Specsavers

Specsavers folders

Specsavers Folder

Specsavers Folder

Geldig van 16-05 t/m 30-05

Profiteer nog 12 dagen van deze Specsavers Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste Specsavers aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

Folder bekijken

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Eyelove
Specsavers
Hans Anders
Pearle
Beter Horen
Eye Wish Opticiens
Ray-Ban
Zonnebrillen
Eyes and more
Sunglasses Shop
Vision Direct
Bastiaan optiek
Bos optiek
Broeders brillen
Charlietemple
De brilledoos
De haas opticien
Ergra optiekspecialisten

Populaire folders

Populaire Specsavers winkels

Specsavers weetjes en feiten

 1. Specsavers is een Britse optiek- en audicienketen
 2. In 1984 werd Specsavers opgericht door het echtpaar Doug en Mary Perkins
 3. Doug en Mary wilden een opticien zijn die net zo betrouwbaar was als de lokale opticien, maar met de inkoopkracht van een internationale onderneming
 4. Dit ideaal staat nog steeds in alles centraal wat Specsavers doet
 5. Specsavers staat voor professionele oog- en hoorzorg voor iedereen
 6. Specsavers staat voor opleiding en kennisdeling
 7. Specsavers staat voor waardevolle samenwerkingen
 8. Specsavers staat voor maatschappelijke betrokkenheid
 9. Alle winkels van Specsavers worden gerund in het unieke partnerschap, waarbij optiek-, horen- en retail partners lokaal zelf kunnen ondernemen
 10. Specsavers maakt gebruik van Facebook, Twitter, Instagram en YouTube
 11. Specsavers is een familiebedrijf
 12. Ieder filiaal van Specsavers is eigendom van mensen uit de plaatselijke gemeenschap en wordt ook door hen gerund
 13. Het doel van Specsavers is om in 2035 klimaatpositief te zijn
 14. Specsavers heeft pakweg 40.000 werknemers in dienst
 15. Het logo van Specsavers heeft de kleur groen
 16. Alle Specsavers winkels ondersteunen financieel een huiskamer van het Leger des Heils in de buurt
 17. In 2010 is Stichting Specsavers Steunt in het leven geroepen om lokale initiatieven te ondersteunen
 18. Specsavers is officieel sponsor van de Nederlandse Veteranendag
 19. De vestigingen van deze opticien bevinden zich momenteel over de gehele wereld
 20. Het Nederland hoofdkantoor van Specsavers is gevestigd in Maarssen
 21. Als partner van Specsavers ben je eigenaar van de winkel met een team waarin ieder zijn eigen specialisatie heeft
 22. Specsavers helpt 31 miljoen klanten wereldwijd aan goede brillen en lenzen
 23. Specsavers heeft meer dan 30.000 partners en collega’s
 24. Op alle monturen en glazen biedt Specsavers een kwaliteitsgarantie van 2 jaar
 25. Specsavers biedt 100% tevredenheidsgarantie
 26. Specsavers biedt gratis nazorg
 27. Je kunt altijd bij Specsavers binnenlopen op je bril kosteloos te stellen of te laten schoonmaken
 28. Op de website van Specsavers vind je handige tips voor het onderhouden van je bril
 29. Op de website vind je een overzicht van alle winkels in ons land
 30. Het logo van Specsavers bestaat uit twee groene ‘bollen’ in de vorm van bril
 31. ‘Was nou maar naar Specsavers gegaan’ is al jarenlang de slogan van deze opticienketen
 32. Op de website en in de winkels vind je met enige regelmaat interessante aanbiedingen
 33. Het is niet mogelijk om online een bril of lenzen te bestellen
 34. Ook voor gehoortoestellen ben je bij Specsavers aan het juiste adres
 35. Wereldwijd heeft deze opticien- en audicienketen ruim 30 miljoen klanten
 36. De winkels zijn duidelijk te herkennen aan de groene huisstijl

Tips voor Specsavers korting

Specsavers folder

Het Britse Specsavers is in 1984 opgericht door Doug en Mary Perkins. Het is een optiek- en audicien keten en in Nederland zijn 144 van de totaal 2.100 winkels te vinden. De gedachtegang van de oprichters was dat ze een lokale opticien wilden zijn die betrouwbaar was, maar dat er wel de kracht van een internationaal inkoopnetwerk achter zat. Dit vooral zodat alle producten van Specsavers wel van topkwaliteit waren, maar wel voor scherpe prijzen aangeboden konden worden. Tegenwoordig is dit nog steeds het geval en staat topkwaliteit voor een betaalbare prijs nog steeds centraal in alle filialen van het bedrijf.

Professionaliteit

Naast kwaliteit is ook professionaliteit heel belangrijk voor de firma. Ze werken daarom enkel met professionals en bieden alle medewerkers cursussen via de Academy. Deze cursussen moeten constant herhaald worden omdat de technologie ook niet stilstaat. Zo weet je in ieder geval dat wanneer je een winkel van Specsavers dat je in goede deskundige handen bent en zul je op een professionele manier geholpen worden op het gebied van oog- en oorzorg. Door het slimme inkoopbeleid van Specsavers kun je de mooiste merken voor een hele mooie prijs krijgen en de goede service is dan ook nog een extra voordeel.

Breed assortiment

Het aanbod van Specsavers is ontzettend uitgebreid. Je kunt kiezen voor hoogwaardige monturen van topmerken en kunt ook nog eens slim winkelen bij de optiek en audicien keten. Zo krijg je altijd de 2e bril gratis bij een bepaald bedrag. Welke stijl je ook hebt, welke kleur ook je favoriet is, bij Specsavers kun je absoluut slagen. Ook voor hoortoestellen zit je bij Specsavers goed. Hier zijn ze ook gespecialiseerd in en je vindt de nieuwste technologische snufjes op dat gebied in de winkels. Alles om jou nog beter te laten horen en je weer te laten (mee)genieten van het leven.

Oogmeting en hoortest

Als je niet weet welke sterkte je moet hebben of is je huidige bril niet meer helemaal naar wens, dan kun je een oogmeting laten doen. Deze wordt bij Specsavers gratis voor je gedaan en is in een mum van tijd geregeld. Het is verstandig om je ogen elke 2 jaar te laten controleren, zo kun je namelijk op tijd problemen met je zicht voorkomen. Zo’n oogmeting wordt bij Specsavers gedaan door een gediplomeerde opticien en kun je erop rekenen dat dit professioneel en deskundig gedaan wordt. Ook voor een hoortest kun je bij Specsavers aankloppen. Ook dit wordt enkel door professionals uitgevoerd zodat je een nauwkeurig resultaat krijgt.

Afspraak maken

Er zijn verspreid over Nederland veel winkels van Specsavers te vinden. Er zit altijd wel een vestiging bij jou in de buurt en je kunt er zo even naar binnen lopen. Voor een oogmeting of hoortest is wel een afspraak nodig en deze kun je online maken of door even te bellen met de desbetreffende vestiging. Zo weet je zeker dat de opticien alle tijd voor je heeft en je met een goed gevoel de winkel weer uitstapt. De medewerkers in de winkels kunnen je ook in stijladvies voorzien. Sommige monturen zullen beter bij je gezichtsvorm passen dan andere en de medewerkers van Specsavers weten precies wat bij jou perfect zou staan.

Webshop

Ook online kun je shoppen bij Specsavers. De webshop omvat de gehele collectie en bij elk artikel staan meerdere foto’s en een 3D video. Verder is het ook mogelijk om een bril bijvoorbeeld virtueel te passen. Er wordt dan een gezichtsscan gemaakt en dan krijg je de bril als het ware “op”. Door hier gebruik van te maken, hoef je niet perse naar de winkel toe als je je sterkte al wel weet. Zo kun je gewoon online je nieuwe bril kopen. Deze ontvang je dan in 7 tot 10 dagen bij je thuis. Ook lenzen kun je online bestellen, maar dit is natuurlijk alleen handig als je precies weet welke lenzen je moet hebben.

Winkelzoeker en folder

Om te weten welke winkel van Specsavers bij je in de buurt is, kun je de winkelzoeker op de webpagina gebruiken. Je vult gewoon je plaats of postcode in en de hele lijst met winkels komt op je scherm te staan. Door een winkel aan te klikken, krijg je het adres en telefoonnummer te zien. Ook kun je dan met de “maak een afspraak” knop direct een afspraak maken in de gekozen winkel. Voor het laatste nieuws over de winkelketen kun je het beste even op de website of Social Media kanalen kijken. De aanbiedingen van Specsavers staan eveneens op de website en de folder is onder andere in te zien op 1Folders.nl.

Over Specsavers

Voor het kopen van een nieuwe bril kan je bij meerdere ketens in Nederland terecht. De welbekende keten Specsavers is ongetwijfeld één van de grootste en meest populaire keten. Bij Specsavers ben je aan het juiste adres voor het kopen van brillen, lenzen en/of zonnebrillen. Maar, ook op het gebied van hoorzorg is Specsavers uiteraard de aangewezen partij.

Het van origine Britse bedrijf werd in 1984 opgericht door het Britse echtpaar Doug en Mary Perkins. Zij richtten zich vanaf het begin op de optiek en audicienwereld. Door de jaren heen heeft Specsavers het aanbod uit weten te breiden, waardoor je tegenwoordig voor allerlei brillen en hoorzorg bij Specsavers terecht kan.

Je kunt hiervoor naar één van de vele winkels van de keten. Deze winkels bevinden zich door het gehele land en de gespecialiseerde medewerkers staan graag voor je klaar. Zij kunnen onder andere een oog- en/of hoormeting uitvoeren. Uiteraard kunnen zij je vervolgens ook van perfect advies voorzien. Om precies te zijn heeft Specsavers in Nederland ruim 140 winkels.

Via de webshop is het mogelijk om lenzen, zonnebrillen en brillen te bestellen. De exacte leveringsvoorwaarden verschillen per product. Bij de lenzen en brillen op sterkte is het bijvoorbeeld noodzakelijk om de juiste sterktes te vermelden. Deze producten zijn vervolgens maatwerk en hebben derhalve ook strikte retourvoorwaarden. Het is dan ook wellicht het handigste om dergelijke producten in een Specsavers winkel aan te schaffen.

Heb je vragen/opmerkingen/suggesties? In dat geval kan je de veelgestelde vragen op de website raadplegen. Ook is het mogelijk om een mailtje te sturen naar [email protected] of een belletje te plegen naar 088 808 1240. De klantenservice is van maandag t/m zaterdag bereikbaar van 08.30 uur tot 18.00 uur. Via het Facebook-, Twitter- en Instagram account is het ook mogelijk om in contact te komen met het bedrijf.