Yves Rocher

Yves Rocher folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Yves Rocher

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Douglas
ICI PARIS XL
Hocras
The Body Shop
Oriflame
Mylène
Rituals
Lush
MOOI Parfumerie
Yves Rocher
Parfumado
Sabon
Florale Haircare
Sephora
Parfumswinkel
L'OCCITANE
Mac Cosmetics
Dior

Populaire folders

Tips voor Yves Rocher korting

Folder Yves Rocher

Yves Rocher is een Frans bedrijf dat is opgericht in 1958. In dat jaar opende de Franse ondernemer Yves Rocher een cosmeticawinkel in het plaatsje La Gacilly in Bretagne. Tegenwoordig is het bedrijf nog steeds in handen van de familie Rocher en is de kleinzoon van Yves Rocher, Bris Rocher, de bestuursvoorzitter van de organisatie. De firma produceert en verkoopt producten op het gebied van cosmetica die gemaakt zijn van plantaardige ingrediënten. Het brede assortiment van het bedrijf bestaat onder andere uit make-up, parfum, huidverzorging, lichaamsverzorging, shampoos, douchegel en nog veel meer.

Natuurlijke producten

Yves Rocher staat bekend om de verkoop van natuurlijke producten die op een verantwoorde manier gemaakt zijn. De artikelen zijn dan ook bijvoorbeeld niet getest op dieren en zijn altijd gemaakt van natuurlijke grondstoffen. De gedachte hierachter is dat het bedrijf wil bijdragen aan een betere leefomgeving voor mens en dier. Daarbij stimuleer Yves Rocher mensen hiermee om na te denken over duurzaamheid en om de verzorging van het uiterlijk te doen zonder dat daarvoor kunstmatige ingrediënten gebruikt worden die schadelijk zouden kunnen zijn voor bijvoorbeeld de huid of het lichaam. Om de producten van Yves Rocher goed te kunnen gebruiken en om meer informatie te krijgen over de artikelen, kun je in de fysieke winkels van het bedrijf om advies vragen bij het aanwezige personeel.

Producten

Het assortiment van Yves Rocher is onderverdeeld in verschillende productgroepen. Zo zijn er artikelen voor het gezicht, make-up, parfum, lichaam en douche en voor de verzorging van het haar. De artikelen zijn voor het grootste deel bedoeld voor dames. Voor heren zijn er ook producten in het assortiment van Yves Rocher te vinden, waaronder verschillende parfums. Zoals gezegd worden alle artikelen op een natuurlijke manier geproduceerd zonder dat daarvoor kunstmatige ingrediënten gebruikt worden. Ook worden de producten niet getest op dieren. Het is ook mogelijk om cadeaubonnen van het merk te kopen. Deze kunnen cadeau gedaan worden waarna de ontvanger de bon kan gebruiken voor aankopen bij het merk.

Foundation

In 1991 werd de Yves Rocher Foundation opgericht. Deze stichting werd opgericht door Jacques Rocher, de zoon van Yves Rocher. Het doel van deze stichting is het behoud van de natuur en biodiversiteit over de hele wereld. Sinds de oprichting is er veel geld gedoneerd aan goede doelen die betrekking hebben op het behoud van bossen, het planten van bomen, het ondersteunen van vrouwen en het helpen van overheden bij het behalen van de ze doelen. Sinds de oprichting zijn er namens de Yves Rocher Foundation bijvoorbeeld wereldwijd meer dan 100 miljoen bomen geplant.

Verkooppunten

Yves Rocher is wereldwijd actief met de verkoop van zijn producten op het gebied van cosmetica en persoonlijke verzorging. In Nederland kun je de artikelen uiteraard via de website van het bedrijf kopen. Daar vind je alle producten die door Yves Rocher op de markt gebracht worden op een overzichtelijke website. Via deze website kun je ook de nodige informatie krijgen over het gebruik en de samenstelling van de artikelen. Verspreid over het land zijn er ook verschillende winkels die je kunt bezoeken. Dit kan onder andere in Assen, Almere, Groningen, Amsterdam, Zwolle, Utrecht, Rotterdam en Den Haag. In de winkels kun je adviezen krijgen over de artikelen die er verkocht worden.

Behandelingen

De winkels van Yves Rocher zijn ook allemaal voorzien van een zogenaamd schoonheidsinstituut. Daar kun je terecht voor verschillende schoonheidsbehandelingen. Deze behandelingen bestaan onder andere behandelingen voor de verzorging van het lichaam, de huid, het gezicht en massages. Hiervoor zijn professionele vakmensen in dienst die jou op de best mogelijke manier kunnen helpen. De experts kunnen adviseren over het gebruik van de juiste producten voor persoonlijke en lichamelijke verzorging. Ook is het mogelijk om adviezen te ontvangen op het gebied van make-up, parfums en alle andere artikelen die in de winkels van Yves Rocher verkocht worden.

Folder

Als je op de hoogte wilt blijven van de producten en artikelen die door Yves Rocher verkocht worden, dan is het verstandig om de website van het bedrijf in de gaten te houden. Daar kun je ook meer lezen over de Yves Rocher Foundation en alle mogelijke ontwikkelingen die betrekking hebben op het bedrijf zelf. Wil je eenvoudig op de hoogte blijven van het nieuws en de nieuwste aanbiedingen, dan kun je ook een aanmelding doen voor de nieuwsbrief van Yves Rocher. Regelmatig worden er door het bedrijf folders uitgebracht waarin aanbiedingen, nieuwe producten en verzorgingsproducten te vinden zijn. Om altijd de meest recente folder van Yves Rocher in te kunnen zien, kun je het best een bezoekje brengen aan 1Folders.nl.

Over Yves Rocher

In 1958 werd in het kleine Franse plaatsje La Gacilly het bedrijf Yves Rocher opgericht. Tegenwoordig is dit bedrijf nog steeds onderdeel van de familie van de oprichter. Opvallend detail daarbij is dat het géén beursgenoteerd bedrijf is, terwijl het wel een miljardenomzet behaald.

Yves Rocher is naar eigen zeggen de expert op het gebied van plantaardige cosmetica. In het assortiment vind je onder andere make-up, parfum, haarverzorgingsproducten, lichaam verzorgingsproducten en allerlei soorten bad- en douchegel terug. Al deze producten bestaan uit natuurlijke grondstoffen en zijn nóóit op dieren getest.

Als je in de online webshop van Yves Rocher een bestelling van meer dan 30 euro plaatst, profiteer je van gratis verzending. Bestel je voor minder dan 30 euro? Dan betaal je slechts 2,95 euro aan verzendkosten. Als je niet tevreden met de artikelen bent, heb je 14 dagen de tijd om deze te retourneren. Je kunt hiervoor het antwoordnummer van Yves Rocher gebruiken; als je dat doet, is de retournering volledig gratis.

Wil je liever de producten bekijken of ruiken? Dan kan je terecht in verschillende Yves Rocher winkels in ons land. In Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Zwolle, Amsterdam, Groningen, Almere en Assen zijn de officiële Yves Rocher winkels te vinden. De aanwezige beauty-experts in deze winkel helpen je graag bij het uitzoeken van de juiste producten. In de bijbehorende schoonheidsinstituten kan je tevens terecht voor een heerlijke behandeling of massage.

Heb je vragen, suggesties of opmerkingen? De klantenservice is op werkdagen van 08.00 tot 21.00 uur bereikbaar op telefoonnummer 035 609 11 22. Op zaterdag is de klantenservice van 08.00 tot 17.00 uur bereikbaar. Ook is het mogelijk om een mailtje te sturen naar [email protected]. Op de website kan je een sectie met veelgestelde vragen vinden; mogelijkerwijs is het antwoord op jouw vraag daar te vinden.