Etro

Etro folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Etro

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Suitable
Zeeman
Bristol
Zalando
H&M
Michael Kors
Ulla Popken
Norah
Mango
Topshop
Bonita
ABOUT YOU
Accessorize
Bonprix
ZARA
Wolford
Primark
C&A

Populaire folders

Over Etro

In 1968 startte een Italiaanse familie met het modemerk Etro. Een merk dat met name vanaf de jaren 80 bijzonder populair werd. Die populariteit was in de basis te danken aan een uniek paisley patroon. Dit is een patroon in de vorm van een grote komma en heeft – bij kledij van Etro – veelal een opvallende kleur. Deze ‘grote komma’s’ tezamen vormen een uniek design. Een uniek design waar Etro nog steeds furore mee weet te maken.

Door de jaren heen heeft Etro ook een flink assortiment weten te creëren. Voor zowel heren als voor dames biedt dit merk een uitgebreid assortiment aan. Binnen het assortiment is niet alleen kleding te vinden, maar ook meerdere soorten accessoires. Meest aansprekende accessoire in het aanbod van Retro zijn toch wel de parfums. Deze parfums zijn in meerdere landen ook ongekend populair geworden.

Wil je graag de producten van Etro aanschaffen? Het is mogelijk via de webshop van Etro. Nadat je in de webshop van Etro de gewenste producten hebt gevonden, kun je deze met enkele klikken op de knop bestellen. Ongeacht wat de orderwaarde is, geniet je bij Etro van een gratis verzending. Het kan echter wel enige dagen duren voordat de bestelde artikelen daadwerkelijk bij je thuisbezorgd worden.

Ben je niet tevreden met de ontvangen artikelen van Etro? Je kunt deze makkelijk en geheel gratis retourneren. Belangrijk hierbij is wel dat je de retourinstructies opvolgt; deze kun je ook op de website van Etro vinden. Etro heeft in ons land helaas geen winkels; in veel andere Europese landen is dat wel het geval.

Wil jij het plaatsen van een bestelling nog makkelijker maken? Dan kun je een persoonlijk Etro account aanmaken. Nadat je ingelogd bent, kun je ook direct contact opnemen met de klantenservice van Etro. Daarvoor kun je echter ook een mailtje sturen naar [email protected].