Boekhandel Plukker

Boekhandel Plukker folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Boekhandel Plukker

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Bruna
Primera
Greetz
Blz.
AKO
G.Sonder
BoekenVoordeel
Office Centre
Libris
The Read Shop
Kees Smit
Expo
BookSpot
Viking
Printabout
Readly
Paagman
Stumpel

Populaire folders

Tips voor Boekhandel Plukker korting

Folder Boekhandel Plukker

In 1870 werd Boekhandel Plukker al opgericht. De focus van de familie Plukker lag eerst voornamelijk op het verkopen van de Bijbel en rozenkransen, maar al snel werd het boekenaanbod steeds groter. Inmiddels bestaat het assortiment ook uit wenskaarten, tijdschriften en kantoorbenodigdheden. Je kunt in de boekhandel ook terecht voor een lekker drankje in het CultuurCafé.

Groot aanbod van boeken, luisterboeken, e-books, spellen, dvd´s en cd´s

Boekhandel Plukker heeft een groot aanbod van producten. Je kunt er niet alleen terecht voor boeken, maar ook voor spellen, luisterboeken, dvd´s en cd´s. Je kunt de winkel in Schagen bezoeken om het grote aanbod te bekijken, maar het is ook mogelijk om een bestelling te plaatsen in de webshop. Je kunt in de webwinkel diverse genres boeken kopen, maar ook e-books en e-readers.

Kijk of er een actuele folder van Boekhandel Plukker is

Boekhandel Plukker brengt regelmatig een nieuwe folder uit waarin alle laatste aanbiedingen staan. Wil je graag op de hoogte blijven van deze acties? Bekijk de folder van Boekhandel Plukker dan hier op 1Folders.nl. Je kunt zien welke promoties er gelden en hoe lang je nog gebruik kunt maken van deze acties. Staat er op het moment geen folder online? Dan kun je altijd de site van Boekhandel Plukker checken. Mochten er bepaalde promoties gelden, dan vind je die hier altijd terug.

Laat je inspireren door nieuwe aanwinsten en de Top 10 van Boekhandel Plukker

De webshop van Boekhandel Plukker biedt je een handig overzicht van alle producten. Bekijk de pagina met Fictie, Non-Fictie, Actueel, Kind, Jeugd of Luisterboeken. Hier kun je je laten inspireren door de nieuwste aanwinsten van Boekhandel Plukker en de Top 10. in De boeken zijn voorzien van de nodige informatie, zoals een samenvatting, levertijd en recensies van andere lezers. Heb je je oog laten vallen op een van de producten van Boekhandel Plukker, dan kun je het item in je winkelmandje plaatsen om de bestelling definitief te maken.

Maak een account aan als je een bestelling doet bij Boekhandel Plukker

Wil je een product bestellen in de webshop van Boekhandel Plukker? Dan is het zeker handig om een account aan te maken. Met een account kun je namelijk de volgende keer gemakkelijk je bestelling afronden. Daarnaast heb je ook inzicht in je volledig bestelhistorie. Verder kun je ook een adresboeken en een verlanglijstje opslaan. Bestel je een e-book of een luisterboek, dan is het aanmaken van een account verplicht. Hiermee heb je namelijk altijd toegang tot je digitale aankopen. Je registreren als klant is er eenvoudig. Boekhandel Plukker heeft enkele gegevens van je nodig en je kunt in het vervolg enkel met je e-mailadres en wachtwoord inloggen op je account.

Aanmelden voor de Plukker nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws en aankondigingen op het gebied van nieuwe boeken, actuele evenementen en kortingsacties? Meld je dan aan voor de Boekhandel Plukker nieuwsbrief. Je kunt dit eenvoudig doen op de website door je e-mailadres te versturen. Je zult de eerstvolgende nieuwsbrief automatisch in je mailbox ontvangen.

Veelgestelde vragen over boeken en e-books

Heb je een algemene vraag over het bestellen, betalen of verzenden bij Boekhandel Plukker? Dan kun je terecht op de pagina met veelgestelde vragen op de website. Er is een pagina met veelgestelde vragen over boeken en over e-books. Hier vind je vragen van andere klanten over betaalmethodes, verzendtijden en de mogelijkheden voor retour. Er is een grote kans dat je vraag hier tussen staat waardoor je razendsnel antwoord hebt op je vraag.

Mailen of bellen met de klantenservice van Boekhandel Plukker

Heb je een vraag over een van de boeken in het assortiment van Boekhandel Plukker? Of heb je een andere vraag over de service? Neem dan contact op met de klantenservice. Dit kun je doen door te bellen of mailen. De klantenservice is beschikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 17:00. Het is uiteraard ook mogelijk om langs te gaan bij het filiaal waar een medewerker je snel van dienst kan zijn.

Over Boekhandel Plukker

Al in het jaar 1870 zag de Boekhandel Plukker het levenslicht in de plaats Schagen. In dat jaar werd in dit kleine plaatsje een onafhankelijke boekhandel geopend; een boekhandel die al vrij snel populair werd. In eerste instantie lag de focus van de familie Plukker met name op het verkopen van rozenkransen en de Bijbel.

Door de jaren heen is de focus echter flink veranderd. Het boekenaanbod bij Boekhandel Plukker is steeds uitgebreider geworden, terwijl men nu ook tijdschriften, wenskaarten en kantoorbenodigdheden verkoopt. In 2011 werd de boekhandel volledig verbouwd, waardoor je nu ook een CultuurCafé in de boekhandel kunt vinden. In dit CultuurCafé kun je onder meer genieten van een lekker drankje.

Verder is het bij Boekhandel Plukker ook mogelijk om luisterboeken, Dvd’s, spellen en Cd’s te kopen. Op dat vlak is de benaming ‘Boekhandel’ eigenlijk niet meer volledig terecht; Plukker heeft namelijk véél meer te bieden dan alleen maar boeken. Deze groei is onder meer te danken aan de samenwerking met Libris; Boekhandel Plukker is al langere tijd aangesloten bij deze inkooporganisatie van zelfstandige boekhandels.

Wil je graag de producten bij Boekhandel Plukker kopen? Dat is mogelijk via de winkel in Schagen óf via de webshop van deze boekhandel. In deze webshop vind je allerlei soorten boeken terug, maar ook e-books en ereaders. Heb je online de gewenste producten gevonden? Je kunt deze voor een bedrag van 1,95 euro laten verzenden. Als je voor meer dan 15 euro een bestelling plaatst, is de verzending overigens volledig gratis.

Retourneren is mogelijk in een termijn van 14 dagen. Maak hiervoor gebruik van de retourinstructies. Let wel op: de kosten voor de retournering komen altijd voor eigen rekening.

Heb je vragen? Je kunt daarvoor contact opnemen met de klantenservice op telefoonnummer 0224 21 29 41 of via de mail ([email protected]).