TomTom

TomTom folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor TomTom

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Coolblue
Expert
MediaMarkt
Kijkshop
BCC
Handyman
Alternate
MyCom
EP
Informatique
Philips
Paradigit
Amac
Charles Vögele
Shoeby
American Apparel
50five
Babista

Populaire folders

Tips voor TomTom korting

Folder TomTom

Als je veel met de auto (of een ander vervoermiddel) onderweg bent en nog wel eens op plekken komt waar je niet zo bekend bent, is het hebben van een goed navigatiesysteem erg handig. Navigatiesystemen worden door tal van merken op de markt gebracht maar een alom bekend is het van origine Nederlandse systeem van TomTom. Heb je wel interesse in een dergelijk systeem of ben je toe aan een nieuwe navigatie? Kijk dan eerst eens op de site van TomTom wat er wordt aangeboden op dit gebied.

Wat kun je allemaal kopen bij TomTom?

Op de site vind je alle denkbare informatie die met een TomTom te maken heeft. Zo kun jij je alvast oriënteren voordat je daadwerkelijk een dergelijk systeem gaat kopen. Er meer van weten is natuurlijk altijd handig. Zo weet je ook meteen of dit merk goed voor jou werkt en het doet wat jij ervan verlangt. Op de site vind je tevens een webshop waarin je alle producten van TomTom kunt kopen. Dit zijn niet enkel navigatiesystemen voor in de auto maar er is veel meer. Voor alles wat in het assortiment zit kijk je het beste even goed op de website.

Veel informatie op de website over de artikelen

Over alle artikelen die je in de webshop van TomTom kunt kopen is veel informatie beschikbaar. Zo is de kans dat jij het apparaat koopt dat het beste bij je past ook alleen maar groter en weet je beter wat je in huis haalt. Heb je iets gevonden dat je graag wilt hebben? Dan hoef je het maar in het winkelmandje te plaatsen en kun je verdergaan met bestellen.

Kijk of er bepaalde acties gelden

Kijk altijd even op de site van TomTom of er ook bepaalde acties of aanbiedingen gelden op het moment dat jij iets wilt kopen. Hiermee krijg je dan korting zodat je aanschaf wat voordeliger uitvalt. Niets te vinden op dat gebied op de eigen site? Kijk dan ook altijd in folders en op sites van winkels waar ze dergelijke navigatiesystemen verkopen. Kijk ook op 1Folders.nl waar acties lopen van TomTom apparatuur. Wie weet gelden daar aanbiedingen voor TomTom waar jij gebruik van kunt maken. Het maakt niet uit of je daarvoor in een fysieke winkel of online kijkt want de systemen worden in beide soorten winkels verkocht.

Zo mis je geen enkel nieuwtje meer over TomTom op social media

Wil je geen enkel nieuwtje van TomTom missen maar heb je niet zo’n zin om regelmatig op de site te kijken of er acties gelden of dat er nieuwe producten op de markt gebracht zijn? Dan kun je het jezelf een stukje makkelijker maken door TomTom te volgen op social media. Zo ben je als eerste op de hoogte van alle nieuwtjes want het nieuws doet daar natuurlijk altijd snel de ronde. TomTom is actief op Facebook, Twitter, YouTube, LinkedIn en Instagram dus er valt ook nog te kiezen waar je deze aanbieder volgt.

Ondersteuning vind je op de website van TomTom

Ben je nu op zoek naar meer informatie over navigatiesystemen, sportproducten van dit merk, zoek je een handleiding van een bepaald device of wil je graag meer informatie over de werking van een bepaalde app? Dan kun je daarvoor (en meer) terecht op de website onder het kopje Klantenservice. Behalve allerlei tips en veel informatie vind je er de mogelijkheden voor ondersteuning als je reeds een device van TomTom hebt.

Digitale handleidingen of hulp van een chat robot

Ben je een handleiding kwijtgeraakt van je apparaat en weet je net niet meer precies hoe een bepaalde functie werkt? Of heb je hulp nodig voor bijvoorbeeld het installeren of het gebruiken van een TomTom device? Dan kun je alle handleidingen online vinden en downloaden maar ook hulp krijgen van de chat robot van TomTom als je dat handig vindt.

Waar kun je terecht met je vragen?

Daarnaast staan er ondersteuningsvideo’s op de site om je een handje te helpen en kun je met vragen ook altijd terecht op het forum van TomTom. Op het forum kun je al je vragen stellen aan TomTom en krijg je antwoord van experts op dit gebied. Als er meer gebruikers op het forum actief zijn, kun je ook je ervaringen met hen delen en gebruikmaken van de informatie die zij over de TomTom producten te vertellen hebben. Heb je een TomTom bij een winkel of webshop gekocht of ben je van plan dit te doen? Dan kun je natuurlijk je vragen ook daar altijd stellen.

Over TomTom

In 1991 begonnen twee afgestudeerden, Peters-Frans Pauwels en Pieter Geelen, met hun eigen bedrijf Palmtop. Dit bedrijf wist meerdere applicaties te ontwikkelen voor de eerste generatie van de computers. Door de jaren heen kwamen nog twee partners bij het bedrijf, waarna het bedrijf in 2001 de naam TomTom kreeg. Vanaf dat moment begon het bedrijf ook met het ontwikkelen van het eerste mobiele autonavigatiesysteem. Dat systeem heeft uiteindelijk voor een onwijs grote verandering in de gehele maatschappij gezorgd.

Door de jaren heen heeft het bedrijf een gigantische groei door weten te maken. Het bedrijf wist meerdere bedrijven over te nemen, maar kreeg uiteindelijk ook met forse concurrentie te maken. Meer en meer mensen gebruiken immers hun mobiele telefoon als navigatie, terwijl ook nagenoeg alle nieuwe auto’s een prima navigatiesysteem hebben.

Desondanks biedt het bedrijf nog steeds zeer interessante producten aan. In de webshop van TomTom kan je een beter beeld krijgen van het gehele assortiment. Bovendien kan je via de website gebruik maken van verschillende services, waaronder het updaten van de huidige kaart van jouw huidige TomTom.

Als je in de webshop op ‘Producten’ klikt, zie je het huidige aanbod van de navigatiesystemen naar voren komen. Vervolgens kan je direct een bestelling plaatsen; indien de bestelling een orderwaarde van minstens 80 euro heeft, hoef je geen verzendkosten te betalen. Bij kleinere orders betaal je 3,95 euro aan verzendkosten. Vanaf de leverdatum heb je vervolgens 14 dagen de tijd om deze bestelling te retourneren.

TomTom vraagt daarvoor om contact op te nemen met de klantenservice. Je kunt daarvoor een live chat starten, een online contactformulier invullen of een bericht via Facebook sturen. De medewerker van de klantenservice van TomTom helpt je vervolgens graag met de retournering.