BookSpot

BookSpot folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor BookSpot

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Bruna
Primera
Greetz
Blz.
AKO
G.Sonder
BoekenVoordeel
Office Centre
Libris
The Read Shop
Kees Smit
Expo
BookSpot
Viking
Printabout
Readly
Paagman
Stumpel

Populaire folders

Tips voor BookSpot korting

Bookspot

Als jij dit leest ben je vast wel een hele boekenliefhebber. Gelukkig, want dat zijn wij bij Bookspot ook. Wat is er mooier dan een goed boek waarmee je heerlijk op de bank kunt zitten en met jouw eigen gedachten uren aan vast gehaakt kunt blijven? Passie, levensverhalen, interessante en spannende verhalen, dat is wat je bij Bookspot kunt krijgen als je een van onze exemplaren bekijkt.

Leuk bij Bookspot

De plek voor boeken is Bookspot. Dat vindt onze familie in de verschillende Book Clubs ook. Het assortiment is ruim en dient echt jong en oud met verhalen die de creatieve gedachten en ideeën van de schrijver weggeven of hele leerrijke educatieve boeken die de feiten voor je op tafel leggen.

Online ‘wandelen’ door de boekwinkel

Lezers wachten niet totdat zij fysiek op de plek zijn om dan pas een boek aan te schaffen. Nieuwsgierig naar de inhoud van de boeken zoeken ze alvast online naar de leuke highlights die alvast mooie delen van het boek prijsgeven. ‘Wandel’ dus alvast online.

Toch meer dan alleen lezen

Bookspot biedt je los van het eigenlijk boek ook de ruimte om een goede vriend of vriendin, dochter of zoon te verrassen met het allerbeste cadeau dat jaren meegaat en zeer persoonlijk zal zijn. De cadeauzoekers zijn daarom ook bij ons terecht voor leuke tips en geweldig advies over wat iemand het liefst van je heeft

Meet & greet met de auteur

Zeer ingenomen met de boeken van een bepaalde auteur? Ja, dat kennen wij ook. Wij hebben daarom ervoor zorggedragen dat je op gezette tijden ook ruimte krijgt om een meet & greet met een auteur te maken. Dit kun je echt ervaren bij Bookspot!

Digitaal lezen

Daar de tijd het van ons vraagt hebben we in ons aanbod ook het digitaal lezen opgenomen. Ook dit aanbod presenteren we met trots aan jou op onze website.

Bookspot voordeel

Om het lezen te stimuleren en om je te laten zien dat wij heel veel waarde hechten aan een klant als jij, geven we vaak leuke kortingen weg. Los hiervan kun je geweldige premium accounts of een Bookspot VIP account afsluiten. Tegen een hele lage betaling kun je dan meer halen uit het aanbod van Bookspot en er zeker van zijn dat jij het optimale en uiterste haalt bij ons. Bekijk ook de website van 1Folders.nl om de laatste aanbiedingen te weten te komen.

Klantenservice

De klantenservice van Bookspot is zeer georganiseerd en ook deze boekenliefhebbers gaan graag met jou in gesprek over alles dat te maken heeft met ons aanbod. Ze kunnen je wegwijs maken op de website en tal van kleine detail informatie verschaffen over zaken die je misschien over het hoofd gezien hebt of nog niet tegengekomen bent. Voor het contacten van de klantenservice gebruik je de op de website aangegeven gegevens of je gaat lekker met ons aan de chat door op de button ‘chat’ op de website te klikken. Uiteraard is Whatsapp ook een manier om ons te bereiken en per telefoon kan dat ook. Wat vele klanten ook wel gebruiken is het contactformulier dat je met enkele stappen rechtstreeks naar onze inbox brengt, waarna wij het contact met je opnemen.

Bestellen en meer

De website van Bookspot biedt ruime informatie over het bestellen, betalen en de lever procedures. Die kun je gemakkelijk bekijken bij de opgenomen voorwaarden waarin de afspraken staan aangegeven. Als jij jouw gegevens eenmaal doorgegeven hebt en de betaling voldaan is, dan zal het conform onze voorwaarden en de geweldige organisatie van onze logistiek niet lang meer duren voordat we bij je aankloppen. Lees deze voorwaarden in ieder geval wel goed door.

Een Bookspot account

Bestellen via de website kan echt wel bij Bookspot. Dit doe je door de aangegeven stappen te volgen. Hierbij maak je het liefst een eigen account waarmee je tal van zaken zelf kunt regelen. De zelf regelen optie geeft je toegang tot jouw eigen gegevens welke je zelf kunt wijzigen en de facturen staan ook heel goed geordend voor jou ter inzage erbij. Mooi is ook het feit dat de bestelstatus hiermee geen geheim voor je blijft en je makkelijk kan zien hoe lang het nog duurt voordat jij jouw item in de bus hebt.

Veelgestelde vragen

De veelgestelde vragen hebben wij netjes op een rij geplaatst waardoor het voor jou gemakkelijk zal zijn om direct antwoord te krijgen op vergelijkbare vragen die kwamen van andere klanten. Voor de veelgestelde vragen ga je op de website en dan vind je wel gauw het antwoord.

Blijf ons volgen

Een liefhebber blijft ons volgen en dat kan hij zeker via Facebook, Twitter of door je gewoon in te schrijven voor onze nieuwtjes. Ga op de website na hoe jij je kunt inschrijven.

Over BookSpot

Het Nederlandse bedrijf ECI werd in januari 1967 opgericht; dit bedrijf richtte zich op het verkopen van allerlei verschillende soorten boeken. IN het jaar 1985 nam het bedrijf de Nederlandse Boekenclub over. Na verschillende fusies en overnames ging het bedrijf in 2013 uiteindelijk failliet. In 2014 werd een doorstart gemaakt, waarna in 2018 besloten werd om onder een volledig nieuwe naam door te gaan. In maart 2018 was daardoor de oprichting van Bookspot een feit.

Bij Bookspot vind je een uitgebreid assortiment van boeken, e-books, cd’s, dvd’s en games. Het assortiment is behoorlijk uitgebreid én is alleen digitaal te vinden. Het bedrijf heeft bewust niet voor fysieke winkels gekocht, aangezien concurrenten zoals Bol.com dat ook niet hebben.

Door de jaren heen is het assortiment van Bookspot steeds uitgebreider geworden. In de huidige webshop kan je daarom tussen verschillende productcategorieën kiezen: Boeken, Engelse Boeken, E-books, Muziek, Films & Series, Games en Spel & Speelgoed. Per productcategorie vind je een onwijs uitgebreid aanbod van producten terug, waarbij de focus wel grotendeelsop de boeken ligt.

Heb je online de gewenste producten gevonden? Deze kan je direct online bestellen thuis laten bezorgen. Over het algemeen dien je 2,95 euro aan verzendkosten te betalen, maar daar zijn enkele uitzonderingen op. Als je bijvoorbeeld boeken met een waarde van meer dan 20 euro gaat bestellen, hoef je geen verzendkosten te betalen. Ook als je een Premium of VIP lid bent, hoef je geen verzendkosten te betalen. Als je niet tevreden met de ontvangen producten bent, kan je deze binnen 30 gratis retourneren. Volg hiervoor de retourinstructies van Bookspot op, zodat je niet tegen onverwachte kosten aanloopt.

Voor vragen kan je contact opnemen met de klantenservice van Bookspot. De medewerkers staan op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur voor je klaar. Je kunt hen bereiken op telefoonnummer 030 890 9000, via Whatsapp (06 12 31 44 70) of via een live chat. Ook is het mogelijk om een online contactformulier in te vullen of om via Facebook Messenger een bericht te sturen.