Als je een huisdier hebt, dan zorg je daar uiteraard goed voor. Dit betekent dat je de nodige tijd aan het beestje of de beestjes besteedt, maar ook zorgt voor voldoende en goed voer, de beste medicatie indien nodig en regelmatig een bezoekje brengt aan de dierenarts ter controle en voor entingen. Voor van alles en nog wat dat je dier nodig heeft kun je ook terecht bij Dierspecialist, zowel in de webshop als in de fysieke winkels van deze aanbieder.

Waarvoor kun je bij Dierspecialist terecht?

Bij Dierspecialist kun je in de webshop terecht als je op zoek bent naar producten voor honden, katten, knaagdieren, vogels, vissen en overige dieren. Op de site kun je precies zien wat er allemaal in het assortiment zit en kun je onder andere denken aan voer, speelgoed, snacks, transportmiddelen en medicatie en dat is nog niet alles. Ben je op zoek naar een bepaald product? Kijk dan altijd even of Dierspecialist dit in het assortiment heeft zitten. Zo ja, dan kun je het er altijd snel en eenvoudig bestellen in de webshop.

Weet wat je koopt

Bij elk product dat via de webshop van Dierspecialist verkrijgbaar is, staat een complete productomschrijving. Hierin staat om wat voor product het gaat, waarvoor het geschikt is, wat de samenstelling ervan is en wat er eventueel extra aan is toegevoegd. Er staan ook tips bij en indien mensen dit product reeds voor jou hebben gekocht, hebben ze wellicht een review achtergelaten die je kunt raadplegen. Zo weet je meteen wat zij én hun huisdier ervan vonden en kun je daar je voordeel mee doen.

Ook voor advies

Je kunt overigens ook rechtstreeks op de website diverse reviews vinden die klanten die je voorgingen hebben achtergelaten als je meer informatie wilt hebben. Informatie kun je inwinnen bij Dierspecialist zelf. Dit kan zowel online als in een van de winkels die zijn aangesloten bij Dierspecialist. Online kies je dan onder het kopje Advies voor de diersoort waarover je een vraag hebt en laat je deze achter via het Adviesformulier. Je krijgt dan zo snel mogelijk antwoord van een van de gespecialiseerde medewerkers van de aanbieder.

Waar zijn de vestigingen van Dierspecialist?

Liever met je vraag naar een van de winkels of wil je advies omdat je van plan bent een nieuw huisdier aan te schaffen of loop je tegen een probleem aan? Dan kun je daarmee altijd terecht in een van de fysieke winkels. Er zijn veel winkels aangesloten bij Dierspecialist. Op de website kun je een overzicht op alfabetische volgorde vinden van alle winkels en een kaartje waar deze gevestigd zijn. Klik je op een bepaald filiaal dan krijg je de adresgegevens, de contactgegevens en de openingstijden te zien zodat je weet waar en wanneer je er terecht kunt.

Kijk of je korting kunt krijgen

Heb je wel interesse in spullen die Dierspecialist verkoopt maar met een wat beperkt budget te maken of ben je gewoon gek op aanbiedingen? Kijk dan altijd of er bepaalde aanbiedingen of acties gelden als jij iets wilt kopen. Als er een folder is met aanbiedingen op het moment dat jij wat nodig hebt, dan kun je er zeker van zijn dat je deze online vindt. Dit kan zowel op de site van Dierspecialist zelf als op een site waarop folders van meer aanbieders bij elkaar verzameld staan, zijn.

Zo mis je geen enkel nieuwtje meer en krijg je korting

Wil je geen enkel nieuwtje van Dierspecialist missen en ook nog eens leuke korting krijgen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van deze aanbieder. Dit doe je eenvoudig door je emailadres en naam door te geven via de website. Zo krijg je automatisch de nieuwsbrief in je mailbox. Bovendien levert aanmelden je ook nog eens 10% korting op je eerstvolgende bestelling op dus dat is mooi meegenomen. Je kunt kiezen uit twee verschillende nieuwsbrieven die beide maximaal één keer per week verschijnen. Aanmelden voor allebei kan uiteraard ook als je dat wilt.

Contact opnemen met Dierspecialist

Heb je vragen aan Dierspecialist waarmee je niet terecht kunt in een van de winkels of die bijvoorbeeld over een online bestelling gaan? Dan kun je daarmee altijd contact opnemen met de klantenservice van Dierspecialist. Deze is bereikbaar via verschillende telefoonnummers (kies het juiste nummer afhankelijk van je vraag), de mail en via het contactformulier op de website. Gebruik de manier die jij het makkelijkste vindt en mocht er even niemand opnemen, laat dan je boodschap achter en er wordt zo snel mogelijk contact opgenomen.

Over Dierspecialist

Dé delicatessenwinkel voor huisdieren; met die woorden weet Dierspecialist zichzelf treffend te omschrijven. Dit bedrijf heeft zich volledig gericht op het aanbieden van kwaliteitsproducten voor dieren. Het bedrijf biedt onder meer dierenvoeding, hondenriemen, kattenkrabpalen en konijnenkooien aan. Door het uitgebreide aanbod kan iedereen met één of meerdere huisdieren naar hartenlusten shoppen bij Dierspecialist.

Je kunt hiervoor naar één van de winkels van de Dierspecialist. Deze firma is behoorlijk gegroeid en heeft hedendaags meer dan 60 winkels. Bij deze winkels is er sprake van een zogeheten franchiseformule; ondernemers melden zich aan bij Dierspecialist, waarna ze onder bepaalde voorwaarden een eigen Dierspecialist winkel mogen openen. Deze winkels zitten door het gehele land verspreid. via de website van het bedrijf kan je razendsnel achterhalen waar de dichtstbijzijnde vestiging voor jou gevestigd is.

Het is daarnaast ook mogelijk om via de webshop van Dierspecialist aankopen te doen. In deze webshop kan je kiezen tussen de volgende productcategorieën: Honden, Katten, Knaagdieren, Vogels, Vissen en Overig. Per categorie vind je een gevarieerd aanbod van producten.

Bestel je voor meer dan 50 euro? Dan geniet je van gratis verzending. Bij kleinere orders betaal je 3,99 euro aan verzendkosten. Ook kan je ervoor kiezen om de bestelling gratis af te halen in één van de Dierspecialist winkels. Binnen 30 dagen na ontvangst is het mogelijk om de producten retourneren. Als je de gehele bestelling retourneert, zijn hier geen kosten aan verbonden. Bij een gedeeltelijke retournering dien je de kosten wel zelf te betalen.

Heb je vragen, suggesties of opmerkingen? Je kunt de klantenservice van Dierspecialist op werkdagen tussen 08.30 en 17.00 uur bereiken. Je kunt hiervoor bellen naar 085 9020987, mailen naar [email protected] of een online contactformulier invullen. Ook is het mogelijk om in één van de ruim 60 Dierspecialist winkels je vragen te stellen. Via Facebook en Instagram blijf je op de hoogte van de nieuwste aanbiedingen en producten.