Fietsenwinkel

Fietsenwinkel folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Fietsenwinkel

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Decathlon
Winter Geest
Internet Bikes
vrijbuiter
Voetbalshop.nl
Aktiesport
Bever
DAKA
SPORT 2000
Nike
INTERSPORT
Adidas
Perry Sport
Obelink
Plutosport
JD Sports
Sportsworld
New Balance

Populaire folders

Populaire Fietsenwinkel winkels

Tips voor Fietsenwinkel korting

Folder Fietsenwinkel

Fietsen is iets dat Nederlanders nu eenmaal graag en vaak doen. Ons land is er natuurlijk bij uitstek voor geschikt om een rondje te fietsen voor je plezier of om op je fiets naar het werk of school te gaan. Fietsen is goed voor het milieu maar ook voor jezelf is het gunstig omdat je actief en fit blijft als je regelmatig een rondje maakt. Er zijn tal van fietsenaanbieders te vinden waar jij terecht kunt als je een (al dan niet nieuwe) fiets wilt aanschaffen. Eentje daarvan is Fietsenwinkel.

Maak altijd eerst een afspraak bij een testcenter voordat je iets koopt

De elektrische fiets is tegenwoordig enorm populair maar als je liever een andere wilt kan dat natuurlijk ook gewoon nog altijd. Bij Fietsenwinkel kun je een keuze maken uit een uitgebreide collectie. Bekijk deze eerst eens op je gemak online zodat je weet wat er allemaal te koop is. Daarna kun je een afspraak maken bij een testcenter om een fiets naar jouw keuze (of meer natuurlijk) uit te proberen. Een proefrit maken is wel belangrijk omdat je een fiets wilt hebben die voor jou handig is in het gebruik en waar jij goed mee vooruit kunt.

Kijk waar je een testcenter kunt vinden

Er zijn diverse testcenters van Fietsenwinkel in Nederland. Je kunt de website raadplegen om te zien waar een center bij jou in de buurt zit om een afspraak te maken. Je vult hiervoor je postcode of woonplaats op de website in en dan krijg je de resultaten in beeld zodat je weet waar je terecht kunt. Vind je er zo snel geen heel dichtbij? Kijk dan waar je elders terecht kunt want het is wel heel belangrijk om een fiets eerst goed uit te proberen. Je kunt wel een model kiezen dat je wat lijkt maar als het in de praktijk tegenvalt, heb je er weinig aan en zal de fiets steeds vaker binnen blijven staan omdat je deze niet handig vindt in het gebruik.

Maak gebruik van acties en aanbiedingen

Fietsenwinkel biedt fietsen tegen de laagste prijs aan. Dit kan, volgens eigen zeggen, zo gedaan worden omdat ze grote partijen tegelijk inkopen waardoor de prijs gedrukt wordt. Daar kun jij als klant dan alleen maar voordeel van hebben. Als er bepaalde acties lopen dan kun je deze en de daarbijhorende voorwaarden en geldigheidsduur altijd terugvinden op de website van Fietsenwinkel. Als er een actiefolder wordt uitgegeven dan staat deze op de site en vind je deze terug op websites waarop tal van folders van verschillende aanbieders staan.

Meld je aan voor de nieuwsbrief of volg Fietsenwinkel op social media

Wil je niet steeds zelf hoeven zoeken naar aanbiedingen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van Fietsenwinkel. Zo blijf je altijd goed op de hoogte van het laatste nieuws over producten zoals fietsen en accessoires en worden acties naar je mailbox verstuurd. Om echt helemaal niks meer te missen kun je Fietsenwinkel volgen via social media. Fietsenwinkel is actief op Facebook, Twitter, YouTube en Instagram dus makkelijk te vinden. Ook als je vragen hebt kun je daar terecht. Deze kun je overigens ook stellen via de chat of telefonisch, mocht je ergens meer over willen weten of met een probleem of klacht zitten.

Kijk of je met een voordelig model uit de voeten kunt

Wil je graag een fiets aanschaffen maar heb je wel met een bepaald budget te maken waar je niet overheen wilt of kunt gaan? Kijk dan wat er met je budget wel mogelijk is. Gelden er bepaalde acties waar je gebruik van kunt maken dan kun je zo een fiets met korting kopen maar je kunt er ook over denken een tweedehands model aan te schaffen. Kijk altijd goed wat je precies verlangt van je fiets en wat je wilt dat er allemaal op zit. Zitten er bijvoorbeeld talloze functies op zoals veel versnellingen die je toch nooit gaat gebruiken? Kies dan een wat minder uitgebreid model. Daar betaal je minder voor maar kun je nog altijd goed mee uit de voeten.

Kies niet voor het allernieuwste model en bespaar zo

Ook op fietsgebied geldt dat er steeds nieuwe modellen op de markt gebracht worden. Als je kiest voor een net even wat ouder model en niet het nieuwste van het nieuwste wilt hebben dan kun je daarmee voordeliger uit zijn. En ook dan heb je een goede fiets waarmee je aardig wat kilometers kunt afleggen. Hoef je niet zo nodig alle nieuwste snufjes te hebben dan kun je aardig wat besparen op de aankoopprijs van een fiets.

Over Fietsenwinkel

Buitenlandse toeristen zijn in ons land wel eens verbaasd over het aantal fietsen. Voor ons is dit echter compleet normaal; iedereen heeft tenslotte een fiets. Waar kan je dergelijke fietsen kopen? Onder meer bij de Fietsenwinkel. Deze webshop is in de afgelopen jaren flink gegroeid en heeft ook enkele fysieke winkels in zowel Nederland als België.

Bij de Fietsenwinkel ben je eigenlijk aan het juiste adres voor alles wat met fietsen te maken heeft. Je hebt niet alleen een uitgebreide keuze uit allerlei fietsen, maar ook uit allerlei soorten fietsaccessoires. In de webshop zijn onder meer fietstassen, fietssloten, fietskratten, fietsmanden, fietsonderdelen en kinderzitjes verkrijgbaar.

De nadruk ligt echter op de fietsen. In de webshop van Fietsenwinkel vind je onder meer damesfietsen, herenfietsen, elektrische fietsen, elektrische schoolfietsen, speed pedelecs, mountainbikes en racefietsen. Ongeacht naar wat voor fiets je op zoek bent; je vindt deze ongetwijfeld in het assortiment van Fietsenwinkel.

Bij het bestellen van een fiets betaal je in de meeste gevallen afleverkosten á € 29,99. De fiets wordt zonder stuur en pedalen afgeleverd, maar deze worden ter plekke voor je gemonteerd. Uiteraard afgestemd op je lichaamslengte. Bestel je alleen accessoires bij Fietsenwinkel? Bij orders van meer dan 50 euro hoef je voor accessoires geen verzendkosten te betalen. In andere gevallen betaal je 4,95 euro aan verzendkosten.

Het is mogelijk om de fiets weer te retourneren, maar dan moet je wel aan bepaalde voorwaarden voldoen. Daarnaast betaal je een bedrag van 29,99 euro aan retourneringskosten. Ook het retourneren van accessoires komt voor eigen rekening.

Overigens kan je de winkels van Fietsenwinkel door het hele land vinden. In onder meer Groningen, Assen, Apeldoorn, Rijswijk, Rotterdam, Utrecht en Venlo zijn de winkels te vinden. Hier ben je aan het juiste adres voor al je vragen en advies omtrent een nieuwe fiets.

De klantenservice is te bereiken via 020 705 2800. Ook is het mogelijk om live te chatten of een Whatsapp berichtje te sturen naar 06 15 17 87 59.