Lifetime Kidsrooms

Lifetime Kidsrooms folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Lifetime Kidsrooms

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Prénatal
Babypark
Baby & Tiener
Baby-Dump
Dirck III
Van Asten BabySuperstore
Pink or Blue
Name It
Blije Doos
Kleertjes.com
Babyveilig
Ik Ben Zo Mooi
Noppies
BabyBjörn
Kixx Online
BabyPlanet
Cottonbaby
MamaLoes

Populaire folders

Over Lifetime Kidsrooms

Ben je op zoek naar de perfecte inrichting voor de kamer van jouw kind(eren)? Al vanaf het jaar 1972 kan men hiervoor aankloppen bij Lifetime. Dit van origine Deense bedrijf werd opgericht door de familie Schack Engel. Binnen deze familie was al veel ervaring in de meubelindustrie aanwezig, waarna de familie de gok waagde. Deze gok pakte bijzonder goed uit; door de jaren heen heeft het merk Lifetime Kidsrooms een indrukwekkende groei door weten te maken.

Deze groei is ook duidelijk in het aanbod van Lifetime Kidsrooms te vinden. Als je in de webshop op ‘Producten’ klikt, krijg je direct acht categorieën voorgeschoteld: bedden, bed accessoires, babykamer, bureaus en stoelen, boekenkasten, kledingkasten, accessoires en Cool Kids Furniture. Per categorie vind je een gevarieerd aanbod, waarbij je geniet van een uniek design. Een design waarin de Scandinavische elementen duidelijk naar voren komen.

Als je de meubelen wilt bestellen, kun je hiervoor gaan naar één van de aangesloten online webshops. Bij onder meer Droom Stapelbed, Kidsroom Beuningen en fonQ kun je de producten van Lifetime Kidsrooms bestellen. Het is helaas niet mogelijk om de producten via de webshop te bestellen. Ook heeft het merk géén winkels in ons land, terwijl dit in onze buurlanden wel het geval is.

Weet je niet zo goed hoe je de kamer van jouw kind in moet richten? Of wil je eens heel goed uit gaan pakken met de inrichting van de kinderkamer? In beide gevallen kun je op de website van Lifetime Kidsrooms veel inspiratie op doen. Hiermee maak je het inrichten van de kamer alleen maar makkelijker voor jezelf.

Voor vragen kun je bellen naar +45 74 78 22 58 of mailen naar [email protected]. Ook kun je via de website van Lifetime Kidsrooms een online contactformulier invullen.