Piet Klerkx

Piet Klerkx folders

Piet Klerkx Folder

Piet Klerkx Folder

Geldig van 09-04 t/m 24-04

Profiteer nog 10 dagen van deze Piet Klerkx Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste Piet Klerkx aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

Folder bekijken

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Furnea
Kwantum
Leen Bakker
Jysk
IKEA
Pronto Wonen
Profijt Meubel
Woonboulevard Poortvliet XXL
Rivièra Maison
House for Interior
Trendhopper
vtwonen
fonQ
De Bommel Meubelen
Beter Bed
XOOON
Flying Tiger
Dille & Kamille

Populaire folders

Populaire Piet Klerkx winkels

Piet Klerkx weetjes en feiten

 1. De naam van de winkel Piet Klerkx is de daadwerkelijke naam van de oprichter van deze winkel
 2. In 1929 begon Piet Klerkx zijn eigen woonwinkel in Waalwijk
 3. Het huidige hoofdkantoor van Piet Klerkx in een paar straten verwijderd van de eerste winkel in Waalwijk
 4. In 1960 is Piet Klerkx al zo uitgebreid dat er ook winkels geopend zijn in Maastricht, Almelo, Apeldoorn, Amsterdam en Tilburg
 5. De oprichter Piet Klerkx overlijdt in 1979 naar aanleiding van een ongeluk
 6. De zoon van Piet, Bert, neemt de winkelketen over en steekt er veel energie in
 7. Piet Klerkx is de eerste meubelwinkel in Nederland die door middel van folders en televisiespots reclame maakt
 8. Sinds 1999 is Piet Klerkx online te vinden
 9. Inmiddels heeft Piet Klerkx zes vestigingen en één outlet
 10. Piet Klerkx is onderdeel van De Mandemakers Groep
 11. Piet Klerkx biedt op verschillende gebieden persoonlijk advies aan; interieur, slaap, keuken en badkamer
 12. Afspraken met één van deze adviseurs zijn eenvoudig te maken via de website
 13. Piet Klerkx brengt een magazine uit genaamd Piet’s Magazine met woontrends en de nieuwste collecties
 14. Per bestelling wordt door Piet Klerkx een afleverbijdrage van € 89,- in rekening gebracht
 15. Bij een levering is het alleen mogelijk om met de pin te betalen
 16. In de winkels van Piet Klerkx is het mogelijk om contant te betalen
 17. Bij een bestelling die via de website wordt geplaatst is het mogelijk om met iDEAL en creditcard te betalen
 18. Bij grote orders dient een aanbetaling van 50% gedaan te worden in de winkel
 19. De klantenservice van Piet Klerkx is telefonisch te bereiken
 20. Er zijn aparte klantenservices voor bepaalden onderdelen van Piet Klerkx zoals meubelen, keuken en sanitair
 21. Het afhaalmagazijn van Piet Klerkx is gevestigd in Waalwijk
 22. Piet Klerkx is te vinden op Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest en YouTube
 23. Er werken bij Piet Klerkx op het hoofdkantoor 169 medewerkers
 24. Piet Klerkx biedt ruim 150 merken en 50.000 producten aan
 25. Je kan online eenvoudig de status van de order inzien
 26. Piet Klerkx levert maandag tot en met vrijdag, met uitzondering van feestdagen
 27. Als klant van Piet Klerkx krijg je minimaal 2 jaar kwaliteitsgarantie
 28. Via de website kun je je eenvoudig inschrijven voor de nieuwsbrief
 29. Op de website van Piet Klerkx kun je je eigen badkamer en keuken ontwerpen in 3D
 30. Piet Klerkx geeft op de website aan dat zij gemiddeld een 9,2 ontvangen van hun klanten
 31. Piet Klerkx is een CBW-erkende winkel

Tips voor Piet Klerkx korting

Piet Klerkx folder

De woonwinkel Piet Klerkx heeft een zeer rijke historie en deze gaat terug tot en met 1929. Dat is het jaar dat Piet Klerkx zijn eerste winkel in Waalwijk opent en noemt het bedrijf Piet Klerkx Interieurverzorging. Vandaag de dag is het hoofdkantoor van de woonwinkel slechtst een paar straten van deze eerste winkel vandaan gevestigd. Na de eerst winkel volgde al snel een geschenkenwinkel die door Piet Klerkx zijn vrouw opgericht werd. De firma breidt daarna snel uit en vergaart bekendheid in de hele regio. Al snel heeft Klerkx winkels in Maastricht, Almelo, Apeldoorn, Amsterdam en Tilburg. Eind jaren ‘60 bedenkt Piet Klerkx iets wat vandaag de dag een meubelboulevard heet en noemde het de Woonwereld.

Nieuwe winkelervaring

Na het overlijden van Piet Klerkx neemt zoon Bert het over en dankzij de tijd en energie die hij in het bedrijf steekt, groeit de firma uit tot de eerste meubelzaak met folders en reclames op tv. In 1990 wordt de 2e meubelboulevard geopend in Amersfoort en zes jaar later vestigt Themapark Wonen zich in Waalwijk. Hiermee geeft de woonwinkel haar klanten een compleet nieuwe winkelervaring met de verschillende winkelformules. Zo zijn Piet Klerkx, Meubelwereld, Woonexpress, Keukenwereld en Sanitairwereld samengevoegd op 1 locatie en kun je alles wat je nodig bent op 1 locatie vinden. Om nog verder uit te breiden ging het bedrijf van Piet Klerkx in 1999 ook online.

Gevoel van thuiskomen

Vandaag de dag is Piet Klerkx een zeer grote naam in de woonwereld. De firma biedt je vooral exclusieve en unieke artikelen van bekende en goede merken. Een tripje aan 1 van de woonwinkels staat garant voor de nodige inspiratie. Alles is zo gemaakt dat het eenvoudig te combineren is en hiermee krijg je als klant toch een persoonlijk interieur met meubels en accessoires van hoge kwaliteit. Het belangrijkste voor de woonwinkel is dat jij lekker thuis kunt komen en ook echt genieten van en in je eigen huis. Gezellig een avondje bankhangen of een heerlijk diner met vrienden, Piet Klerkx heeft alles voor je in de 7 winkels om je echt het gevoel van thuiskomen te geven.

Trendy

Door het brede aanbod heb je zeer veel keuze op het gebied van stijlen en merken. Piet Klerkx gaat met de trends mee en past hier haar collecties dan ook direct op aan. Of het nu om meubels of woonaccessoires gaat, al deze producten zijn trendy en passen in elk soort huis, voor elk budget. Je kunt bij Piet Klerkx banken, bedden, eetkamers, tafels, fauteuils, keukens en badkamers kopen om zo alle kamers van je huis naar je eigen smaak in te kunnen richten.

Persoonlijk advies

Als je niet helemaal weet wat je precies voor stijl wilt en ook qua meubels en indeling niet helemaal weet wat je moet, dan staan de medewerkers voor je klaar om je hierin bij te staan. Zij hebben een passie voor wonen en lifestyle en kunnen je deskundig en persoonlijk advies geven waar je ook echt mee verder kunt. Zij weten precies welke kleuren mooi met elkaar matchen, welke designs bij elkaar passen en hebben maar een paar woorden van je nodig om jouw stijl vorm te kunnen geven. Of dit nu gaat om je huiskamer, badkamer of keuken, bij Piet Klerkx vind jij alles wat je zoekt. Voor stijladvies kun je eenvoudig een afspraak maken bij de winkel van jouw voorkeur.

Webpagina

Om jezelf alvast even op een bezoek aan de winkel voor te bereiden, is de website een goede plek om te starten. Hierop staan alle meubels en accessoires die Piet Klerkx in haar winkels verkoopt. Zo kun je alvast bekijken wat je wel en niet mooi vindt, dit scheelt weer in de winkel. Ook staan de prijzen van alle artikelen online. Zo kun je van tevoren alvast eens kijken wat het je allemaal gaat kosten om bijvoorbeeld je woonkamer of eetkamer in te richten. Daarnaast kun je op de website ook terecht wanneer je gewoon wat inspiratie nodig bent. De woonwinkel laat je verschillende soorten stijlen zien en geeft je advies en tips hoe je bepaalde kamers het beste in kunt richten.

Laatste nieuws

Voor de nieuwste producten kun je op de website kijken van Piet Klerkx, maar je kunt je ook inschrijven voor de nieuwsbrief. Zo krijg je alles direct in je inbox en ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste collecties en actuele aanbiedingen. Ook op Facebook, Instagram, Pinterest en YouTube weet je direct wat er reilt en zeilt bij de firma. Hier staan mooie foto’s en video’s op van mooie designs en stijlen om het allemaal nog wat makkelijker voor je te maken.

Over Piet Klerkx

Groots in wonen, dat is Piet Klerkx. De geschiedenis gaat terug naar 1929, waarin Piet Klerkx zijn interieurzaak begon in het bescheiden plaatsje Waalwijk. Wanneer de originele oprichter in de jaren 70 komt te overlijden, neemt de zoon het over en steekt er een hoop energie in.

Met als gevolg dat in de jaren 90, in Amersfoort, een tweede woonboulevard wordt geopend. Later heeft de keten ook voor elkaar gekregen om formules als Sanitairwereld en keukenwereld onder dezelfde naam te voegen.

Piet Klerkx wilt inspireren op het gebied van interieur door te genieten van je vrije tijd, met je huis gevuld met kwalitatief meubilair. Tijd voor jezelf terwijl je neerploft op een hoekbank, samen met een wijntje en een hoogstaande serie op netflix.

Op de website en in de filialen kun je voldoende inspiratie vinden en een groot assortiment om uit te kiezen. Je hebt een specifieke smaak, houdt van kwaliteit en weet misschien precies wat je wilt. Piet Klerkx helpt je daarom graag om het uiterste uit je woning te halen met een inboedel die precies bij je past.

Als je het zelf niet goed weet, kun je altijd een afspraak maken om advies te krijgen van mensen die er verstand van hebben via de website of door even langs te komen bij een filiaal bij jou in de buurt.