ALDI Fotoservice

ALDI Fotoservice folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor ALDI Fotoservice

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

ALDI Fotoservice
J-Line
Allerhande
Medipoint
Colorland
TransIP
Versio
Fotofabriek
Somfy
Bloomon
Manutan
Vitility
Loekie
Vattenfall
123RF
GooseVPN
Sliponline
Skala

Populaire folders

ALDI Fotoservice weetjes en feiten

 1. De ALDI fotoservice is een aanvullende service van de Duitse supermarktketen ALDI
 2. Al voor een bedrag van 0,08 euro kun je foto’s bij ALDI bestellen
 3. Via ALDI fotoservice kun je losse foto’s bestellen, maar ook complete fotoboeken, fotokalenders en fotocadeaus
 4. Bij ALDI fotoservice ben je in staat om de leukste cadeaus te personaliseren
 5. In de webshop van ALDI fotoservice kun je met iDeal, Acceptgiro, creditcard en PayPal betalen
 6. Alle prijzen die in de webshop van ALDI fotoservice worden genoemd, zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten
 7. Door je voor de ALDI fotoservice nieuwsbrief aan te melden, blijf je op de hoogte van de nieuwste producten & aanbiedingen
 8. In de webshop van ALDI fotoservice kun je via het kopje ‘Inspiratie’ veel inspiratie voor jouw fotoproducten opdoen
 9. In de webshop van ALDI fotoservice maak je met behulp van gratis software alle fotoproducten geheel naar eigen wens
 10. Het is ook mogelijk om producten via de ALDI fotoservice app te maken en te bestellen
 11. In het aanbod van ALDI fotoservice vind je onder meer drinkbekers, kussenslopen, mokken en smartphonecovers
 12. Door een account bij ALDI fotoservice aan te maken, ben je in staat om een bestelling plaatsen
 13. De producten die je bij ALDI fotoservice bestelt, worden binnen 2 á 9 werkdagen verstuurd
 14. De exacte verzendkosten zijn afhankelijk van het soort product dat je bij ALDI fotoservice gaat bestellen
 15. De klantenservice van ALDI fotoservice is op werkdagen bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur op 0900 633 4661
 16. Via de website van ALDI fotoservice kun je ook een online contactformulier invullen
 17. In de webshop van ALDI fotoservice vind je met enige regelmaat exclusieve aanbiedingen
 18. Het is alleen voor Nederlandse inwoners mogelijk om een bestelling bij ALDI fotoservice te plaatsen
 19. Op de website van ALDI fotoservice vind je een complete prijslijst van alle producten
 20. Bij ALDI fotoservice kun je voor het ontwerpen van een fotoboek uit allerlei afmetingen kiezen
 21. Onder de categorie ‘Wanddecoratie’ vind je bij ALDI fotoservice onder meer posters en canvasdoeken
 22. In het aanbod van ALDI Fotoservice vind je een ontelbare hoeveelheid kaarten, ansichtkaarten en menukaarten
 23. Bij het maken van producten via ALDI Fotoservice kun je bijvoorbeeld uit meerdere soorten papier en inkt kiezen
 24. Op de website van ALDI Fotoservice kun je veel ontwerptips vinden voor het ontwerpen van bijvoorbeeld kalenders, kaarten en uitnodigingen

Tips voor ALDI Fotoservice korting

Aldi Fotoservice

Je kent het wel; je maakt op de vakantie of tijdens je reizen zoveel foto’s dat je niet meer weet welke foto’s het mooiste zijn. Als je de mooiste foto’s dan eindelijk uitgezocht hebt, wil je er misschien wel een mooi fotoboek van maken. Wanneer je hier online naar op zoek gaat, zul je vaak best wat moeten betalen voor zo’n boek. Daarom is de Aldi met de Aldi Fotoservice begonnen. Zo kun je hele mooie fotoboeken of fotocadeaus laten maken en toch niet de hoofdprijs betalen. Vaak biedt de Aldi Fotoservice ook leuke kortingen om het allemaal nog wat leuker te maken.

Ontwerpen op de website

De Aldi Fotoservice biedt fotoproducten van zeer hoge kwaliteit en zeer veel creatieve fotocadeaus. Op de website van Aldi Fotoservice staat alles wat het bedrijf aanbiedt op het gebied van foto’s, fotoboeken en cadeaus. Ook vind je daar de prijzen van alle producten en kom je dus niet voor verrassingen te staan bij het afrekenen. Via de ontwerp pagina, kun je zelf je eigen fotoproducten ontwerpen en het zo helemaal naar je eigen hand zetten. Je kunt de bestelsoftware ook simpel downloaden op je computer en daarmee alles ontwerpen. De producten zijn allemaal van hoge kwaliteit en hebben een lange levensduur. Mooie bijkomstigheid dat het ook nog goed geprijsd is.

Zelf ontwerpen of met wat hulp

Het mooie aan het ontwerpprogramma van de Aldi Fotoservice is dat je alles zelf in de hand hebt. Je begint met een leeg “doek” en kunt daar helemaal zelf alles ontwerpen. Ook heb je de mogelijkheid om met een beetje hulp van professionele sjablonen een leuk fotocadeau of een fotoboek te ontwerpen. Of je nu iets wilt maken van voor een verjaardag of bruiloft. Daar zijn speciale sjablonen voor gemaakt om je op weg te helpen. Ook voor de kerst zijn er speciale sjablonen die je kunt gebruiken om een leuk fotocadeau te maken. Je kunt voor verschillende materialen kiezen om je foto’s op te laten drukken. De Aldi Fotoservice heeft hoge kwaliteit posters, canvasdoeken, forex platen en ook aluminiumplaten in veel verschillende formaten.

Inspiratie

Met de Aldi Fotoservice heb je de mogelijkheid om al je mooiste foto’s snel en gemakkelijk tot mooie cadeaus en super leuke decoraties te maken. Als je even niet weet wat je moet maken kun je op de webpagina van de Aldi Fotoservice eens kijken onder het kopje inspiratie. Hier staan allerlei leuke ideeën en kun je inspiratie opdoen voor jouw foto cadeau of decoratie. Daarnaast kun je daar ook veel nuttige tips vinden over fotografie. Een mooi fotoboek of telefoonhoesje begint natuurlijk met een mooie foto. Als het je altijd net niet lukt om die ene mooie foto te maken dan kan Aldi Fotoservice je daar misschien wat waardevolle tips voor geven.

Overzichtelijke webpagina

De website van Aldi Fotoservice is heel overzichtelijk gemaakt met handige kopjes bovenaan de pagina om direct naar de categorie te kunnen gaan die jij zoekt. Als je graag op de hoogte wilt blijven van al het nieuws over Aldi Fotoservice is het mogelijk om je via de website in te schrijven via de website. Je krijgt dan alle acties en nieuwe foto mogelijkheden in je mailbox. Ook kun je op de website zien hoe je om hulp kunt vragen als je er niet helemaal uitkomt. Het Aldi Fotoservice klantenservice nummer staat op de site. Via de webpagina is het ook mogelijk een email te sturen en je krijgt een bevestigingsmail dat je vraag ontvangen is.

Service

Voordat je direct contact opneemt met de klantenservice is het misschien een goed idee om even bij de veelgestelde vragen te kijken. Heel waarschijnlijk ben je niet de eerste die jouw vraag stelt en misschien vind je het antwoord daarom al bij de FAQ, of wel frequently asked questions. De leveringsinformatie van de Aldi Fotoservice staat eveneens op de website. Per product staat beschreven hoe lang het precies duurt om het te maken, hoe lang de verzendtijd is, wat precies de levertijd is en met welke vervoerder het komt. Het is een heel handig overzicht en je kunt snel zien wat de leveringsinformatie voor jouw product is.

Veilig betalen

Om er zeker van te zijn dat je als consument met een vertrouwd en veilig gevoel kunt afrekenen maakt de Aldi Fotoservice gebruik van iDeal, acceptgiro, MasterCard, Visa en PayPal. Dit zorgt namelijk bijna altijd voor een probleemloze betaling en daardoor ook snelle afhandeling van je bestelling. Dit zijn diensten die door veel bedrijven gebruikt worden en daarom jouw klant in een veilige betaalomgeving verkeerd. Het biedt vertrouwen en maakt dat je als klant eerder wat zult bestellen bij deze webshop.

Over ALDI Fotoservice

De Aldi staat al jarenlang in Nederland bekend vanwege het uitgebreide assortiment en de lage prijzen. Veel mensen verkiezen de Aldi dan ook boven de Albert Heijn of de Jumbo. Door de jaren heen heeft Aldi ook andere concepten op de markt gebracht. Een welbekend concept is bijvoorbeeld de Aldi Fotoservice.

Met de Aldi Fotoservice ben je in staat om je eigen fotoboek te maken, om eigen wanddecoratie te maken of om eigen fotokalenders te maken. Op de website van de Aldi Fotoservice kan je gebruik maken van innovatieve bestelsoftware. Deze software stelt jou in staat om zelf je producten te ontwerpen, waarna je de producten kunt bestellen.

Ook voor kaarten, foto’s en bedrukte smartphonehoesjes ben je bij de Aldi Fotoservice aan het juiste adres. Afhankelijk van datgene wat je bestelt, worden er verzendkosten berekend. Deze verzendkosten bedragen bijvoorbeeld € 3,49 voor kalenders & kaarten en € 4,49 voor wanddecoratie. Doe je één bestelling met daarin meerdere soorten artikelen? Dan worden de verzendkosten bij elkaar opgeteld. Houd daar dus goed mee rekening mee.

Wil je graag meer informatie over een bepaald product? Wil je graag opmerkingen doorgeven aan de Aldi Fotoservice? Dat is mogelijk! Je kunt de klantenservice bereiken via 0900 633 4661 of via een online contactformulier op de website.

Tot slot willen we je nog graag één tip meegeven. Wil je iets leuks ontwerpen, maar weet je niet helemaal wat? Bekijk dan op de website van de Aldi Fotoservice alle inspiratie producten. Onder het kopje ‘inspiratie’ vind je ontzettend veel leuke producten. Producten die jou kunnen inspireren en motiveren om iets moois te ontwerpen!