Lush

Lush folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Lush

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Douglas
ICI PARIS XL
Hocras
The Body Shop
Oriflame
Mylène
Rituals
Lush
MOOI Parfumerie
Yves Rocher
Parfumado
Sabon
Florale Haircare
Sephora
Parfumswinkel
L'OCCITANE
Mac Cosmetics
Dior

Populaire folders

Populaire Lush winkels

Tips voor Lush korting

Folder Lush

Het Britse bedrijf Lush is opgericht door Mark en Mo Constantine in 1995. Destijds begon het cosmeticabedrijf als Cosmetics to Go en opende de eerste winkel haar deuren in Poole. Lush staat erom bekend dat ze duurzame en diervriendelijke producten maken en verkopen. Je moet hierbij denken aan zeep, bodylotion en verschillende soorten make-up. De naam van het bedrijf werd later veranderd in Lush. Deze naam kwam doordat mensen wereldwijd meededen aan een prijsvraag en zo de nieuwe naam van het Britse bedrijf Lush werd. Er zijn bijna duizend winkels van Lush te vinden verdeeld over 51 landen.

Producten voor veganisten

De producten van Lush zijn vegetarisch en dierproefvrij. De ingrediënten worden onder geen beding op dieren getest. Het grootste gedeelte van de producten die Lush in haar collecties heeft, zijn zonder dierlijke ingrediënten gemaakt. Dit maakt deze producten van Lush dan ook uitermate geschikt voor veganisten. De firma wil het gebruik van plastic ook terugdringen. Daarom is Lush innovatief met de shampoo, bad en massageolie omgegaan. Deze producten zijn namelijk in vaste vorm te verkrijgen. Al deze items worden geleverd in blokken gewikkeld in papier. Wanneer een product wel in een fles of pot geleverd wordt, wordt je als klant ook gestimuleerd deze weer terug in te leveren. Zo kan Lush deze namelijk recyclen.

Op mensen testen

Het bedrijf gelooft in het maken van effectieve producten die gemaakt zijn van biologische groenten en fruit. Daarnaast maakt Lush ook oliën van veilige synthetische materialen. Het bedrijf zorgt er ook voor dat ze enkel ingrediënten aankopen van firma’s die onder geen voorwaarde deze ingrediënten op dieren testen. De producten van Lush moeten natuurlijk wel getest worden voor deze in de schappen belanden. De producten worden door mensen getest die zich vrijwillig aanmelden hiervoor. Alle artikelen uit het assortiment van Lush zijn door henzelf bedacht en geproduceerd. Alles wordt vers gemaakt en op de artikelen staat beschreven wanneer deze gemaakt zijn.

Mens en milieu

De doelstelling is bij Lush om niet alleen de mooiste, beste en veiligste ingrediënten te gebruiken, maar ook materialen waar op een ethische manier aangekomen is. Het inkoopteam van Lush struint hiervoor de hele wereld af en probeert de beste kwaliteit ingrediënten in te kopen. Zo garandeert het bedrijf de topkwaliteit en de ethische verantwoordelijkheid van de producten die ze verkopen. Er wordt altijd rekening gehouden wat het effect op mens en milieu is. Dit stimuleert Lush om verantwoorde beslissingen te nemen op het gebied van materialen en productiemethoden. Wanneer je de producten van Lush aankoopt, weet je dat dit producten zijn die weinig tot geen slechte invloed op mens en milieu hebben.

Winkels

In Nederland zijn 9 vestigingen van de Lush winkels te vinden. Op de website van het cosmeticabedrijf kun je bekijken waar deze precies zitten. Je kunt door een winkel te kiezen alle nodige informatie bekijken. Zo staat er het adres bij en ook het telefoonnummer van de winkel. Tevens kun je hier de openingstijden zien zodat je precies weet wanneer je bij ze binnen kunt lopen. De winkels zijn voornamelijk in het westen en zuiden van Nederland te vinden en je kunt er dus een leuke trip van maken als je uit andere delen van het land komt.

Webshop

Mocht je toch te ver weg van de Lush vestigingen wonen, dan kun je de producten van het merk ook in de webshop bestellen. De gehele collectie staat hier online en hier kun je alles vinden wat je zoekt. Door een items aan te klikken, komt er een productomschrijving tevoorschijn die je kan helpen bij de aankoop. Wanneer je je keuze gemaakt hebt, kun je deze toevoegen aan je winkelwagen. Als je klaar bent met shoppen, kun je middels iDeal, Klarna, PayPal en verschillende creditcards afrekenen. Vanaf €55,- worden je aankopen gratis bij je thuis geleverd, onder dat bedrag moet je €6,- aan verzendkosten betalen. Lush gebruikt PostNL om je aankopen veilig bij je thuis te krijgen.

Nieuwsbrief en folder

Om updates te ontvangen van nieuwe producten, bijeenkomsten en kortingsacties kun je je abonneren op de nieuwsbrief van Lush. Zo krijg je alles gewoon in je postvak in en ben je als eerste op de hoogte. Lush is ook op Social Media te vinden. Je kunt ze volgen op Facebook, Instagram, Youtube, Twitter en Pinterest en kunt hier ook het laatste nieuws, de nieuwste producten en meest actuele kortingsacties van de firma vinden. Om je te informeren over de lopende kortingsacties brengt Lush ook een folder uit. Hierin staan de lopende acties en ook nieuwe producten. Als je deze folder wilt doorbladeren, kun je even naar 1Folders.nl surfen.

Over Lush

Het Britse bedrijf Lush werd in 1995 in Poole opgericht. De totstandkoming van de naam van dit merk is een leuk verhaal; de naam werd namelijk toegezonden nadat de bedenkers een prijsvraag uitgebracht hadden. De winnende inzending zou uiteindelijk de naam van het merk gaan krijgen.

Het bedrijf richt zich op het verkopen van cosmetica artikelen. Onder meer de shampoo bar, de bath bomb, bath art en verpakkingsvrije verzorgingsproducten zijn door Lush uitgevonden. Eén van de kenmerken van dit merk is namelijk dat ze duurzame en diervriendelijke producten produceren en verkopen. De producten zijn bijvoorbeeld nooit getest op dieren.

De producten van Lush kan je onder meer kopen in één van de vestigingen in ons land. Deze vestigingen bevinden zich in Haarlem, Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Rotterdam en Den Bosch. IN Amsterdam zijn zelfs drie vestigingen van het merk te vinden; ook in Utrecht vind je twee vestigingen terug.

Je kunt er ook voor kiezen om de producten in de webshop van Lush te bestellen. Klik in de webshop op ‘Producten’ en je krijgt het gehele assortiment te zien. Alle producten zijn onderverdeeld in de volgende categorieën: Bad & Douche, Gezicht, Body, Haar, Geuren en Cadeaus. Bij de categorie ‘Nieuw’ kan je kennis maken met de nieuwste producten van het merk. Per categorie vind je overigens onwijs veel verschillende soorten producten terug. Onder ‘Body’ vallen bijvoorbeeld voetverzorgingsproducten, deodorant, lichaamspoeders en lichaamsreinigers.

Als je een bestelling in de webshop plaatst, betaal je standaard 6 euro aan verzendkosten. De verzending wordt vervolgens binnen ongeveer 3 werkdagen bij je thuisbezorgd. Niet tevreden? Dan kan je binnen 14 dagen contact opnemen met de klantenservice van Lush. Zij kunnen je verder helpen met het retourneren van de producten. De klantenservice is te bereiken via [email protected], op telefoonnummer 020 638 80 96, via Facebook, via Twitter en via Instagram.