Colorland

Colorland folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Colorland

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

ALDI Fotoservice
J-Line
Allerhande
Medipoint
Colorland
TransIP
Versio
Fotofabriek
Somfy
Bloomon
Manutan
Vitility
Loekie
Vattenfall
123RF
GooseVPN
Sliponline
Skala

Populaire folders

Tips voor Colorland korting

Folder Colorland

Iemand een cadeautje geven is altijd leuk. Als je het dan echt bijzonder wilt maken kun je ook voor een gepersonaliseerd geschenk kiezen. Zo heb je altijd iets origineels dat je kunt geven en dat door de ontvanger ervan zeker gewaardeerd zal worden. Zo kun je bij de webshop van Colorland ook terecht voor gepersonaliseerde cadeaus en allerlei verschillende fotoproducten.

Profiteer van korting met de aanbiedingen van Colorland

Bij Colorland hoef je lang niet altijd de hoofdprijs te betalen voor een leuk cadeau. Zo blijft het betaalbaar en is er voor iedere beurs en gelegenheid wel iets geschikts te vinden. Als je op de website van Colorland een kijkje neemt onder het kopje Aanbiedingen, dan kun je zien welke acties op dat moment geldig zijn en waar jij gebruik van kunt maken.

Hoe werkt het kopen van kortingscodes?

Om voor korting op een speciaal product of categorie in aanmerking te komen kun je kortingscodes kopen. Deze staan bij elk product waarvoor er eentje verkrijgbaar is, vermeld. Heb je interesse in een dergelijke code? Dan klik je op Koop de code. Hierna dien je in te loggen of jezelf aan te melden via Facebook of Google. Ben je nog geen klant bij Colorland en heb je nog geen account aangemaakt? Dan dien je dat wel eerst even te doen om de codes aan te kunnen schaffen.

Altijd eerst even een account aanmaken

Is dit in orde en ben je ingelogd? Dan kun je daarna de code die je hebt uitgekozen bestellen en ervoor betalen. Vervolgens krijg je deze code toegestuurd in je mailbox. De code is na ontvangst zes maanden geldig dus je krijgt ruim de tijd om deze te benutten. Ben je eenmaal ingelogd op je eigen account dan kun je de code(s) die je gekocht hebt, tevens terugvinden onder Promotiecodes. Een account aanmaken is sowieso handig omdat je dan niet iedere keer opnieuw je gegevens hoeft in te voeren als je iets bestelt.

Kijk altijd hoe lang een bepaalde code geldig is

Bij elke beschikbare code staat aangegeven hoeveel korting deze je oplevert dus dat is handig om te weten. De codes zijn normaal gesproken allemaal een half jaar geldig maar er worden ook codes aangeboden die minder lang geldig zijn. Dit zijn dan speciale deals. Deze zijn vaak maar een aantal dagen geldig maar op de website kun je precies zien hoe lang dit is. Zo weet je meteen wanneer je je kans dient te grijpen en van de korting kunt profiteren.

Kijk in de blogs op de site voor meer inspiratie

Wil je meer inspiratie opdoen als het om een cadeautje gaat of een leuk fotoproduct laten maken? Dan is het zeker aan te raden een kijkje te nemen bij Inspiraties op de website. Onder dit kopje kun je kiezen voor artikelen te lezen over het volgende. Dit zijn blogs met Colorland nieuws, over producten, cadeau ideeën, DHZ tips, over levensstijl en fotografie tips. Keuze genoeg en binnen elk onderwerp vind je verschillende blogs die je kunt raadplegen om leuke ideeën op te doen en de nodige tips & tricks. De website van Colorland is trouwens in meerdere talen te raadplegen dus kies het land en de daarbij behorende taal die jij wilt.

Extra voordeel als je je aanmeldt voor de nieuwsbrief

Wil je geen enkel nieuwtje van Colorland meer missen? Schrijf je dan via de website in voor de Newsletter. Als deze verschijnt, krijg je de nieuwsbrief automatisch in je mailbox en hoef je nooit meer wat te missen over acties en nieuwe producten in het assortiment. Hiervoor hoef je alleen maar één keer je mailadres en je geboortedatum door te geven. Je krijgt er nog een extra voordeel bij want na aanmelding krijg je vijftig foto afdrukken gratis. Colorland is tevens actief op Facebook, Instagram, Pinterest, Twitter en YouTube dus je kunt de cadeauaanbieder ook op social media op de voet volgen.

Met vragen kun je bij de klantenservice van Colorland terecht

Als je een vraag hebt aan Colorland kun je deze op verschillende manieren stellen. Het is zeker aan te raden eerst even goed te kijken of deze tussen de veelgestelde vragen op de site staat. Zo ja, dan ben je snel klaar want je hebt meteen ook je antwoord. Is dat niet het geval of kun je met het antwoord niet echt goed uit de voeten? Neem dan contact op met de klantenservice van Colorland. Deze is zowel telefonisch bereikbaar als via het formulier op de site waarmee je een berichtje kunt versturen.

Over Colorland

Bij Colorland ben je aan het juiste adres voor het kopen van fotoproducten en gepersonaliseerde cadeautjes. Als je op de verjaardag van een familielid/vriend(in) of bijvoorbeeld een jubileum een goede indruk wilt maken, zijn de producten van Colorland zeker aan te raden. Ook voor bijvoorbeeld een babyshower, een bruiloft andere leuke momenten komen de producten van Colorland zeker goed van pas.

In het assortiment van Colorland vind je onwijs veel verschillende soorten producten. Om deze producten op een overzichtelijke manier te verdelen, heeft Colorland gekozen voor meerdere productcategorieën. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit de volgende categorieën: Fotoboeken, Kleine fotoboeken, Fotoalbums, Fotokalenders, Huisdecoratie, Afdrukken, Fotomokken en overige Mokken. Per categorie ben je in staat om de producten volledig naar eigen wens aan te passen. Zo kan je bepaalde foto’s op de producten af laten drukken en deze vergezellen door een bepaalde tekst. Ook ben je bij Colorland dus aan het juiste adres voor het samenstellen van een volledig fotoboek of een fotokalender.

Als je een bestelling bij Colorland plaatst, moet je rekening houden met minstens 7,95 euro aan verzendkosten. De bestelde artikelen liggen vervolgens binnen enkele dagen op je deurmat. Op het moment dat je meerdere artikelen tegelijkertijd gaat bestellen, nemen de verzendkosten toe. De exacte verzendkosten vind je uiteindelijk in je winkelmandje terug. Bij grotere bestellingen kan je overigens genieten van een speciale korting; raadpleeg daarvoor de website van Colorland. Het retourneren van de artikelen is niet mogelijk, aangezien de producten speciaal op maat gemaakt worden. Mocht je een defect product ontvangen, kan je het beste contact opnemen met de klantenservice.

De klantenservice van Colorland staat van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur voor je klaar. Je kunt bellen naar 020 794 1270 of mailen naar [email protected]. Via Facebook, Instagram, Pinterest, YouTube en Twitter blijf je op de hoogte van de nieuwste producten en aanbiedingen.