Eye Wish Opticiens

Eye Wish Opticiens folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Eye Wish Opticiens

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Eyelove
Specsavers
Hans Anders
Pearle
Beter Horen
Eye Wish Opticiens
Ray-Ban
Zonnebrillen
Eyes and more
Sunglasses Shop
Vision Direct
Bastiaan optiek
Bos optiek
Broeders brillen
Charlietemple
De brilledoos
De haas opticien
Ergra optiekspecialisten

Populaire folders

Populaire Eye Wish Opticiens winkels

Tips voor Eye Wish Opticiens korting

Folder Eye Wish Opticiens

Eye Wish Opticiens is een landelijke keten van opticiens die klaar staan voor klanten voor de verkoop van brillen, lenzen en zonnebrillen. In de meer dan 260 filialen van het bedrijf kunnen klanten terecht voor een oogmeting en om advies te krijgen over goed zicht. Uiteraard kan er hulp worden geboden bij het uitkiezen van een bril of lenzen zodat het zicht juist verbeterd wordt. In de winkels van Eye Wish Opticiens zijn meer dan 1000 werknemers actief die dagelijks zorgen voor de klanten die bij de filialen binnenstappen. Naast het uitvoeren van oogmetingen, verkopen van lenzen, zonnebrillen en gewone brillen; kunnen klanten ook terecht bij de winkels voor reparaties aan hun bril.

Geschiedenis

De geschiedenis van Eye Wish Opticiens gaat terug naar het jaar 1934. In dat jaar opent Roel Groeneveld in het centrum van Dordrecht een opticienzaak. De winkel is een succes en door dit succes kan het bedrijf groeien en uitbreiden naar andere delen van het land. De keten bestaat dan voornamelijk uit zelfstandige opticiens die samenwerken. In 2001 worden de opticiens overgekocht door een internationaal bedrijf dat gespecialiseerd is in optiek en actief is in meerdere landen. Een andere optiekketen die hierbij is overgenomen is de keten Het Huis. In 2012 wordt de naam van het bedrijf veranderd naar Eye Wish Opticiens.

Assortiment

De winkels van Eye Wish Opticiens hebben een breed assortiment van producten op het gebied van optiek. Alle artikelen zijn ook online te bestellen via de webwinkel van het bedrijf. Via de website en in de winkels is het onder andere mogelijk om brillen, zonnebrillen, lenzen en glazen te kopen. Gewone brillen die in het assortiment zijn opgenomen kunnen voorzien worden van enkelvoudige glazen, multifocale glazen of glazen die geschikt zijn om mee naar een beeldscherm te kijken. Om ervoor te zorgen dat de glazen ook met de juiste sterkte geleverd worden in de bril die je aanschaft, is het daarvoor wel noodzakelijk om een bezoek te brengen aan de winkel voor het laten uitvoeren van een oogmeting.

Dienstverlening

Om ervoor te zorgen dat iedereen goed zicht heeft, worden klanten in de winkels van Eye Wish Opticiens zo goed mogelijk geholpen door de vakmensen die daar werkzaam zijn. Als klant kun je bij het bedrijf binnen lopen, al dan niet op afspraak, voor een oogmeting. Tijdens deze oogmeting wordt er gekeken naar het zicht en naar de conditie van de ogen. Aan de hand van deze meting zal de opticien jou het best mogelijke advies geven met betrekking tot het kopen van een bril of contactlenzen. Omdat iedereen graag met een leuke bril wil rondlopen die ook past bij zichzelf, geven de opticiens ook stijladvies.

De beste hulp

Het is voor Eye Wish Opticiens belangrijk dat klanten op de best mogelijke manier geholpen kunnen worden. Een bril is immers een onderdeel van een dagelijkse outfit en het belangrijkste dat de klant nodig heeft is goed zicht. Als het mogelijk is om gebruik te maken van een vergoeding voor het aanschaffen van een nieuwe bril of nieuwe glazen bij de zorgverzekering, dan wordt er door het personeel ook hulp geboden bij het regelen van deze zogenaamde zorgkorting. Kom je op afspraak voor het uitkiezen van een bril of voor een oogmeting, dan word je als klant altijd persoonlijk geholpen en te woord gestaan door een gediplomeerd opticien.

Webwinkel en winkels

De producten en diensten die door Eye Wish Opticiens aangeboden worden zijn verkrijgbaar via de website van het bedrijf in de webshop. Daar kun je als klant terecht voor het kopen van onder andere brillen, zonnebrillen en contactlenzen. Producten die via de website besteld worden zullen vervolgens thuisbezorgd worden op jouw adres. Voor het beste advies en natuurlijk voor het laten uitvoeren van een oogmeting is een bezoek aan een filiaal van het bedrijf noodzakelijk. Je kunt dan een afspraak maken voor een oogmeting waarna je zo goed mogelijk geholpen en geadviseerd wordt bij het kopen van bijvoorbeeld een bril of contactlenzen.

Nieuwsbrief en folder

Om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen met betrekking tot de aanbiedingen en artikelen die er in de winkels en via de website van Eye Wish Opticiens worden aangeboden, kun je regelmatig een bezoek brengen aan de website of gebruik maken van de nieuwsbrief die door het bedrijf wordt aangeboden. Via de website 1Folders.nl is het mogelijk om alle recente folders en informatie van Eye Wish Opticiens direct in te zien. De folders op de website tonen de nieuwste aanbiedingen en nieuwste producten of diensten die zijn toegevoegd aan het assortiment.

Over Eye Wish Opticiens

Eye Wish opticiens biedt voor een ieder de juiste zichtoplossing aan. Dit is onder andere te danken aan de grootste collectie van brillen, zonnebrillen en contactlenzen. Deze opticienketen stunt regelmatig met forse acties, waaronder 2 brillen voor de prijs van 1.

In ons land is Eye Wish opticiens één van de grotere spelers binnen de wereld van opticiens. Dat is onder meer terug te zien in het aantal winkels in Nederland. In heel Nederland vind je vele vestigingen van Eye Wish opticiens terug. Bij deze winkels ben je aan het juiste adres voor een oogmeting en vervolgens voor het aanschaffen van een bril of contactlezen. Ook voor het aanschaffen van zonnebrillen kan je terecht in de winkels van Eye Wish opticiens.

Op de website van Eye Wish opticiens kan je meer informatie vinden over de verschillende diensten. Je kunt bijvoorbeeld onder het kopje ‘Brillen’ kiezen uit de diensten Eye Wish Totaalscan (oogmeting), Stijladvies, Brillentrends, Doe de Oogscan, Optometrist en Stijltypes. Ook onder de categorieën Brillenglazen, Zonnebrillen, Contactlenzen en Garanties & Verzekering vind je een hoop informatie terug.

De volledige collectie van brillen en zonnebrillen is terug te vinden onder de kopjes ‘Heren’ en ‘Dames’. Voor beide geslachten heeft Eye Wish opticiens een uitgebreid aanbod van trendy en hoogwaardige brillen & zonnebrillen. Ook op het gebied van contactlenzen heeft Eye Wish opticiens meer dan genoeg aan te bieden.

Via de website is het eveneens mogelijk om een afspraak te maken bij één van de winkels. Op het afgesproken tijdstip staat vervolgens één van de gekwalificeerd medewerkers voor je klaar om de oogmeting uit te laten voeren.

Heb je vragen of wil je een suggestie doen? Hiervoor kan je sowieso terecht bij één van de winkels van Eye Wish opticiens. Het is daarnaast ook mogelijk om te bellen naar 0800 27 45 001 of door een online contactformulier in te vullen. Voor alles omtrent Eye Wish@Home contactlezen kan je mailen naar [email protected].