Baja Bikes

Baja Bikes folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Baja Bikes

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

TravelBird
Actievandedag
Corendon
Lidl Reizen
Schiphol See Buy Fly
Thomas Cook
TUI
Travelbags
Kras
Sunweb
Center Parcs
Roompot
Fletcher Hotels
Belvilla
Landal GreenParks
VakantieVeilingen
Eliza was here
D-Reizen

Populaire folders

Tips voor Baja Bikes korting

Folder Baja Bikes

Fietsen is leuk om te doen en het is iets dat Nederlanders al van jongs af aan doen. Heb je een bezoekje gepland aan een stad en wil je deze verkennen met de fiets? Dan is dat vaak een prima manier om dat zo te doen. Als je je eigen fiets dan niet bij je hebt, kun je er tevens voor kiezen er eentje te huren zoals bij aanbieder Baja Bikes.

Wat krijg je als je een fiets bij Baja Bikes huurt?

Als je een kijkje neemt op de site van Baja Bikes dan zie je meteen waarvoor je er terecht kunt. Je kunt er namelijk fietsen huren in tal van steden, zowel in Nederland als in grote steden in het buitenland. Dit betekent dat je een fiets kunt huren om de stad in kwestie te verkennen en daar ook een Nederlandstalige gids bij krijgt, zodat je weet waar je moet zijn en veel informatie krijgt over alles wat je ziet. Fietsen doe je op speciale en veilige routes zodat je zoveel mogelijk ziet en dit ook op een prettige wijze kunt doen. Een dergelijke manier van toerist zijn kun je alleen doen maar het is tevens mogelijk voor groepen. Naast fietstochten kun je er terecht voor wandeltochten door steden mocht je dat liever doen.

Kijk altijd of er een actuele folder is

Als je hier op 1Folders.nl kijkt dan zie je een groot aanbod aan folders staan. Is er op het moment dat jij kijkt een actuele folder van Baja Bikes beschikbaar? Dan kun je er zeker van zijn dat deze ertussen staat. Zo niet, kijk dan op een later tijdstip nog eens of kijk op de site van Baja Bikes zelf voor leuke acties. Indien deze beschikbaar zijn, dan staan ze altijd op de site. De tochten die je kunt ondernemen zijn zeer divers en voor de huur van de fiets betaal je sowieso nooit de hoofdprijs dus dat is mooi meegenomen. Je regelt het vanuit Nederland maar hoeft pas op de plaats van bestemming te betalen als je daar wilt gaan fietsen of wandelen.

Doe ideeën op de met de blogs op de website van Baja Bikes

Wil je nu wel graag een stedentrip inclusief fietstocht doen maar weet je niet zo goed welke bestemming je zult kiezen? Dan kun je via de website van Baja Bikes eerst meer ideeën en inspiratie opdoen. Kijk eens bij de tips die je er vindt voor stedentrips. Hierin vind je allerlei bezienswaardigheden in verschillende steden zodat je voor jezelf kunt bekijken wat je bestemming wordt. Lees zeker ook de blogs door zodat je een stad uitkiest die je altijd al wilde zien of die je in het bijzonder aanspreekt.

Zo mis je geen enkel nieuwtje van Baja Bikes meer

Om geen enkel nieuwtje van Baja Bikes te missen of als eerste te weten wanneer er nieuwe fietstochten beschikbaar zijn en waar dit is, kun je deze fietsverhuurder in steden volgen via social media. Baja Bikes is actief op Facebook, Twitter, Instagram en Pinterest. Stel er je vragen, lees de ervaringen van andere mensen die je reeds voorgingen of laat die van jezelf achter als je een stad op de fiets of te voet hebt bezocht. Je leest er het laatste nieuws want dit doet op social media natuurlijk snel de ronde.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Je kunt je tevens aanmelden voor de nieuwsbrief van Baja Bikes. Hiervoor hoef je alleen maar je naam en emailadres door te geven via de website en je bent ingeschreven. Je ontvangt dan automatisch en maximaal één keer per maand de nieuwsbrief in je mailbox zodat er geen enkel nieuwtje, korting of update meer aan je voorbij gaat.

Neem contact op met Baja Bikes

Heb je vragen aan Baja Bikes? Neem dan even contact op met de klantenservice. Deze is op verschillende manieren bereikbaar. Zo kun je er om te beginnen voor kiezen de chatbot in te schakelen via de website. Kom je er dan nog niet uit of wil je liever op een andere manier contact opnemen? Kies dan voor het sturen van een appje, een berichtje via Facebook of Twitter of stuur een mailtje. De adressen en nummers die je hiervoor kunt gebruiken staan allemaal op de site van Baja Bikes. Als je al een boeking gedaan hebt, daar vragen over hebt of iets wilt veranderen dan doe je dat het makkelijkste door het nummer te contacteren dat je gekregen hebt bij je boeking. Het boeken zelf doe je via de website, Whatsapp, telefonisch of de mail.

Over Baja Bikes

In 2005 werd in Barcelona het bedrijf Baja Bikes opgericht. Dit bedrijf werd door Nederlanders opgericht, waarbij het doel al direct duidelijk was; toeristen de kans geven om deze stad binnen 3 uur op een ontspannen manier te verkennen. Het vervoermiddel daarbij? Juist; een fiets. Nadat dit concept in Barcelona geweldig aansloeg, waren al snel andere Spaanse steden ook aan de beurt. Hedendaags is het bedrijf Baja Bikes over de gehele wereld actief; van New York tot aan Kaapstad en van Bangkok tot aan Buenos Aires.

Als je op de website van Baja Bikes een kijkje neemt, zie je direct een gigantische lijst met steden waarin het bedrijf actief is. Eigenlijk alle grote (toeristische) steden die je maar kunt bedenken, zijn terug te vinden in het aanbod van Baja Bikes. Mocht je op de website de gewenste fietstocht tegenkomen, kan je deze direct via de website boeken. De betaling hoef je niet digitaal te doen; je kunt ter plaatse bij de gids betalen. Handig, toch?

Als je een fietstocht geboekt hebt, kan je deze in een later stadium altijd gratis annuleren. Aangezien deze annulering volledig kosteloos is, loop je eigenlijk geen risico. Bijkomend voordeel is dat je voor de boeking zelf óók geen kosten hoeft te betalen. Nee, je betaalt eigenlijk alleen voor de fietsen en voor de gids.

Bij het boeken via de website moet je goed op de voorwaarden letten. Zo staat bij elke fietstour vermeld hoe lang de tour duurt, waar je je moet melden en welke taal de gids spreekt. In nagenoeg alle gevallen is dat overigens Nederlands.

Mocht je er niet helemaal uitkomen, kan je contact met de klantenservice van Baja Bikes opnemen. Daarvoor bel je naar +34 646 252 199, mail je naar [email protected], stuur je een bericht via Facebook/Twitter of stuur je een Whatsapp bericht naar +34 646 25 21 99. De klantenservice is 7 dagen per week van 09.00 tot 21.00 uur bereikbaar.