Albert Heijn België

Albert Heijn België folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Albert Heijn België

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Lidl
Albert Heijn
PLUS
ALDI
Dirk
Spar
Jan Linders
Vomar
Ekoplaza
Jumbo
Hoogvliet
Coop
DekaMarkt
Attent
DEEN
Poiesz
Boni
Naanhof

Populaire folders

Over Albert Heijn België

In het jaar 1887 neemt de heer Albert Heijn de kruidenierszaak van zijn vader over. Hij is op dat moment pas 21 jaar, maar is al een ondernemer in hart en nieren. Uiteindelijk weet hij met zijn ondernemerschap al in de eerste jaren een flinke groei door te maken. Onder de naam ‘Albert Heijn’ weet hij al snel een flinke supermarktketen te ontwikkelen. Een groei die in de afgelopen jaren eigenlijk nooit meer afgenomen is.

Ook in het land van onze zuiderburen heeft Albert Heijn haar intrede gedaan. In 2011 werd de eerste vestiging in België geopend, waarna nog vele winkels zouden volgen. Op de Belgische website van de Albert Heijn kun je een compleet overzicht van alle winkels vinden. Je ziet daarbij eigenlijk direct dat de vestigingen met name in het noorden van België te vinden zijn. Hedendaags heeft Albert Heijn België meer dan 55 vestigingen.

Bij deze vestigingen ben je aan het juiste adres voor het doen van boodschappen. Je vindt in de supermarkten een uitgebreid aanbod van de beste merken; zowel het huismerk als de producten van A-merken zijn in het aanbod terug te vinden.

Via de website kun je tevens direct de bonusartikelen inzien. Dit zijn de artikelen die in de betreffende week in de aanbieding zijn. Ook kun je online de actuele folder inzien; daar kun je ook alle aanbiedingen in vinden. Tevens kun je op de website van Albert Heijn België veel inspiratie op doen voor lekkere recepten.

Tot slot is het ook nog mogelijk om online een bestelling te plaatsen. Vul je adres in en kijk direct of er bij jou thuis boodschappen geleverd kunnen worden. Als dat het geval is, kun je met jouw Ah.be profiel direct een bestelling plaatsen.

Heb je vragen? Bel daarvoor naar 0800 77705, stuur een Whatsapp bericht naar +316 83542625 of start een live chat via de website. Uiteraard kun je ook langsgaan bij één van de vestigingen van Albert Heijn België.