12GO Biking

12GO Biking folders

12GO Biking Folder

12GO Biking Folder

Geldig van 20-05 t/m 30-05

Profiteer nog 9 dagen van deze 12GO Biking Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste 12GO Biking aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

Folder bekijken
12GO Biking Folder

12GO Biking Folder

Geldig van 08-05 t/m 26-05

Profiteer nog 5 dagen van deze 12GO Biking Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste 12GO Biking aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

Folder bekijken

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Decathlon
Winter Geest
Internet Bikes
vrijbuiter
Voetbalshop.nl
Aktiesport
Bever
DAKA
SPORT 2000
Nike
INTERSPORT
Adidas
Perry Sport
Obelink
Plutosport
JD Sports
Sportsworld
New Balance

Populaire folders

Tips voor 12GO Biking korting

Folder 12Go Biking

Als je dol bent op fietsen dan zal 12GO Biking je waarschijnlijk niet onbekend zijn. Met het ruime aanbod van meer dan 8000 fietsen en een groot assortiment aan accessoires en goede stellen aan fietskleding hebben we een redelijk deel van de markt weten te veroveren.

Meer gemak

Met het assortiment kunnen we met trots zeggen dat je bij 12GO Biking alles onder een dak vindt. Een bezoek aan ons is voor een echte fietsliefhebber een grote belevenis. De fietsen en onderdelen zijn overzichtelijk uitgestald en het klantvriendelijk personeel helpt graag bij het adviseren over de handelingen en overwegingen voor de beste koop. De geschiedenis van 12GO Biking start met een studentenproject in het jaar 2001. Na grote successen keken deze studenten iets serieuzer naar hun project en langzaam maar zeker groeide deze uit tot een groot bedrijf dat voorziet in alles wat met fietsen te maken heeft. De ontwikkelingen werden meegenomen en uiteindelijk is het fietsenaanbod een van de grootste in Nederland.

De collectie van 12Go Biking

Bij 12Go Biking zul je zeker binnen de kolossale collectie een fiets vinden die precies aansluit bij jouw wensen en verlangens. Deze zijn uitgestald in de winkels met specifieke en passende productomschrijvingen die ook op de websites te zien zijn. Het totaalpakket bestaat uit de fiets en tal van onderdelen die je nodig zal hebben om optimaal te genieten van jouw nieuwe fiets. We letten conform onze standaarden op de afwerking van onze producten en de duurzaamheid welke we jou als klant willen blijven garanderen. Onze collectie is daarom opgebouwd op basis van harde materialen die nauwkeurig samengesteld zijn en een lange tijd van fietsplezier kunnen garanderen. In dit assortiment van top kwaliteitsfietsen tref je de welbekende mountainbikes met speedcassettes en een speciaal daarvoor gemaakte uitbouw. Ook de nieuwe serie cassettes doen het heel goed bij klanten die weten dat ze willen fietsen volgens de laatste ontwikkelingen. Ook op 1Folders.nl kun je de items en leuke acties zien.

Productgroepen

De collectie is het best te beschrijven door de productgroepen die we vastgesteld hebben. Deze zijn elektrische fietsen, fietsen, onderdelen, accessoires, kleding, racefietsen, mountainbikes, stadsfietsen en de e-bikes.

De Webwinkel

Over het algemeen zijn de fysieke winkels van 12Go Biking nogal druk. Toch willen we dat je in een keer de juiste fiets aanschaft. De webwinkel is daarvoor een mooi alternatief. In de webwinkel van 12Go Biking staat alles wat aangeboden wordt afgebeeld met een mooie en uitgebreide omschrijving. Volg de instructies op voor de bestelling en bekijk de voorwaarden voor de levering en overige betaalopties.

Klantenservice

12Go Biking komt haar klanten tegemoet met leuke acties bij bestellingen en verzendingen. De instructies voor het ontvangen van een item staan altijd keurig op de site en zijn niet moeilijk op te volgen. De klantenservice is ook ter beschikking voor een eventuele begeleiding tijdens de koop. De dienstverlening is uitgebreid met het 12GO servicepakketten, de 100% rijklaar thuis bezorgd optie en de 10 dagen omruilgarantie. Over deze uitgebreide service kun je ook lezen op de site.

De levering

Natuurlijk is het ons streven om jouw bestellingen binnen de aangegeven levertijd te bezorgen. Echter, kan het voorkomen dat je toch nog aanvullende informatie wenst over de leveringen. Bij de optie ‘ levering en verzenden’ staat bruikbare informatie die ter afronding van de koop belangrijk voor je zullen zijn. Zoek die daarom ook op!

De werkplaats, waar alles onder een vergrootglas staat

Na de koop zul je heerlijk genieten van een fiets die voorziet in alle wensen. Uiteraard blijft deze up to date als je op tijd onze werkplaats bezoekt. De werkplaats is er special voor onze klanten als de fiets een onderhoudsbeurt nodig heeft. Ook voorzien we in onderdelen om de fiets die reeds lang gekocht is, maar uitermate geschikt is voor nog meer ritjes weer mooi op te knappen. Kijk daarom ook uit naar de ‘werkplaats’ op de webwinkel en maak een afspraak voor een grondige check door een van onze vakdeskundige en klantvriendelijke monteurs.

FAQ's

De website voorziet in een lijst van veel gestelde vragen waarin je misschien jouw eigen vraag tegenkomt. Een klik op de vraag levert een goed doordacht antwoord op. Als de lijst van FAQ’s toch niet heeft kunnen voorzien in een passend antwoord, dan ben je vrij om ons te contacten op de aangegeven contactgegevens van de klantenservice.

De nieuwsbrief

Klanten blijven bij ons op de hoogte met de nieuwsbrief. Hiervoor schrijf jij je gemakkelijk en eenvoudig in door dat aan te geven op de website. Vul de gevraagde gegevens in en voordat je weet rollen de laatste nieuwtjes jouw inbox in. Zo blijf je op de hoogte van alles rondom 12GO Biking!

Over 12GO Biking

In de afgelopen jaren zijn meer en meer Nederlanders gaan fietsen. Kijk bijvoorbeeld op een zomerse dag of een zwoele avond naar buiten en je ziet ongetwijfeld recreatieve wielrenners voorbij komen. Voor alle fietsers biedt 12GO Biking alle gewenste producten. Deze onderneming werd in 2002 door twee vrienden opgericht en heeft sindsdien een immense groei door weten te maken.

Deze groei is deels te danken aan de onwijs grote showroom van het bedrijf in Moordrecht. In deze winkel vind je fietsen, vind je allerlei accessoires en vind je ook een grote werkplaats. In deze werkplaats kan je jouw fiets laten repareren; ongeacht wat voor fiets het is. De winkel van 12GO Biking is te vinden in Moordrecht. Op de website van deze onderneming vind je meer informatie over deze winkel.

Wil je liever online shoppen? Ook dat is mogelijk bij 12Go Biking. In de webshop heb je de keus tussen de volgende productcategorieën: Fietsen, Elektrische Fietsen, Onderdelen, Accessoires en Kleding. Per categorie vind je een onwijs uitgebreid én divers assortiment. Alles wat maar enigszins met fietsen te maken heeft, vind je in het assortiment van 12GO Biking terug.

Indien je online producten gaat bestellen, moet je goed naar de verzendkosten bekijken. Als je kleine artikelen met een orderwaarde van meer dan 50 euro gaat bestellen, hoef je géén verzendkosten te betalen. Bij kleinere orders betaal je echt 5 euro aan verzendkosten. Voor de levering van fietsen hanteert 12G0 Biking vaste verzendkosten; raadpleeg hiervoor altijd jouw winkelmandje. Retourneren van de artikelen is mogelijk binnen een termijn van 30 dagen; de kosten voor deze retournering komen wel voor eigen rekening.

Voor vragen kan je een mailtje sturen naar [email protected] of bellen naar 0182 62 18 50. De klantenservice is tijdens de openingstijden van de winkel bereikbaar, met uitzondering van de periode van 12.00 tot 13.00 uur.